Konustugum cocuk?

Sen rasgele arayışa giriyorsun. Adam kriterlerine uymuyor, tipini begenmiyorsun, ama yalniz kalmaktansa devam ediyorsunuz. Aynisini erkek yapsa "yuh bas tekmeyi seninle sadece zaman geciriyor" deriz degil mi. Diger konularinizdada bu kafa yapisiyla saglam bir iliski kuramazsiniz demistim ve ayni öyle ilerliyor

Kizlar konustgum cocuk onceden ilgisizdi soguktu sonra ayrıldık suan ilgili onceden sevmedigi halde neden konusuyordu bu kafama takiliyor. Birde begenmiyorum ayrilsam mi?
Sen ne zaman gorustun,ne zaman ayrıldın,bu kim.. 🤗
Begenmedigin kişiyle görüşmen hos değil rainy.Karsindaki insanı kandırmıs oluyorsun.
Bunu da bilerek ve isteyerek yapmis oluyorsun.
Özetle bu kişinin sana olan sevgisini yahut ilgisini kullanmış oluyorsun.
Gün geçtikçe sana bağlanmasını sagliyorsun.Sence de bu yaptığın haksizlik değil mi ?

Kizlar konustgum cocuk onceden ilgisizdi soguktu sonra ayrıldık suan ilgili onceden sevmedigi halde neden konusuyordu bu kafama takiliyor. Birde begenmiyorum ayrilsam mi?
sevse ilgili olur acaba sevmeyemi başladı ilgisi ondanmı beğenmiyorsanız neden berabersiniz tam bir troll paylaşımıgibi

Önce ayrılmadan önce ilgisizdi demişsiniz sonra beğenmiyorum ayrılsam mı demişsiniz? Ayrıldınız mı ayrılmadınız mı haberiniz yok galiba

Back
X