konuyu bulamaıyorum

marti25.28

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2007
232
16
118
46
Erzurum
arkadaslar aksam ustune kadar burada bır konu vardı kayınvalide görümce ve eltiler diye.neden göremiyorum bilen varmı

bende bulamadım ve bu başlık kesin onun için açılmış dedim
haklıda çıktım
ne oldu bilen varsa meraklı hatunlara ilaç olsun:)

Merakınızla kalacaksınız maalesef hanmlar.

Konu kapandı.

Konu aramak icin konu actıgınız icin birazdan sizinki de kapanır.

bende konu açtım arkadaşa binaen ookurda belki tekrar yazar o kadar takip ettim ilk kez burda bir şeyi

Ben sadece konuyu degil o uyeyide bulamiyorum, gecersiz link diyo. Sanirim uyeligi silindi yada bilemiyorum.
Baya takip ediyodum bende.

merakınızı gidermek için ben sonu açıklayayım;hatunun duaları hep kabul oluyordu zaten büyük görümce şuanda kendi gibi çirkef bir gelinle uğraşıyordur,ortanca elti felç geçirmiş yatalak yatıyordur,muhtemelen ona da kendisi bakıyordur,eşine de yapma etme o senin ablan demiştir,küçük elti de ölmüştür.....
tek taraflı ve insanüstü iyi niyetliliğiyle devam ediyordu konu...

Iyiymiş
Ilahi adalet hep onun adına için tecelli etmiş.

bende bulamadım ve bu başlık kesin onun için açılmış dedim
haklıda çıktım
ne oldu bilen varsa meraklı hatunlara ilaç olsun:)

hahah bende bunu merak ediyordum senin başlığı görünce dedim sanırım oda benim gibi aramış valla bende merak ettim arkadaşın konusunu

neden kapandıki konu ya ilk defa böyle takip ettiğim bi konu vardı ne oldu şimdi sonunu nasıl öğrencez püüfff

bende konuyu arayacaktım şimdi dedim konuyu bulamıyor kesin aradığım konudur bu diye eet oymuş kadın silinmesini rica ediyorum demişti slmişler demek ki ben devamını merak ediyordum ama yha

Konu Hüzünlü15 isimli arkadaşındı kendisi nerelerde acaba en azından sonucu öğrenseydik.
olmadı ama o kdr okuduk emek verdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…