• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konustugum cocugun nisanlisi varmis..?

okuyorum üniversite turk dili ve edebiyati
Ve bula bula bu hırtı mı buldun??? Adam eldeki kuş varken teldeki kuş avına çıkmış,sizde oturup ağlak ağlak yalvarmasını dinlemişsiniz.Bu tarz erkekler için özel önemli değilsiniz avsınız kolay kandırılan safsınız.Şu an bu laflara ikna olmuyorsunuz ama böyle devam ederseniz en acı deneyimle öğreneceksiniz, üzgünüm.....

herkesin bu kadar fazla yargilayici modunu acmasina bende cok sasirdim gidipte konusucam ayiricam onlari dedigim falan yok benj kendine bagladigi icin kopmam hemen olmuyo metreslik bi durum tabiki yok konusmayi da kesicem zaten ya seve seve ya zorla bende dogru bisi olmadiginin farkindayim
Aynen canım sen de farkında olmuşsun zaten durumun.Düzgün biri olsa nişanlıyken başkasıyla görüşmez.Ki evli de olabilir.Üniversite okuman gereken yaştasın.Eğitimine odaklan.

konusmuyorum tabiki engelledim bu seferde aramalardan ariyo kizdan ayrilcagini falan soyluyo pisman oldugunu soyluyo bilmiyorum ne onu ne de beni kaybetmek istemiyo ilgi bagimlisi olmus diye düşünüyorum
Yani her istediğinde size hâlâ ulaşabiliyor,sizde onu dinliyorsunuz . Şu yazdıklarından sonra adam yalandan ayrılsa gelse tüm ihaneti unutup affedecek potansiyel var sizde....

konusmuyorum tabiki engelledim bu seferde aramalardan ariyo kizdan ayrilcagini falan soyluyo pisman oldugunu soyluyo bilmiyorum ne onu ne de beni kaybetmek istemiyo ilgi bagimlisi olmus diye düşünüyorum

Ondan vazgeçse sizin için sorun yok yani?
Ve bu adam hala neden sizinle bu şekilde konuşuyor? Demek ki sizde onunla birlikte olacağına dair ışık görüyor.

Bu arada videoya güldüm çok cringe ya. Ya sizi kimler çekemiyoor hayatta ki en büyük başarısı...
Çek bebeksi tenimi çeeekkk ordan çek burdan çek.
N nerminis misin nesin oto b,ka beğenmedim atma garezin var bana galiba o metres muhabbettinden beri şikayet ederim seni sürekli birine sistematik beğenmedim atmakta kabahat peşimi bırak 🤨😃 yorumlarım hoşuna gitmiyorsa göz ardı et qq rahatsız olmaya başladım.

Ve bula bula bu hırtı mı buldun??? Adam eldeki kuş varken teldeki kuş avına çıkmış,sizde oturup ağlak ağlak yalvarmasını dinlemişsiniz.Bu tarz erkekler için özel önemli değilsiniz avsınız kolay kandırılan safsınız.Şu an bu laflara ikna olmuyorsunuz ama böyle devam ederseniz en acı deneyimle öğreneceksiniz, üzgünüm.....

Valla ikna edecek gibi hissediyorum ayrilcam diye oyalayacak. Ben olsam heryerden engeller hesabımı bile kapatırım. İnşallah özel şeyler resimler falan atmamıştır.

oncelikle selam buraya yazmak hic aklima gelmemisti ama artik ne yapacağımı gercekten bilmiyorum lutfen dinlerken yargilamayin. bahsetcegim olaydaki şahısla bi yabanci dil gelistirme uygulamasinda tanistik. ben 19 yasindayim bu şahısta 28 yasinda ilk baslarda asla o gozle baktığım biri degildi zaten. karsilikli olarak eklestikten sonra beni cok begendigini yok hayalindeki kiz olduğunu cok şaşırdığını normalde uygulamayi dil gelistirmek icin kullandigini ama beni gorunce cok etkilendigini tanismak istedigini soyledi. bende dedigim gibi aramızdaki cok yas farkindan dolayi olmicagini ama normal sohbet etmek icin konuşabileceğimizi soyledim ama yalanda yok begendigim biriydi,fazla uzatmadan kisacasi beni zamanla kendine bagladi burda oturmuyodu ama yakin sehirlerdeydik o kocaelindeydi sık sık istanbula geliyodu bi kac kere gorustuk ve etkilendim konusmamiz ciddilesti sevgili falan olduk bi gün bana bisey itiraf edecegini soyledi 1 yillik nisanlisi oldugunu söyledi tabi duyunca şok oldum inanmadim kizin hesabini at dedim atmadi senden vazgecemem ama senden de bunu saklayamam dedi senden cok hoslaniyorum cok seviyorum kaybetmek istemiyorum ama ailemin zoruyla da evlenmem gerekiyo diyo ne yapacagimi gercekten bilemiyorum beni kendine o kadar cok bağladı ki bi yandan kizin kim oldugunu ogrenip ona gercekleri anlatmak istiyorum ama bunu nasi yapicam hic bir fikrim yok kim oldugunu soylemiyo kendi hakkinda hic bi zaman net konusmazdi zaten habire beni birakamicagini cok farkli oldugumdan bahsediyo manipule etmeye calisiyo ama bi turlude ne yapacağım hakkinda en ufak bi fikrim dahi yok ayrica kızın bunu ogrenmeye tabiki hakki var ona nasil ulasacagimida bilmiyorum hesabinda hic kiz yok 2 tane hesap kullandigindan şüpheleniyorum
Bunu duyduğun anda silip atmalıydın her yerden. Kıza falan da ulaşmaya çalışma seni kötü çıkarırlar sonra sil engelle

