- 28 Temmuz 2016
- 4.043
- 6.758
- 158
- Konu Sahibi Audreyhorne
-
Aynısı mı ?iyi de atıyorum siz 0,95ten kredi çekmiş olsaydınız, 5 ay sonra da faziler 1,13e çıksaydı ve banka sizi arayıp mağdur oluyoruz şu kadar lira fazla ödeyeceksiniz deseydi kabul edecek miydiniz? şu an söylediğiniz şeyin aynısı ve çok mantıksız.
Hiçbir şekilde kabul edilmiyor.Cok iyi bilmiyorum ama benzer bir durumda biz ara odeme yaparak kalan borcu yeni faiz oraninda yapilandirmistik. O sekilde konussaniz?
ara ödeme yaptığınızdan dolayı erken kapamış oluyorsunuz bu yüzden faizi yapılandırmışlardırCok iyi bilmiyorum ama benzer bir durumda biz ara odeme yaparak kalan borcu yeni faiz oraninda yapilandirmistik. O sekilde konussaniz?
evet yeniden yapılandırma diye bişey var onu öğrenmeliler bence deCok iyi bilmiyorum ama benzer bir durumda biz ara odeme yaparak kalan borcu yeni faiz oraninda yapilandirmistik. O sekilde konussaniz?
Sayısız şikayette bulundum.banka yeniden yapılandırır mutlaka, yeni faiz oranından yapılandırma istemeniz lazım
o durumda önceki kredi kapatılır, kalan anapara borcu ve vade süresi üzerinden yeni faiz oranından taksitlendirilir, yalnız bu durumda kapanan miktar üzerinde binde 2 kapama tazminatı ödersiniz... bankaların uygulaması budur
Aynısı mı ?
Siz hiç kredi kullandınız mı ?
Faiz düştüğünde bundan yararlanmak her müşterinin hakkıdır.
Bu zamana kadar oluyordu.tamam ama siz direkt yeni fazi üzerinden kredi kullanmış olmak isityorsunuz. bu kadar indirime gideceklerini sanmıyorum.
yine de olur umarım, kolay gelsin.
Sayısız şikayette bulundum.
İlk önce yapılandırılacak diye konuşuldu sonra yeni müşterileri için geçerli olduğu söylendi.
Hatta ödenen ceza artık kredi taksitlerine yayılıyormuş. Nakit ödeme de yapmayacaktık.
Her türlü yolu kapatmışlar. Transferde de faizler geçerli değil.o zaman bimere şikayet etmekle iyi etmişsiniz, bu yaptıkları çok ayıp...
bi taktik de başka bankaya kredinizi transfer etmek, ama aynı bankanın yapılandırmasından faha masraflı olur... yine de bankanızı bunu yapmakla tehdit edebilirsiniz... arayın şubeyi diğer bankadan bu kadar oran aldım diyin, 0.95 mesela... transfer edicem diyin napıyorlar bakalım...
eğer çözmezlerse harbiden de transfer edin olur mu öyle yapılandırma kabul etmemek
iyi de atıyorum siz 0,95ten kredi çekmiş olsaydınız, 5 ay sonra da faziler 1,13e çıksaydı ve banka sizi arayıp mağdur oluyoruz şu kadar lira fazla ödeyeceksiniz deseydi kabul edecek miydiniz? şu an söylediğiniz şeyin aynısı ve çok mantıksız.
Her türlü yolu kapatmışlar. Transferde de faizler geçerli değil.
Zaten bankacı arkadaşım. Bir de kamudayım bankamız elinden geldiğince olanakları sunar yani her yolu denemeye kalktık.
Fakat sorun genel. Kimse yardımcı olmuyor. Bakalım Bimerin sonucunu bekliyorum
Bu bizim hakkımız zaten. Hiç duymamıştım yapılandırma yapılmadığını.Biz de konut kredisi çektiğimiz zaman faiz oranı dustugu zaman yapılandırma yapabilirsiniz demişlerdi.
Transfer kabul edilmiyor. Dediğim gibi her yolu kapatmışlarFarklı bir bankayla görüşebilirsiniz bu durumu? Bir arkadaşım yapmıştı görüştüğü banka konut kredisi borcu olan bankanın borcunu kapattı kendi bankalarına borçlandırdı. Tabii bu sizin için daha iyi olur mu bilemiyorum 5 ay ödeme yapmışsınız zaten ilk taksitlerin neredeyse 1500 TL'si faiz oluyor hesaplamanızı iyi yapıp başvurabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?