Konustugum kisinin dislerinde dis tasi var??

Dış görünüşünü beğenmediğiniz biriyle beraber olmayın, ilişkiniz ilerledikçe daha fazla problem edersiniz. Dini ve ideolojik görüşlerinizin uyduğu bir tek o yok ya dünyada, illa ki başka birini bulursunuz.

Dış görünüş benim için de mühim değil. :dondurma:

Sadece kumral, renkli gözlü, 1.80 üstü, atletik olsun yeter. :dua:

Dişlerini temizletince tamam mı olacak her şey. Olacak diyorsan sorun gerçekten dişleri, olmayacak diyorsan sadece bahane.

Oluruna bırak... Zaman sana doğru yolu gösterecektir.

Bak bu gece ki halim :KK42::KK42::KK42::KK42: o kadar üzüldüm :KK42::KK42::KK42:
Neyse diş taşı ve leke farklı şeyler keşke cahil olmasan :KK70:
Cahil degilim merak etme.. onunkiler dis tasi ve onunde leke birakmis. Sana neden aciklama yaptim bilmiyorum kasinan sizsiniz her konumsa bana bulasmayin madem agresifim muhattap olma sizene islami tutmuyosam

Cahil degilim merak etme.. onunkiler dis tasi ve onunde leke birakmis. Sana neden aciklama yaptim bilmiyorum kasinan sizsiniz her konumsa bana bulasmayin madem agresifim muhattap olma sizene islami tutmuyosam
Bak şimdi benim ilk mesajımı bir daha okuyun o dostlar nasılda yanılmıyorum kk da ama :27: islam bir takım değil zaten haberin olsun bak bunu da bilmiyorsun öğrenmiş oldun :işsiz:

Bak şimdi benim ilk mesajımı bir daha okuyun o dostlar nasılda yanılmıyorum kk da ama :KK53: islam bir takım değil zaten haberin olsun bak bunu da bilmiyorsun öğrenmiş oldun :işsiz:
Bana gore takimdan bile bos ve anlamsiz bisey.. her neyse iyi geceler

Diş lekesi ne kadar fırçalarsan fırçala çıkmıyor yani fırçalamamakla alakası yok diş taşıyla leke çok ayrı şeyler ayrıca :KK66: dişleri temizletmesi lazım sürekli çünkü bana dr siyah lekeleri tükürük yapıyor demişti bende hoşlanmıyorum ama bu ağzın pis olduğu anlamına gelmiyor.
Sizi biliyorum gene tartışmalı bir konu araya ateistlik ve feministliğide sıkıştırmışsınız kaşla göz arası :KK53:

Şimdi hepimize ''cahilsiniz,keşke ölseniz'' falan der,bekliyorum.

E görüşmeyin o zaman.
Belli ki adam çekici gelmemiş.
Sırf ateist ve feminist diye zorlamanın anlamı var mı?
Başka ateist mi yok memlekette :işsiz:

Bak şimdi benim ilk mesajımı bir daha okuyun o dostlar nasılda yanılmıyorum kk da ama :KK53: islam bir takım değil zaten haberin olsun bak bunu da bilmiyorsun öğrenmiş oldun :işsiz:

Bu uye hassas konular uzerinden polemiklere doymuyor zaten. Hep bir marjinal takilma gayreti icinde kendince. Cirkin uslubu da cabasi. :duduk:

Back
X