Evet alınıyor. Bir tanıdığım öyle ev aldı. Evi alınca Çokta mutlu oldular. Yalnız aynı bankadan değil başka bankadan aldılar diye biliyorum.
ev kredisi kimin üzerine ise diğeriniz bankanın birinden ihtiyaç kredisi çekebilir.
hayırlı olsun yeni eviniz.
Ne guzel dediniz biz de çok mutlu oluruz inşallah eşim cekemiyor bir iki bankaya sorduk bir ay önce yeni bir ise girdi aynı ışte en az 3-6 ay arası çalışması gerekiyormuş
Ne guzel bir sehir istanbuldaki bir ev fiyatina orda hem buyuk hemde cok guzel ev alinir ,en yakin surede almaniz dilegiyle.Ayni anda hem konut hemde tuketici cekiliyor arastirin
Ne guzel bir sehir istanbuldaki bir ev fiyatina orda hem buyuk hemde cok guzel ev alinir ,en yakin surede almaniz dilegiyle.Ayni anda hem konut hemde tuketici cekiliyor arastirin
Kızlar merhaba son durum parayı kimseden borç alamadık. kredi cekip konut kredisini de riske atmak istemedim ( çünkü banka personeline ısrarla sordum o da ısrarla aynı ay içinde farklı banka bile olsa kredi kullanamazsınız yoksa konut kredisini veremeyiz size dedi.) Kredi kartimdan taksitli nakit avans çektim. Sorun olmaz değil mi