Bu konuda diyeceğim tek şey:👇

"Kendinize ait olan 'tek seferlik' bir hayatı, başkalarını memnun etmek

Valla ikna edecek gibi hissediyorum ayrilcam diye oyalayacak. Ben olsam heryerden engeller hesabımı bile kapatırım. İnşallah özel şeyler resimler falan atmamıştır.
yok aramizda o tarz seyler gecmedi ikna edemez boyle biseyi kabullenmem

Yani paranın açamayacağı hiçbir kapı kalmadı maalesef ben de kimseye güvenmiyorum. 19 yaşındayım diye konu açmış, mesajların hiçbirinde ayrılmak istiyorum yazmamış, karşı tarafı bulup ayırma derdinde, bana hiç masum gelmiyor böyle şeyler…
sizce benim amacim karsi tarafi bulup onlari ayirip devam etmek mi hahahaha oyle olsa buraya niye yazim? karsi tarafında boyle igrenc bi insanla evlenip hayatini karartmasini istemiyorum sadece. ayrilsalar bile ona geri donmem soz konusu bile değil hersey sevgiyle bitmiyo guvenmedigim karaktersiz biriyle zaten devam etmem amacim baskasininda hayati kararmasın istememdi hem beni hem yorumdaki bazi kisileri bos bos yargilamaktansa okudugunuzu anlamanizi oneririm bisey yazmadan oncede bi kac dakika dusunun olur mu

önce tabi üzülünür ağlanır
sonra heryerden engeller tamamen hayatımdan çıkarırım
bu arada yav he heee kesin aile zoruyla nişanlanmıştır :)
yazık o kıza daha nişanlıyken boynuzlayan kişiyi kendine eş diye seçmiş
zaten amacim kizinda hayati bos yere kararmasin gercekleri ogrensin istememdi. bi anda metres kesildim cok komik

Yaptığım yorumdan bunu mu çıkardınız.Ben evliyim hanımefendi ve 47 yaşındayım.Konu sahibinin yaşında yeğenlerim var.Çocuk yaşta olduğu için olgun düşünemiyor.Enayi demeniz hoş olmadı sadece onu demek istedim. Kafanız nasıl çalışıyor.Benim de öyle biriyle görüştüğüm fikrine varmanız çok ilginç.Konu sahibinin yaşı küçük olduğu için ablaları olarak ılımlı yapıcı yorumlar yapmak gerekir .Enayi demek hoş değil.
yapici yorumunuz icinde tesekkur ederim yargilamadan tavsiye verdiginiz icin

Ne işiniz var 10 yaş büyük biriyle ayrıca kızın öğrenmeye hakkı var kadının öğrenmeye hakkı var .Ben bunlara sinir oluyorum artık .Olmayacak boş bi olaydan saçma bi iliskiden basım yanmadı kurtuldum deyip işinize bakacaginiza hep bi ders verme peşinde olmak
Cinayet var Savcı var sanki ortaya büyük gerçek çıkacak.Haber verin kıza eminim dua eder size ben kendi adıma salarim gün gelir öğrenir yada açsın gözünü öğrensin siz nasıl öğrendiniz size kim haber verdi sanki .Bu tarz şeyler tehlikelidir insanlar canı yanınca size minnettar olmaz hayatı zamanla anlarsınız

sizce benim amacim karsi tarafi bulup onlari ayirip devam etmek mi hahahaha oyle olsa buraya niye yazim? karsi tarafında boyle igrenc bi insanla evlenip hayatini karartmasini istemiyorum sadece. ayrilsalar bile ona geri donmem soz konusu bile değil hersey sevgiyle bitmiyo guvenmedigim karaktersiz biriyle zaten devam etmem amacim baskasininda hayati kararmasın istememdi hem beni hem yorumdaki bazi kisileri bos bos yargilamaktansa okudugunuzu anlamanizi oneririm bisey yazmadan oncede bi kac dakika dusunun olur mu
Keşke size nişanlı olduğunu söyleyen sevgilinize de böyle çemkirseydiniz belki bir aydınlanma yaşardınız 😂😂

zaten amacim kizinda hayati bos yere kararmasin gercekleri ogrensin istememdi. bi anda metres kesildim cok komik
ama bu ilişkiyi sürdürseydiniz olacağı oydu
zorla evlendim senden de vazgeçemiyorum hü hü hü ağlayacak sizi metres durumuna getirecekti Allah korusun

Back
X