Konustugum cocugun nisanlisi varmis..?

Bunlar cok cogaldi bi de bekarlara sen neden bekarsin diye sasanlar var biz kime nasil guvenelim
Yani paranın açamayacağı hiçbir kapı kalmadı maalesef ben de kimseye güvenmiyorum. 19 yaşındayım diye konu açmış, mesajların hiçbirinde ayrılmak istiyorum yazmamış, karşı tarafı bulup ayırma derdinde, bana hiç masum gelmiyor böyle şeyler…

Siz de mi evli ya da nişanlı biriyle görüşüyorsunuz?

Yaptığım yorumdan bunu mu çıkardınız.Ben evliyim hanımefendi ve 47 yaşındayım.Konu sahibinin yaşında yeğenlerim var.Çocuk yaşta olduğu için olgun düşünemiyor.Enayi demeniz hoş olmadı sadece onu demek istedim. Kafanız nasıl çalışıyor.Benim de öyle biriyle görüştüğüm fikrine varmanız çok ilginç.Konu sahibinin yaşı küçük olduğu için ablaları olarak ılımlı yapıcı yorumlar yapmak gerekir .Enayi demek hoş değil.

Karsi tarafa verecegi zararin pesinde, heralde nisanlisi ayrilacak saniyor adam nisanlisindan ayrildi diyelim bu adamla konu sahibi mutlu olacakmi 5 sene 5 ay sonra kendi basina ayni durum gelebilir adam 28 yasinda yetiskin. Sorunca da baskalari zarar gormesin diye belirtiyorlar. Nisanlisi olcup tartip bu adimi atmistir, etrafina sorup danismistir adami diye tahmin ediyorum..

Çünkü daha 19 yaşında onu düşünemiyor heycanlı sinirli duygularıni kontrol edemiyor intikam almak istiyor

Ayrıca adam için yalancı ahlaksız adi herifin teki demişim zaten.Biran önce iletişimini kes demişim.Birileri de gülüp bınlar çoğaldı diyor.Allah ıslah etsin ne diyeyim.

Üyelik iptali yaptıran 30 yaşında ki kişinin konusuna yorumum başkaydı mesela çünkü 30 yaşında kocaman kadındı aynı şey değil (onunda evliydi görüştüğü)

Nişanlı değil,evlidir o; yavaş yavaş alıştıra alıştıra söylüyor.

Birincisi bu yasta 9 yas farki normal degil. (19-28) Oncelikle bunun altini cizmek istiyorum. İkinizde hayatinizin farkli evrelerindesiniz. İGRENC. Bence durumu nişanlisina bildirme durumu biraz karisik. Ben her durumda aldatilan kisinin bilmeye hakki oldugunu savunurum ama burdan birisinin de yazdigi gibi kendini de korumalisin. Senin haberin yokmus o yuzden bir sucun yok ama bu noktadan sonra iliskiyi devam ettirirsen sen de suclu olursun. Baskasini aldatan seni de aldatir bunu asla unutma. cunku aldatmak aldatilanla alakali bir durum degil aldatan kisinin .. neyse kotu soz kullanmayacagim . Ayrica aile zoruyla falan evlendirildigini dusunmuyorum. Sana ikinizi bir arada yuruttum diyecek hali yok ya :) oyle olsa bile bu hakli bir sebep degil. Ayril dememe gerek yok herhalde.

Bu zamanda ailesinin zoru ile evlenenmi kalmis oralari gececek bir kere buyuk ihtimalle nisanlisi ile birliktelik yasamiyordur evlenene kadar birini bulayim demis senin gibi toyunu bulmus sallar tabi madem oyle seni seviyormus nisanlisi ilede zorla evlendiriyorlar madem versin sana nisanlisinin adini ne guzel bu bahaneyle ayrilip seninle evlenir fenami

bi anda guzel giden iliskinizde karsi tarafin nisanlisi oldugunu ogrenmeniz sizin icin cok normal karsilaniyo herhalde
önce tabi üzülünür ağlanır
sonra heryerden engeller tamamen hayatımdan çıkarırım
bu arada yav he heee kesin aile zoruyla nişanlanmıştır :)
yazık o kıza daha nişanlıyken boynuzlayan kişiyi kendine eş diye seçmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…