Konut uzerinde dron ucurmak?

Ayrıca bu dronlar oyuncakçılarda satılıyor. Geçen yaz oğlum az vızıldamamıştı istiyorum diye. Öyle pahalı da değil yani 500-1000₺ arasıydı. Hatta üstüne kamera taktıranlar da varmış. Gayet siteden biri de olabilir.

Yaklastigi sekli gorseydiniz birde keske
Su bilim kurgu uzay filmlerinde olan size deney yapacak uzayli robotlar gibi

Canim mesafe ve yukseklige gore degisiyormus sanirim fiyatlari
Mesela bazisi bilmem kac metre yukselip kac km yaparken digeri daha ust duzeyde ve kaliteyecsahip olabiliyormus
Netten baktim ucuk fiyatlar var
Benim gordugumde ucyz birseye benzemiyordu esiminde dedigi gibi

South Park dizisinde böyle bir bölüm vardı o aklıma geldi, çocuklar kendilerine bir drone alıp komşuların yatak odasını gözetliyorlardı Bir daha gelirse video kaydına alın ve savcılığa şikayette bulunun.

Reactions: KV_
Perdelerim kapali genelde ama balkonlarim acik dogal olarak
Yani cok sicak deyip gece actigimda oluyor
Pencere vs.
Simdi iyice tirstim piserim ama acmam

Perdelerim kapali genelde ama balkonlarim acik dogal olarak
Yani cok sicak deyip gece actigimda oluyor
Pencere vs.
Simdi iyice tirstim piserim ama acmam

Tırsmayın da diyemiyorum yani art niyetle geldiği belli onun artık kimse çocuk mudur yetişkin midir? Dikkat edin, olmadı tül perde kullanın tam içeriyi göstermeyen.

Tırsmayın da diyemiyorum yani art niyetle geldiği belli onun artık kimse çocuk mudur yetişkin midir? Dikkat edin, olmadı tül perde kullanın tam içeriyi göstermeyen.
Cogunlugu stor zebra malesef
Ben yetiskin oldugunu dusunuyorum
Cunku harekete gectigimi anladigi an kndini geri cekti
Bi cocuk zor yapar bunu

Bende polisi arayacaktim fakat ne diyecegimi izah edemem diye aramadim
Cunku uzerinde sonuc olarak bir plaka vs bulunmuyor
Yani sikayet etsemde ne diyecegim
Burasi bkraz muamma

Hadi diyelim aradınız. Drone dediniz. Polis anladı. Onlar gelene dek drone uzaklaşabilir.

Hadi uzaklaşmadı, siz de çaktırmadınız, oyaladınız :) Polis geldi. Nasıl yakalayacak. Üstüne ağ mı atacak? Kaçınca polis arabasıyla takip mi edecek? Diğer ekiplere mi haber verecek?

nereden kontrol ediliyor öğrenin bence sonra şikayet edin polise ki gidip uyarasınlar

Atatürk kız öğrenci yurdunu drone’la gözetleyen birisi vardı da polisler yakaladışikayet edebilirsiniz polis gelip bi çevrede gezse bile ödü içine kaçar yapan kişinin muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…