- 25 Temmuz 2021
- 905
- 1.206
- 63
Bu kadar acımasız yorum yapmsyın ya hoş değil.Konu sahibi daha 19 yaşında ve benim gözümde çocuk.Zaten aklı başında olsa olgun düşünebilse ne yapıcam diye konu açar mı?Bu enayiler Ata altın bile takar bakma
Siz de mi evli ya da nişanlı biriyle görüşüyorsunuz?Bu kadar acımasız yorum yapmsyın ya hoş değil.Konu sahibi daha 19 yaşında ve benim gözümde çocuk.Zaten aklı başında olsa olgun düşünebilse ne yapıcam diye konu
ama ailemin zoruyla da evlenmem gerekiyo diyo
Hatta nisanlisina yada esine bu kiz bana yapisti kaldi diyebilir siz ifsa olunca..Durduk yere niisanliyim diyorsa evli de cikabilir
Bunlar cok cogaldi bi de bekarlara sen neden bekarsin diye sasanlar var biz kime nasil guvenelimSiz de mi evli ya da nişanlı biriyle görüşüyorsunuz?
Yani paranın açamayacağı hiçbir kapı kalmadı maalesef ben de kimseye güvenmiyorum. 19 yaşındayım diye konu açmış, mesajların hiçbirinde ayrılmak istiyorum yazmamış, karşı tarafı bulup ayırma derdinde, bana hiç masum gelmiyor böyle şeyler…Bunlar cok cogaldi bi de bekarlara sen neden bekarsin diye sasanlar var biz kime nasil guvenelim
Siz de mi evli ya da nişanlı biriyle görüşüyorsunuz?
Yaptığım yorumdan bunu mu çıkardınız.Ben evliyim hanımefendi ve 47 yaşındayım.Konu sahibinin yaşında yeğenlerim var.Çocuk yaşta olduğu için olgun düşünemiyor.Enayi demeniz hoş olmadı sadece onu demek istedim. Kafanız nasıl çalışıyor.Benim de öyle biriyle görüştüğüm fikrine varmanız çok ilginç.Konu sahibinin yaşı küçük olduğu için ablaları olarak ılımlı yapıcı yorumlar yapmak gerekir .Enayi demek hoş değil.Siz de mi evli ya da nişanlı biriyle görüşüyorsunuz?
Karsi tarafa verecegi zararin pesinde, heralde nisanlisi ayrilacak saniyor adam nisanlisindan ayrildi diyelim bu adamla konu sahibi mutlu olacakmi 5 sene 5 ay sonra kendi basina ayni durum gelebilir adam 28 yasinda yetiskin. Sorunca da baskalari zarar gormesin diye belirtiyorlar. Nisanlisi olcup tartip bu adimi atmistir, etrafina sorup danismistir adami diye tahmin ediyorum..Yani paranın açamayacağı hiçbir kapı kalmadı maalesef ben de kimseye güvenmiyorum. 19 yaşındayım diye konu açmış, mesajların hiçbirinde ayrılmak istiyorum yazmamış, karşı tarafı bulup ayırma derdinde, bana hiç masum gelmiyor böyle şeyler…
Ne alakası var? Evet 19 yaşında gayet çocuk değil mi? evet hata etmiş ama abartmaya gerek yokSiz de mi evli ya da nişanlı biriyle görüşüyorsunuz?
Çünkü daha 19 yaşında onu düşünemiyor heycanlı sinirli duygularıni kontrol edemiyor intikam almak istiyorKarsi tarafa verecegi zararin pesinde, heralde nisanlisi ayrilacak saniyor adam nisanlisindan ayrildi diyelim bu adamla konu sahibi mutlu olacakmi 5 sene 5 ay sonra kendi basina ayni durum gelebilir adam 28 yasinda yetiskin. Sorunca da baskalari zarar gormesin diye belirtiyorlar. Nisanlisi olcup tartip bu adimi atmistir, etrafina sorup danismistir adami diye tahmin ediyorum..
Ayrıca adam için yalancı ahlaksız adi herifin teki demişim zaten.Biran önce iletişimini kes demişim.Birileri de gülüp bınlar çoğaldı diyor.Allah ıslah etsin ne diyeyim.Siz de mi evli ya da nişanlı biriyle görüşüyorsunuz?
