Konustugum kisinin dislerinde dis tasi var??

suzanna32

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2018
6.514
7.435
83
Biriyle konusuyorum beni cok istiyo cok seviyorum diyo ama benim icin bakim cok onemli ben cok susluyum ve bakimliyim. On dislerinde kahve lekeler var napicam bilmiyorum midem bulaniyo ilerde sans versem sevgilim olsun istemem nasil dile getirebilirim? Bi insan nasil oyle rahat eder anlamiyorum ama benim icin onemli.. herkes cirkin olabilir ama bakimsizlik kabul edicegim bi durum degil

Siz bu lekeyi dert ediyorsanız karsınızdaki kişiyi hiç cekici bulmuyorsunuzdur, bunları görebildiğinize göre. Ee hiç hoslantı da yoksa görüşmek neden? Bence bunu bir düşünün.
Butun gorusler uyuyo o ateist bende ateistim o feminist bende feministim gezdigimiz yerler sevdigimiz seyler hep ayni banada deger veriyor ama benim icin dis gorunuste onemli

Siz bu lekeyi dert ediyorsanız karsınızdaki kişiyi hiç cekici bulmuyorsunuzdur, bunları görebildiğinize göre. Ee hiç hoslantı da yoksa görüşmek neden? Bence bunu bir düşünün.
Herkesin bi takintisi var. Cok begensem bile dişleri bakimsizsa olmaz yani. Agzi teni kokan birini kim ister

Butun gorusler uyuyo o ateist bende ateistim o feminist bende feministim gezdigimiz yerler sevdigimiz seyler hep ayni banada deger veriyor ama benim icin dis gorunuste onemli
Dıs görünüş önemli zaten sizi cekmesi lazım ama bu söylediğinize göre cekmediğini düşündüm ben.

Biriyle konusuyorum beni cok istiyo cok seviyorum diyo ama benim icin bakim cok onemli ben cok susluyum ve bakimliyim. On dislerinde kahve lekeler var napicam bilmiyorum midem bulaniyo ilerde sans versem sevgilim olsun istemem nasil dile getirebilirim? Bi insan nasil oyle rahat eder anlamiyorum ama benim icin onemli.. herkes cirkin olabilir ama bakimsizlik kabul edicegim bi durum degil
şakaya getir söyle, herşey tamam ama küçük bir sorun var dersin gülerek..nedir dediğinde dişlerin dersin...yalnız şöyle bi durumda var, o lekelr aşırı antibiyotik kullanmaktanda oluşabiliyor, belki sağlık sorunudur...

Dişimde kanal tedavisi nedeniyle çatlak var çizgi şeklinde.
Ciddi derece dişçi korkum olduğu için senelerdir o çatlağa razıyım. Bu kadar senedir çok şükür hayatıma giren/değen adamlar bunu dert etmedi.
Dert etse bozulmazdım güzelce yolumu ayırırdım.

Düşünüyorum da benim hoşlandığım herkesin de fiziksel kusuru vardı istese düzeltebileceği halde düzeltmediği. Ben o kusurlara takılmamışım, demek ki gözüme batmayacak kadar etkilenmişim.
Keza karşılaştığım adamlar da demek ki dişimdeki çatlağı umursamayacak kadar etkilenmiş.

Haksızsınız diyemem, dikkat ettiğiniz şeyler varsa veya şimdiden bu kadar gözünüze batıyorsa demek ki yeterince etkilenmemişsiniz demektir. Kağıt üstünde çok uyumlu olsanız da reelde bir şeyler tık etmemiş.

O yüzden ne kendinizi zorlayıp devam etmeye çalışın, ne adama boşa ümit verin.
Güzelce bitirin bence.

şakaya getir söyle, herşey tamam ama küçük bir sorun var dersin gülerek..nedir dediğinde dişlerin dersin...yalnız şöyle bi durumda var, o lekelr aşırı antibiyotik kullanmaktanda oluşabiliyor, belki sağlık sorunudur...
Evet yani fırcalamamakla alakası olmayabilir. Antibiyotik kullanımına baglı olusabiliyor bu lekeler haklısınız.

Napıcam bilmiyorum derken 🤔 sevgili olmazsın olur biter

Diş lekesi ne kadar fırçalarsan fırçala çıkmıyor yani fırçalamamakla alakası yok diş taşıyla leke çok ayrı şeyler ayrıca ;) dişleri temizletmesi lazım sürekli çünkü bana dr siyah lekeleri tükürük yapıyor demişti bende hoşlanmıyorum ama bu ağzın pis olduğu anlamına gelmiyor.
Sizi biliyorum gene tartışmalı bir konu araya ateistlik ve feministliğide sıkıştırmışsınız kaşla göz arası :27:

Ben de ter kokusuna, dişlere ve tırnaklara çok takıntılıyım. Dişler beyaz olmalı , tırnaklar temiz olmalı. Her daim temiz kokmalı bir erkek. İstediği kadar fikrim uysun bunların olmadığı biriyle olmazdı. Herkesin hassas noktası farklı. Bence söyleyin , yoksa bu ilişki bir adım bile öteye gitmez. İnsan huylandığı seylerin olduğu birine asla yaklaşamıyor.

Back
X