İkinci lrediyi vermezler. Fakat ev sahibiyyle konuşup 10 bin liralık senet imzalayıp anlaşırsanız bir kaç ay sonra ödeyebilirsin. Biz öyke yaptıkMerhaba kızlar daha önce konu açmıştım ev alsam mi diye büyük çoğunluk al demişti. Ben de ev almaya giriştim ve çok guzel içime çok sinen bi ev buldum. Fiyatı da piyasanın 40 -50 bin altında. Bankaya başvurduk ama 10 bin eksik kredi çıktı yani o parayı elden borç alacağım kimse de yok başka kaynağım da yok . Evi de çok sevdim 10 bin için vazgeçmek istemiyorum. Acaba konut kredisi çektikten sonra başka bankadan 10 binlik ihtiyaç kredisi çekebilir mym. Verirler mi. Bi akıl verin yine bana (Bu arada eşim yeni ise girdiği için kredi verilmiyor. Mecbur ikisini de ben çekeceğim.)
Normalde bankalarda kredi puaniniz iyiyse size teklifleri kampanyalari olur.Kredi kartinizin limitinin yuksek olmasi boyle anlarda ise yarar birden ne kadar yukselebilir ? bunu da sorun.Ordan da taksit olur hemde kredi tekliflerini sorun, hazirda varmi diye,neden tek banka ??baska bankalara da sorun..Kaç banka ile gorustuysem sistemden göründüğü için aynı anda iki krediye izin vermez dedi. Ya 10.bin için evi alamazsam çok üzülürüm.
Merhaba kızlar daha önce konu açmıştım ev alsam mi diye büyük çoğunluk al demişti. Ben de ev almaya giriştim ve çok guzel içime çok sinen bi ev buldum. Fiyatı da piyasanın 40 -50 bin altında. Bankaya başvurduk ama 10 bin eksik kredi çıktı yani o parayı elden borç alacağım kimse de yok başka kaynağım da yok . Evi de çok sevdim 10 bin için vazgeçmek istemiyorum. Acaba konut kredisi çektikten sonra başka bankadan 10 binlik ihtiyaç kredisi çekebilir mym. Verirler mi. Bi akıl verin yine bana (Bu arada eşim yeni ise girdiği için kredi verilmiyor. Mecbur ikisini de ben çekeceğim.)
Aynı durumdayız ev ihtiyacdan dolayı satılık ve 50 bin altına veriyor adam üstelik daha sonra çok değer kazanacak bi muhitte . Bize de kimse vermiyor. 10 bin için alamazsam çok üzülürümAklima eski bir anim geldi.5 yildir ev sahibiyim ama daha onceden olabilirdim.Yaklasik 7 sene once ihtiyactan satilan bir eve talip olmustuk yaklasik 15bine sıkısmıstık zaten pesinatimizda tuketiciyle cekicektik ama yetmiyordu yetmiyordu...tumune kredi gibi dusunun :S kimse vermemisti ev o kadar uygunduki o zamanin sartlarinda ist en gozde semtlerinden birinde en ust katti 190 gibi bir rakam.Alamadik kimse vermedi es dost akraba aile..Kismet degilmis o ev simdi 800bin oldu bazen uzuluyorum bazende kismetimizde yokmus diyorum.Orasi olmadi burasi oldu.
Yaptı zaten acil paraya ihtiyacı olduğu için 50 bin altına verdieğer limitinizin hepsini kullanmadı iseniz çekebilirsiniz ama ev sahibi ile konuştunuz mu hiç indirim yapabilir ya da 10 bin tl yi vadeli ödeyebilirsiniz
Kredi puanim orta seviyede . Dediğiniz gibi yaptım konutu başka ihtiyac kredisini başka bankaya sordum sistemden görünür başka bankada borcunuz olduğu dedi.Normalde bankalarda kredi puaniniz iyiyse size teklifleri kampanyalari olur.Kredi kartinizin limitinin yuksek olmasi boyle anlarda ise yarar birden ne kadar yukselebilir ? bunu da sorun.Ordan da taksit olur hemde kredi tekliflerini sorun, hazirda varmi diye,neden tek banka ??baska bankalara da sorun..
siz de maliniz hayrını görursunuz inşallah teşekkür hayır duaniz için oldu iyi günlerÇekin çekin ondan sonra o evden hayır bekleyin
Kredi puanim orta seviyede . Dediğiniz gibi yaptım konutu başka ihtiyac kredisini başka bankaya sordum sistemden görünür başka bankada borcunuz olduğu dedi.
Bugün aynısını bir bankacı söyledi sağolsun . Yarin öyle yap cam inşallah birşey demeden gidip basvurucam. Eğer olumlu olursa konutu o zaman çekmeyi düşünüyorum yoksa kalacak.Gidip açık açık söylerek sorarsanız tabi olmaz .alın elinize evraklarınızı gidin başka bankaya 10 bin kredi istiyorum deyin
konut kredisini kullanmadığınız için kredi sorgunuzda sadece onaylanmış olarak görürler ve size sorarlarsa da deneme amaçlı başvurmuştum yada ev sahibi satmaktan vazgeçti falan diyerek geçiştirin .sakın demeyin açığımız var falan filan .Bugün aynısını bir bankacı söyledi sağolsun . Yarin öyle yap cam inşallah birşey demeden gidip basvurucam. Eğer olumlu olursa konutu o zaman çekmeyi düşünüyorum yoksa kalacak.
Eğer ödeme gücünüz varsa yani iki kredinin toplam taksiti gelirinizin 3/4’ünü geçmiyorsa çekebilirsiniz. Yalnız bunu alıcı ile görüşmeniz lazım, önce konutu çekersiniz krediyi kullanıp, sonra tüketici kredisini kullanırsınız. Ama yerinizde olsam tutar az ailelerden falan bulurdum, 10 bin için kredi çekmezdim. Hiç mi borç alacağınız kimse yok, arkadaş, akraba vs.Kaç banka ile gorustuysem sistemden göründüğü için aynı anda iki krediye izin vermez dedi. Ya 10.bin için evi alamazsam çok üzülürüm.
BuÇekin çekin ondan sonra o evden hayır bekleyin
Hayrı şerri sizden ogrenecek degiliz hem yanlis konudasiniz siz burada flirt sx konulari yok.Klavyeden ne kolay maval okumak acaba ne kadar dogrusun hayatinda ,bir soz duymustum cok hosuma gitti kucucuk bir su birikintisi kadar sığsınız..Çekin çekin ondan sonra o evden hayır bekleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?