Ben 5 6 yıl önce iki krediyi aynı anda çekmiştim vermişlerdi. ama mali durumunuz önemli kredi limitine kadar verirler en fazla. Banka ile görüşün.Merhaba kızlar daha önce konu açmıştım ev alsam mi diye büyük çoğunluk al demişti. Ben de ev almaya giriştim ve çok guzel içime çok sinen bi ev buldum. Fiyatı da piyasanın 40 -50 bin altında. Bankaya başvurduk ama 10 bin eksik kredi çıktı yani o parayı elden borç alacağım kimse de yok başka kaynağım da yok . Evi de çok sevdim 10 bin için vazgeçmek istemiyorum. Acaba konut kredisi çektikten sonra başka bankadan 10 binlik ihtiyaç kredisi çekebilir mym. Verirler mi. Bi akıl verin yine bana (Bu arada eşim yeni ise girdiği için kredi verilmiyor. Mecbur ikisini de ben çekeceğim.)
Onu da sordum. Banka başka banka.bile olsa bir ay ara ile çekmeniz gerek dedi. Çok saçma değil miEvet alınıyor ama başka bankadan alınıyor. Aynı banka 2 krediyi de vermiyor.
10 sene once bizde bu sekilde aldik hatta sizin gibi ufak rakamlara sıkısmıstık ,hem ev kredisi hemde ihtiyac cektik pesinata ekledik hayirli olsun simdiden akarken doldurmak lazimMerhaba kızlar daha önce konu açmıştım ev alsam mi diye büyük çoğunluk al demişti. Ben de ev almaya giriştim ve çok guzel içime çok sinen bi ev buldum. Fiyatı da piyasanın 40 -50 bin altında. Bankaya başvurduk ama 10 bin eksik kredi çıktı yani o parayı elden borç alacağım kimse de yok başka kaynağım da yok . Evi de çok sevdim 10 bin için vazgeçmek istemiyorum. Acaba konut kredisi çektikten sonra başka bankadan 10 binlik ihtiyaç kredisi çekebilir mym. Verirler mi. Bi akıl verin yine bana (Bu arada eşim yeni ise girdiği için kredi verilmiyor. Mecbur ikisini de ben çekeceğim.)
Kaç banka ile gorustuysem sistemden göründüğü için aynı anda iki krediye izin vermez dedi. Ya 10.bin için evi alamazsam çok üzülürüm.10 sene once bizde bu sekilde aldik hatta sizin gibi ufak rakamlara sıkısmıstık ,hem ev kredisi hemde ihtiyac cektik pesinata ekledik hayirli olsun simdiden akarken doldurmak lazim
Not: kredi puanimiz yuksek..Gelirden ziyade odemelerimizin duzeni.Ihtiyacimiz oldugunda,Sigortasi dusmusken bile kredi cekebilmistik.
Kaç banka ile gorustuysem sistemden göründüğü için aynı anda iki krediye izin vermez dedi. Ya 10.bin için evi alamazsam çok üzülürüm.
Aynı durumu 2 hafta önce tanıdığımda yaşadık. Konut kredisi belli olunca hemen başka bankadan anında tüketici çekti ki az bi tutar da değildi. Bir sıkıntı olmadı. Tüketici kredisi çektiği banka maaş aldığı bankaydı.Onu da sordum. Banka başka banka.bile olsa bir ay ara ile çekmeniz gerek dedi. Çok saçma değil mi
aynı bankadan aynı anda hem konut hem ihtiyaç çekerek aldık evimizi.. hatta konut kredisi(rayiç bedelden dolayı) ihtiyaçtan daha düşük rakamdı.. hala da ödemekteyizz..Merhaba kızlar daha önce konu açmıştım ev alsam mi diye büyük çoğunluk al demişti. Ben de ev almaya giriştim ve çok guzel içime çok sinen bi ev buldum. Fiyatı da piyasanın 40 -50 bin altında. Bankaya başvurduk ama 10 bin eksik kredi çıktı yani o parayı elden borç alacağım kimse de yok başka kaynağım da yok . Evi de çok sevdim 10 bin için vazgeçmek istemiyorum. Acaba konut kredisi çektikten sonra başka bankadan 10 binlik ihtiyaç kredisi çekebilir mym. Verirler mi. Bi akıl verin yine bana (Bu arada eşim yeni ise girdiği için kredi verilmiyor. Mecbur ikisini de ben çekeceğim.)
yok malesefAnne baba kardeş sizin için çekebilecek kimse yok mu?
Olur sıkıntı olmaz merak etmeMerhaba kızlar daha önce konu açmıştım ev alsam mi diye büyük çoğunluk al demişti. Ben de ev almaya giriştim ve çok guzel içime çok sinen bi ev buldum. Fiyatı da piyasanın 40 -50 bin altında. Bankaya başvurduk ama 10 bin eksik kredi çıktı yani o parayı elden borç alacağım kimse de yok başka kaynağım da yok . Evi de çok sevdim 10 bin için vazgeçmek istemiyorum. Acaba konut kredisi çektikten sonra başka bankadan 10 binlik ihtiyaç kredisi çekebilir mym. Verirler mi. Bi akıl verin yine bana (Bu arada eşim yeni ise girdiği için kredi verilmiyor. Mecbur ikisini de ben çekeceğim.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?