- 9 Ağustos 2016
- 4.690
- 6.909
- 158
- 36
Bence onun sebepleri de bunlar işte o yüzden gidip geliyor, daha iyisini bulduğunda da gelmiycek.Ilgili diye ve hic kavga falan cikmiyor. Birde yalniz kalmak istemiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence onun sebepleri de bunlar işte o yüzden gidip geliyor, daha iyisini bulduğunda da gelmiycek.Ilgili diye ve hic kavga falan cikmiyor. Birde yalniz kalmak istemiyorum
Ben ayrildim yalnizBence onun sebepleri de bunlar işte o yüzden gidip geliyor, daha iyisini bulduğunda da gelmiycek.
Onlarla bir tutmayin rica edicem ozellikle zorunlualanlaDun dedim ki vanessa ve zorunlu aynı anda açtı konuyu rainyy ve umutsuz kaldi dedim
Rainyy de açtı sira umutsuzda![]()
Zorunlu ayrı bunu sana önceden yazdım rainyy hatırlıyor musunBeni
Onlarla bir tutmayin rica edicem ozellikle zorunlualanla
NasillAyni tahmin ettigim gibi ilerliyorsunuz
Nasill
Sen ne zaman gorustun,ne zaman ayrıldın,bu kim..Kizlar konustgum cocuk onceden ilgisizdi soguktu sonra ayrıldık suan ilgili onceden sevmedigi halde neden konusuyordu bu kafama takiliyor. Birde begenmiyorum ayrilsam mi?
sevse ilgili olur acaba sevmeyemi başladı ilgisi ondanmı beğenmiyorsanız neden berabersiniz tam bir troll paylaşımıgibiKizlar konustgum cocuk onceden ilgisizdi soguktu sonra ayrıldık suan ilgili onceden sevmedigi halde neden konusuyordu bu kafama takiliyor. Birde begenmiyorum ayrilsam mi?
Ayrildik baristikÖnce ayrılmadan önce ilgisizdi demişsiniz sonra beğenmiyorum ayrılsam mı demişsiniz? Ayrıldınız mı ayrılmadınız mı haberiniz yok galiba
Ayrildik baristik
Nasil ayrilcam ayrilamiyorumdaBeğenmiyorsanız ayrılın. Yalnız kalmamak için yaptığınız şey etik mi sizce?
O zaman konu anlamsızBen ayrildim yalniz
Nasil ayrilcam ayrilamiyorumda![]()
"Ayrılmak istiyorum" diyeceksin.Nasil ayrilcam ayrilamiyorumda![]()
İkinizde birbirinizle gönül eğlendiriyorsunuz çokta takma kafana.Kizlar konustgum cocuk onceden ilgisizdi soguktu sonra ayrıldık suan ilgili onceden sevmedigi halde neden konusuyordu bu kafama takiliyor. Birde begenmiyorum ayrilsam mi?