Konut Kredilerindeki Adaletsizlik

ara ödeme yaptığınızdan dolayı erken kapamış oluyorsunuz bu yüzden faizi yapılandırmışlardır
Surekli uygulama degistiriyorlar, bizim de borcumuz 110 bin iken 30 bin ara odeme yapmistik ve faiz orani baya dusmustu. Belki artik yapilmiyordur bilemiyorum

Bu bizim hakkımız zaten. Hiç duymamıştım yapılandırma yapılmadığını.
Bu kararda zorluk çıkarıyorlar malesef. Belki ohal lik bir durumdur bilmiyorum ama adaletsizlik olduğu kesin

Bizde geçen eylülde ev aldik. 108 bin bankadan aldik %1 faiz oranı ile aylik 2.300 65 aya. Bize faiz oranı dusunce yapılanma yapabilirsiniz demişlerdi ama eşim sormuş sizin de dediğiniz gibi yeni çekenler için geçerli demişler. Hic birşey anlamadım burayı takip etcem.

Bizde 120 çektik ve yapılandırma için araştırma yapıyorduk. Bazı arkadaşlar sizin yaptığınız fırsatçılık demiş resmen. Ama alakası yok ben ünv mezunuyum asgari ücretle çalışıyorum. Ev almak zorundaydık ev sahibi binamızı yıkıyordu ev kiralarıda 800 den başlıyor. Ben keyif içinde gezip yapılandırma istemiyorum. Ben zor durumdayım ödemelerimiz yüksek. Bunun için kovalamamız gerek her fırsatı. Artı yapılandırma yasal haktır. Devlet ve banka kredi çekerken bunu belirtir

Kuzum rahat ol ben de senin gibi 190bin kredi cektim nisan ayinda ama iki tur yapilandirma olacakmis yani bize de yeniden yapilandirma hakki verilecek ben de senin gibi ne kadar magdur oldugumuzu dusunuyorum ama faizlerin iki turlu dusecegini ogrenince rahatladim

Yapilandirma yasal bir haktir , uyaniklik vs ile ne alakasi var?
Yalniz yanilmiyorsam yapilandirmada dosya masrafi vs gibi islemler icin tekrar para oduyorsunuz. Ve ara odeme gibi durumlar oluyor.

Şey nerden öğrendiniz acaba.

biliyorsunuzki sn. Cumhurbaşkanımızın bu yönde bir çağrısı oldu 10 taneden banka faizleri düşürdü.o zamanki faiz oranı ne ise o yönde ödeme yapacaksınız.sonrakileri kapsar bu genel bir kualdır ama siz yine de gerekeni yapın belli olmaz.

Yapilandirma yasal bir haktir , uyaniklik vs ile ne alakasi var?
Yalniz yanilmiyorsam yapilandirmada dosya masrafi vs gibi islemler icin tekrar para oduyorsunuz. Ve ara odeme gibi durumlar oluyor.
Boşverin ciddiye bile alınmaması lazım :)
Alınan faiz uyanıklık değil de benim 20 bin liram uyanıklık oldu :)
Kendileri kredi derdine girmeden ev sahibi olmuşladır. Bekara boşamak kolay derler :)

Esim bankaya sormus arkadasina biz ziratten cekmistik krediyi bu faiz orani ilk cekenler icin ikinci tur ise yeniden yapilandirma icin gelecek demis merkla bekliyorum ben de 2900 odememiz var ve cok zor

Gerçekten çok zor tek maaş ile. Esim de bankacı arkadaşına sormuş siziň için geçerli olan yapılanma daha olmadı demiş. Bu olacak anlamına geliyordur inşallah

Aynı şeyi biz de düşündük. Bize de benzer cevap geldi. Işin ilginç olan tarafı şu, biz geçen sene ekimde çekmiştik ihtiyaç. 15.000, faiz oranı 1.33 tü, 36 ay. Aylık ödeme 410 lira. Şu an 1.25e inmiş oran. 15.000 lira, 36 ay aylık ödemesi 433lira. Bankalar her türlü uyanık. Bunu bilir bunu söylerim.

Ne bekliyorsunuz ki? Bu ülkede öğrenciye verdikleri "aidatsız" kredi kartından aidat kesiyor bankalar, geri alana kadar da canınız çıkıyor.

Ben de Nisan da 1.09 dan aldım krediyi , dün baktım ziraat 0.95 e indirmiş , benim de aklıma gelmişti yapılandırmak ama olmuyor Demekki, bekleyelim bakalım yapılır mutlaka bişey

YAPILANDIRMA TALEBİNDE BULUN.

BİR ARKADASIM BU ŞEKİLDE KREDİ MİKTARINI AZALTMADI AMA ÖDEME SÜRESİNİ 1 SENE KISALTMIŞTI

Çevremde aynı durumda olan birçok kişi var. Bankalar bu fazileri isteksiz olarak düşürüyorlar ve borcu yapılandırmak istemiyorlar onun için de ellerinden geleni yapıyorlar. Kredi alırken imzaladığınız kağıtlarda yapılandırma yapılamaz gibi bir ifade varsa ne yapsanız da olmaz malesef. Ama inşallah yapılandırıp borcunuzu düşürebilirsiniz...

Peki cektikten bir gun sonra faizler yukselmis olsaydi arayip bizim faiz oranimizida yukseltin diyecekmiydiniz hayir..
Kismet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…