Nişanlı değil,evlidir o; yavaş yavaş alıştıra alıştıra söylüyor.oncelikle selam buraya yazmak hic aklima gelmemisti ama artik ne yapacağımı gercekten bilmiyorum lutfen dinlerken yargilamayin. bahsetcegim olaydaki şahısla bi yabanci dil gelistirme uygulamasinda tanistik. ben 19 yasindayim bu şahısta 28 yasinda ilk baslarda asla o gozle baktığım biri degildi zaten. karsilikli olarak eklestikten sonra beni cok begendigini yok hayalindeki kiz olduğunu cok şaşırdığını normalde uygulamayi dil gelistirmek icin kullandigini ama beni gorunce cok etkilendigini tanismak istedigini soyledi. bende dedigim gibi aramızdaki cok yas farkindan dolayi olmicagini ama normal sohbet etmek icin konuşabileceğimizi soyledim ama yalanda yok begendigim biriydi,fazla uzatmadan kisacasi beni zamanla kendine bagladi burda oturmuyodu ama yakin sehirlerdeydik o kocaelindeydi sık sık istanbula geliyodu bi kac kere gorustuk ve etkilendim konusmamiz ciddilesti sevgili falan olduk bi gün bana bisey itiraf edecegini soyledi 1 yillik nisanlisi oldugunu söyledi tabi duyunca şok oldum inanmadim kizin hesabini at dedim atmadi senden vazgecemem ama senden de bunu saklayamam dedi senden cok hoslaniyorum cok seviyorum kaybetmek istemiyorum ama ailemin zoruyla da evlenmem gerekiyo diyo ne yapacagimi gercekten bilemiyorum beni kendine o kadar cok bağladı ki bi yandan kizin kim oldugunu ogrenip ona gercekleri anlatmak istiyorum ama bunu nasi yapicam hic bir fikrim yok kim oldugunu soylemiyo kendi hakkinda hic bi zaman net konusmazdi zaten habire beni birakamicagini cok farkli oldugumdan bahsediyo manipule etmeye calisiyo ama bi turlude ne yapacağım hakkinda en ufak bi fikrim dahi yok ayrica kızın bunu ogrenmeye tabiki hakki var ona nasil ulasacagimida bilmiyorum hesabinda hic kiz yok 2 tane hesap kullandigindan şüpheleniyorum
Birincisi bu yasta 9 yas farki normal degil. (19-28) Oncelikle bunun altini cizmek istiyorum. İkinizde hayatinizin farkli evrelerindesiniz. İGRENC. Bence durumu nişanlisina bildirme durumu biraz karisik. Ben her durumda aldatilan kisinin bilmeye hakki oldugunu savunurum ama burdan birisinin de yazdigi gibi kendini de korumalisin. Senin haberin yokmus o yuzden bir sucun yok ama bu noktadan sonra iliskiyi devam ettirirsen sen de suclu olursun. Baskasini aldatan seni de aldatir bunu asla unutma. cunku aldatmak aldatilanla alakali bir durum degil aldatan kisinin .. neyse kotu soz kullanmayacagim . Ayrica aile zoruyla falan evlendirildigini dusunmuyorum. Sana ikinizi bir arada yuruttum diyecek hali yok ya :) oyle olsa bile bu hakli bir sebep degil. Ayril dememe gerek yok herhalde.oncelikle selam buraya yazmak hic aklima gelmemisti ama artik ne yapacağımı gercekten bilmiyorum lutfen dinlerken yargilamayin. bahsetcegim olaydaki şahısla bi yabanci dil gelistirme uygulamasinda tanistik. ben 19 yasindayim bu şahısta 28 yasinda ilk baslarda asla o gozle baktığım biri degildi zaten. karsilikli olarak eklestikten sonra beni cok begendigini yok hayalindeki kiz olduğunu cok şaşırdığını normalde uygulamayi dil gelistirmek icin kullandigini ama beni gorunce cok etkilendigini tanismak istedigini soyledi. bende dedigim gibi aramızdaki cok yas farkindan dolayi olmicagini ama normal sohbet etmek icin konuşabileceğimizi soyledim ama yalanda yok begendigim biriydi,fazla uzatmadan kisacasi beni zamanla kendine bagladi burda oturmuyodu ama yakin sehirlerdeydik o kocaelindeydi sık sık istanbula geliyodu bi kac kere gorustuk ve etkilendim konusmamiz ciddilesti sevgili falan olduk bi gün bana bisey itiraf edecegini soyledi 1 yillik nisanlisi oldugunu söyledi tabi duyunca şok oldum inanmadim kizin hesabini at dedim atmadi senden vazgecemem ama senden de bunu saklayamam dedi senden cok hoslaniyorum cok seviyorum kaybetmek istemiyorum ama ailemin zoruyla da evlenmem gerekiyo diyo ne yapacagimi gercekten bilemiyorum beni kendine o kadar cok bağladı ki bi yandan kizin kim oldugunu ogrenip ona gercekleri anlatmak istiyorum ama bunu nasi yapicam hic bir fikrim yok kim oldugunu soylemiyo kendi hakkinda hic bi zaman net konusmazdi zaten habire beni birakamicagini cok farkli oldugumdan bahsediyo manipule etmeye calisiyo ama bi turlude ne yapacağım hakkinda en ufak bi fikrim dahi yok ayrica kızın bunu ogrenmeye tabiki hakki var ona nasil ulasacagimida bilmiyorum hesabinda hic kiz yok 2 tane hesap kullandigindan şüpheleniyorum
önce tabi üzülünür ağlanırbi anda guzel giden iliskinizde karsi tarafin nisanlisi oldugunu ogrenmeniz sizin icin cok normal karsilaniyo herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?