Konuya nerden başlasam bilmiyorum

yildiz54

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2019
374
265
103
Benim beş yıllık bir ilişkim var ama ailem henüz bilmiyor. Diyeceksiniz ki beş yıl boyunca nasıl söylemedin. Çünkü aşırı katı bir ailem var özellikle annem 😬 onun tepkisinden ve ayrılmamı istemesinden korktum ve söylemedim şu zamana kadar ama artık söylemek istiyorum çünkü artık 24 yaşıma girdim. Şu saatten sonra anormal karsilayabilecegi hiçbir durum yoktur diye düşünüyorum. Normalde zaten insanlara zorlu bir alışma sürecim oluyor. Bazı insanlar gibi hemen tanışıp evlenmek isteyen biri de değildim. Bir sene bile bana çok kısa geliyor. Bu durumumu zaten laf arasında çok kez soylemisimdir anneme. İşte hemen tanışıp nasıl evleniyorlar. İnsan biraz birini tanımalı falan gibisinden. Ama genel olarak sorum şu ; anneme nasıl konusunu açıcam nasıl söylicam. Konuya girme düşüncesi beni çok geriyor aşırı strese sokup midemi bulandırıyor. Nasıl anlatabilirim yardımcı olur musunuz 🙂

Gayet güzel söyleyeceksiniz.
Annecim görüştüğüm biri var bla bla bla.
Ayrica annenizin karakteri gibi insanlardan/ebeveynlerden nefret ediyorum.
Cocuklarinin yaptığı tum hatalar bu kendini ana baba sanan kisiler yüzünden bazen!
En yakinim olarak onlara acamiyorsam icimi, kime nasil açarım!

söyleyeceksin işte görüştüğüm biri var seninle tanışmak istiyor diye annenin kafasındaki damat adayına uyuyorsa ne ala,uymuyorsa zor günler seni bekliyor

Annem bana hep " iyiyi, kötüyü, hatani yanlışını hep bana soyle, her durumda yaninda olur seni desteklerim, ama haberim olmazsa seni koruyamam, bir anne icin bundan kötü sey yok" derdi.
En ufak seylerimi bile söyler, sefkatle bana yardim edisini, akil verisini dinlerdim. Annemden yana hicbir yaramin olmamasi, sadece onunla alakali!

Gayet güzel söyleyeceksiniz.
Annecim görüştüğüm biri var bla bla bla.
Ayrica annenizin karakteri gibi insanlardan/ebeveynlerden nefret ediyorum.
Cocuklarinin yaptığı tum hatalar bu kendini ana baba sanan kisiler yüzünden bazen!
En yakinim olarak onlara acamiyorsam icimi, kime nasil açarım!
Bende annemin bu davranışına çok karşıyım. En azından aklı başında biriyim ki kötü davranislara müsait olmadım gizli saklı.

söyleyeceksin işte görüştüğüm biri var seninle tanışmak istiyor diye annenin kafasındaki damat adayına uyuyorsa ne ala,uymuyorsa zor günler seni bekliyor
Yok uyuyor Allah'tan. Uymayan birini karşısına çıkarmam mümkün değildi zaten. Kendimi kaosa sürükleyemem 🤣

Annem bana hep " iyiyi, kötüyü, hatani yanlışını hep bana soyle, her durumda yaninda olur seni desteklerim, ama haberim olmazsa seni koruyamam, bir anne icin bundan kötü sey yok" derdi.
En ufak seylerimi bile söyler, sefkatle bana yardim edisini, akil verisini dinlerdim. Annemden yana hicbir yaramin olmamasi, sadece onunla alakali!
Annem en başından beri bu konuda çok baskıladı aşırı derecede. Oysa ki ben gerçekten bir onla bir bunla olan birisi değildim. Keşke biraz yumuşak olsaydı bu konuda.

Ucunda ölüm yok ya.Güzel bir durumu paylaşacaksınız😍
Anneciğim,ben büyüdüm kocaman kadın oldum,görüştüğüm biri var,bir birimizi seviyoruz ilk seninle paylaşmak istedim,bu konuşmanın provasını çok yaptım,bilsen keşke ne kadar heyecanlı olduğumu.Tanısan seversin belki. İster misin tanımak falan diye girin işte konuya😇😍🥰

Ucunda ölüm yok ya.Güzel bir durumu paylaşacaksınız😍
Anneciğim,ben büyüdüm kocaman kadın oldum,görüştüğüm biri var,bir birimizi seviyoruz ilk seninle paylaşmak istedim,bu konuşmanın provasını çok yaptım,bilsen keşke ne kadar heyecanlı olduğumu.Tanısan seversin belki. İster misin tanımak falan diye girin işte konuya😇😍🥰
Teşekkür ederim. Ay bunları söylerken hayal edemiyorum kendimi 😄😄

Ben de baya 6 seneden sonra söylemiştim ama artık evlenme teklifi falan almıştım, niyetim kesindi. Gittim anne gel bi kahve yapıp içelim dedim, kahveyi yaptık söyledim benim görüştüğüm biri var diye. Sonrası zaten soru cevap olarak ilerliyor, adı ne nereli falan gibi. Sadece derin bi nefes alıp söyleme anı gerici.

Benim beş yıllık bir ilişkim var ama ailem henüz bilmiyor. Diyeceksiniz ki beş yıl boyunca nasıl söylemedin.
Ben başka bir şey diyeceğim; anlattığımız karakterde bir anneden bunu beş yıl nasıl saklayabildiniz yahu ben olsam ilk buluşmada yakalanırdım:)

Benim beş yıllık bir ilişkim var ama ailem henüz bilmiyor. Diyeceksiniz ki beş yıl boyunca nasıl söylemedin. Çünkü aşırı katı bir ailem var özellikle annem 😬 onun tepkisinden ve ayrılmamı istemesinden korktum ve söylemedim şu zamana kadar ama artık söylemek istiyorum çünkü artık 24 yaşıma girdim. Şu saatten sonra anormal karsilayabilecegi hiçbir durum yoktur diye düşünüyorum. Normalde zaten insanlara zorlu bir alışma sürecim oluyor. Bazı insanlar gibi hemen tanışıp evlenmek isteyen biri de değildim. Bir sene bile bana çok kısa geliyor. Bu durumumu zaten laf arasında çok kez soylemisimdir anneme. İşte hemen tanışıp nasıl evleniyorlar. İnsan biraz birini tanımalı falan gibisinden. Ama genel olarak sorum şu ; anneme nasıl konusunu açıcam nasıl söylicam. Konuya girme düşüncesi beni çok geriyor aşırı strese sokup midemi bulandırıyor. Nasıl anlatabilirim yardımcı olur musunuz 🙂
Biri var diye bahset. 5 yıldır görüşüyorum cevabına tepki vereceğini düşünüyorsan 5 yıldır tanıyorum resmiyete dökmek istiyoruz diyip yumusatarak bahset hani sanki arkadaş olarak tanimissin bı anda oluyormuş gibi 🤭 aslında olduğu gibi anlatsanda bişey olmaz bı iki laf eder sonra kabullenir çocuk değilsin ki sonuçta 🌸

Benimde annem hep öyleydi her şeyimi rahatlıkla anlatırdım akıl alırdım. Ben bileyim ki bisey olduğunda seni koruyum derdi hep annelerimiz iyiki varlar !

Siz ne kadar korkup gerilirseniz, anneniz o kadar kendini haklı görür kanaatimce.
Sakince görüşüp anlaştığım birisi var diye anlatabilirsin diye düşünüyorum

Back
X