- 14 Mart 2018
- 1.545
- 2.886
- 53
- 29
- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
itede oturuyoruzOhhhh ellerine sağlık çok iyi yapmışsın
Buradan Bi arkadaş 15 bine aldığından bahsetmişti bi ara
O zaman yönetime bi duyursun bakalım belki başkaları da rahatsız olmuştur takip etmişlerdir nerden geliyor diye.S
itede oturuyoruz
Esimde diyor burdan biri ucursa biliriz yasaklanir dedi
O zaman uzaktan gonderiliyor
Ucuzlari var fakat onlar cok hzaklasip havalanamiyormus
Esimde pahalidir o dedi buna dayanarak
Bende polisi arayacaktim fakat ne diyecegimi izah edemem diye aramadimDrone'lar birkaç sınıfa ayrılıyor ve bazıları için uçuş izni gerekiyor. Ticari amaç için kullanılanlarda uçuş izni gerekiyor sanırım. İzin alınmadan uçurulursa cezası var.
İzin gerektirmeyen bir drone olsa bile konutun dibinde uçuramaz diye biliyorum. Sonuçta kayıt alan bir cihaz. Polisi ararsanız işlem yaparlar büyük ihtimalle. Cihazı nasıl tespit ederler, uçuş iznine tabi olmayan drone ise yine de kayıt altında mı onu bilmiyorum.
Hafif bir helikopter tarzi sesi varO zaman yönetime bi duyursun bakalım belki başkaları da rahatsız olmuştur takip etmişlerdir nerden geliyor diye.
Basima dogru yaklasan bir cisim vardiBen olsam hic kipirdamazdim iyice yaklasinca zank diye yapişiverirdim sonra gelsin sahibi benden alsin
Bende polisi arayacaktim fakat ne diyecegimi izah edemem diye aramadim
Cunku uzerinde sonuc olarak bir plaka vs bulunmuyor
Yani sikayet etsemde ne diyecegim
Burasi bkraz muamma
Korktu amaViledanın sopasıyla mı kovaladın dronu
Osmanlı tokatı. Arkada mehter sesiBen olsam hic kipirdamazdim iyice yaklasinca zank diye yapişiverirdim sonra gelsin sahibi benden alsin
Yani cihazi bulabilirler mi kiBence bir arayın. Her cihazın kayıt zorunluluğu var mı bilmiyorum. Uçuş izni gerektirenler uçurulduğunda tespit edilebiliyor sanırım. Belki hafif olanlar da tespit edilebiliyordur. Siz arayınca onlar bilgi verirler bence.
Gunduz ucurulanlar ve konutlara yaklasmayanlar neysedeAnnemlere yakın oturuyoruz, tam da geçen gün bunu dedim.
Alalım da anneme falan bakarım( rahatsız bu ara) dedim güldüm.
Eşim söyledi, belirli bir menzil sonrası ve yaşam alanlarında kullanmak kanunen yasakmış.
Şuan anladım niye yasak olduğumu, özel hayat ve konut dokunulmazlığı ihali imiş.
Röntgencilikçe çığır açma bir nevi.
Dünya kadar kamerayla izleniyoruz, sizin evinizden başlayarak geri dönüş yoluyla gayet bulunabilir.Yani cihazi bulabilirler mi ki
En iyisi arayip danismak
Birdahakine anne terligi sart oyleyse..Dünya kadar kamerayla izleniyoruz, sizin evinizden başlayarak geri dönüş yoluyla gayetye bulunabilir.
Ama burası Türkiye, katilin bile ceza al almadığı ülkede hamgi polis csi gibi dron kovalar, bilemedim.
Bence bir kova su iş görür.Birdahakine anne terligi sart oyleyse..
Terastayım, kahve içiyorum vallahi kahveyi püsküttümKorktu ama
Ise yaradi sayilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?