Konut uzerinde dron ucurmak?

Sikayet edebilirsiniz. Bulurlar sahibini.

Vileda sapi gozlerimden yas getirdi

Sabah sabah gözümden yaş geldi ahahaha koptum yaa çok güzel Viledanın sapıyla mücadele eden kadın

Ya acaba şuan o vileda sopasiyla kovalayisinizi izleyip izleyip guluyorlar midir, gozumde canlandi kikirdeyip duruyorum
2018 youtube fenomeni olursunuz vallahi

Konu sahibi yorumlarda samimiyetini görünce yazmadan edemedim. Öncelikle rahatsız edici bir durum olduğunu söylemeliyim şikayet edin mutlaka .

Ama ya gece okumaya başladım kıkır kıkır gülme krizi geldi bana istemsizce bi an gözümde canlandı .

Can havliyle kapadım konuyu yoksa eşimi uyandiracaktim gülmekten .

Şimdi tekrar açınca bu yorumu da görünce yine tutamadım kendimi . Ama öyle bişey yapacaklarını sanmam cezası var diye biliyorum .

Sorununuzu ciddiye almamak olarak algılamayın lütfen ama gülmekten öldüm gözümde canlanınca o sahne viledayla vurmaya çalışan birisi gerçekten komik olmuş. İşin diğer yanına gelince baya sinir bozucu bir durum gözetliyor da olabilir orada oturanları

Drone aşığı biri olarak yazayım, muhtemelen nasıl ve nerede kullanacağını bilmeyen biri kullanan kişi. SHGM' ye kayıt edilmesi gerekiyor şikayet edebilirsiniz, kayıtlı değilse sahibi sorun yaşar. Arayıp bölgenizin uçuş yasağı bölgesi olup olmadığını öğrenebilirsiniz. Örneğin havaalanı yakını, askeri bölgeler kesinlikle yasak olan bölgeler.

Bence şikayet + su tabancası olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…