- 28 Kasım 2010
- 42.566
- 141.385
- 798
- Konu Sahibi Audreyhorne
-
Surekli uygulama degistiriyorlar, bizim de borcumuz 110 bin iken 30 bin ara odeme yapmistik ve faiz orani baya dusmustu. Belki artik yapilmiyordur bilemiyorumara ödeme yaptığınızdan dolayı erken kapamış oluyorsunuz bu yüzden faizi yapılandırmışlardır
Baska bankadan yeni faiz oraniyla kredi cekip mevcut kredi de kapatilabilirevet yeniden yapılandırma diye bişey var onu öğrenmeliler bence de
Bu bizim hakkımız zaten. Hiç duymamıştım yapılandırma yapılmadığını.
Bu kararda zorluk çıkarıyorlar malesef. Belki ohal lik bir durumdur bilmiyorum ama adaletsizlik olduğu kesin
Transfer kabul edilmiyor. Dediğim gibi her yolu kapatmışlar
Kuzum rahat ol ben de senin gibi 190bin kredi cektim nisan ayinda ama iki tur yapilandirma olacakmis yani bize de yeniden yapilandirma hakki verilecek ben de senin gibi ne kadar magdur oldugumuzu dusunuyorum ama faizlerin iki turlu dusecegini ogrenince rahatladim
Esim bankaya sormus arkadasina biz ziratten cekmistik krediyi bu faiz orani ilk cekenler icin ikinci tur ise yeniden yapilandirma icin gelecek demis merkla bekliyorum ben de 2900 odememiz var ve cok zorŞey nerden öğrendiniz acaba.
Bizde 120 çektik ve yapılandırma için araştırma yapıyorduk. Bazı arkadaşlar sizin yaptığınız fırsatçılık demiş resmen. Ama alakası yok ben ünv mezunuyum asgari ücretle çalışıyorum. Ev almak zorundaydık ev sahibi binamızı yıkıyordu ev kiralarıda 800 den başlıyor. Ben keyif içinde gezip yapılandırma istemiyorum. Ben zor durumdayım ödemelerimiz yüksek. Bunun için kovalamamız gerek her fırsatı. Artı yapılandırma yasal haktır. Devlet ve banka kredi çekerken bunu belirtir
Boşverin ciddiye bile alınmaması lazım :)Yapilandirma yasal bir haktir , uyaniklik vs ile ne alakasi var?
Yalniz yanilmiyorsam yapilandirmada dosya masrafi vs gibi islemler icin tekrar para oduyorsunuz. Ve ara odeme gibi durumlar oluyor.
Esim bankaya sormus arkadasina biz ziratten cekmistik krediyi bu faiz orani ilk cekenler icin ikinci tur ise yeniden yapilandirma icin gelecek demis merkla bekliyorum ben de 2900 odememiz var ve cok zor
Insallah tatlim bizde bekliyoruz bakalim surec nasil olacakavucdolusudua .!.:Gerçekten çok zor tek maaş ile. Esim de bankacı arkadaşına sormuş siziň için geçerli olan yapılanma daha olmadı demiş. Bu olacak anlamına geliyordur inşallah
Merhabalar,
Biz bu sene Mart ayında ev aldık ve 135.000 tl si için konut kredisi kullandık.
120 ay vade ile 1.13 faiz oranından çektik. Aylık ödemesi 2.066 lira toplam geri ödenecek tutar 247 bin oldu.
Biliyorsunuz ki geçen hafta faizler 0.95'e çekildi.
Faiz çekilmeden bir gün önce eşim ihtiyaç kredisi çekti. 2 ay önce malesef sağlık problemi oldu ve biz bayağı bir sıkıştık.
Ertesi gün faizler düştü haberini alınca oh rahatlayacağız deyip sevindik ama malesef bankadan aldığımız cevapla dumur olduk.
Hesaplamalarımıza göre 21 bin lira kârda olacaktık. Ama bankalar der ki; yeni faizlerden sadece yeni müşteriler yararlanabilecek! Nasıl yani ? 5 ay önce kredi çektim diye neden 21 bin lira fazla ödemeliyim ki?
Şubeye gittim, müşteri hiz. aradım, çeşitli yerlere şikayetimi yazdım yok! Cevap hep aynı..
En son cuma günü Bimer'e yazdım henüz dönüş olmadı.
Yapılacak birşey var mıdır ? Nereye şikayet etmem gerekir ? Bu adaletsizliği çözmem lazım. Milyonlarca insan madur oluyor şuanda.
Tavsiyede bulunan olursa çok memnun olacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?