- 28 Eylül 2015
- 3.218
- 40.494
- 438
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
Önce inanmış ama bu zihniyete ki dini nikah kıymış..Sonuç olarak durumu kabullenmisBu duruma inanmak denmez ki kabullenmek denir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önce inanmış ama bu zihniyete ki dini nikah kıymış..Sonuç olarak durumu kabullenmisBu duruma inanmak denmez ki kabullenmek denir
Cidden nereye gitti.Konu sahibi fotograf cekmeye mi gitti?
Adamın imam nikahlı karısına bak yüz ile çarp geleceğini gör. Yalnız bir fark var sen evli adama yamanıyorsun, kadın sadece kocasına.Ben 10aydir biriyle birlikteyim.İmam nikahiyla evlenmiş aile zoruyla.Bir tane cocuklari var.Ben taniştigimda kadin evde yoktu.Bu arada benimkinin ailesiyle birlikte kaliyolar.Kadin evi terk etmişti geri döndü.Neymiş cocugun psikolojisi bozuluyo diye kadini geri getirmisler.Benimki hep kadini sevmiyorum kovuyom gitmiyo falan diye anlatiyo.Dun Bunla bulusmustum.Bi arkadaşi ve kiz buna selam verdi.Ayni otobuse bindik karşima oturdular.benimki hakkinda konusuyolardi ayip falan diye.Bunlar indi.Arkalarindan indim sordum.Bana soz verdiler anlatmamam için.Benimki karisini ve oglunu dilendiriyomuş.dilenmezse dövüyomuş. Oglunu aşiri çok seviyo yapar mi bilmiyorum.Sonra bi kadini aradilar kadina direk sordular ne iş yapiyo diye kadin dileniyo dedi.Karisiyla iliskiye girmeyince kadini dövüyomuş. Kadin beni bilse evi terk edermiş.benimkini sevdigi için katlaniyomuş.Bende takip etcem kadini fotografini cekcem buna gostericem.Bana bunlari anlatanda kavgali oldugu birileriymiş.
Yemiş yemiş hemde katmerli katmerli
Adeta bir antidepresanKonu sahibine gerekeni söyledim zaten.. yine süpersin.. profili görünce sinirim geçti![]()
Adeta bir antidepresan![]()
![]()
Bunun annesi babasi akrabalari falan hep sevmiyo kadini dediler bana.cocuk kucuk annesiz agliyomus.gotograflayip yuzune vurcamNee o kadar karaktersizliğin üstüne birde çocuğu ve eşi mi varmış?
Çocuğun psikolojisiymiş bunlar hep tırı vırı, seni kekliyor farkında mısın arkadaşım uyan artık ya sende.
Resmi nikah bile yok kadınla aralarında.
Ne yapıcan kadını dilenirken fotoğraflayıp herifin yüzüne vursan?
Herif karaktersizin dibi.
Eşi ve çocuğu var ve sen hala bununla buluşuyorsun pesss!
Öyle duydum amaa cocugunu cok seviyo yapmaz herhalde bu kadarini yaayyyy sen neyin resmini çekeceksin öğreneceğini ögrenmişsin bu senin eşin değil sevgilin yani ben olsam hattimi kirip atar sesini bile duymak istemem dilendirmek neymis adi rezil herif okurken şoka girdim bu hayattan daha neler öğrenecez![]()
Yahu o onların problemi.. dini nikahlı resmi nikahlı veya hiçbiri.. her ne olursa olsun bu kadın o herifin hayatında ve bi de çocukları var.. aferdersin de senin ne halt işin var bu ilişkinin içinde.. metres pozisyonundasın bilmiyorum farkında mısın da??Bunun annesi babasi akrabalari falan hep sevmiyo kadini dediler bana.cocuk kucuk annesiz agliyomus.gotograflayip yuzune vurcam
Öyle duydum amaa cocugunu cok seviyo yapmaz herhalde bu kadarini ya
Blmyom cidden yaa kopamiyorum yaaaSen iyimisin hakkaten onca şey yaşadın evlenmiş oldugunu ögrendin. Dilencilik birde bu kızım sana büyümü yaptılar bir insan bu derece kör olamaz.
Valla bacim sen iyi düşünemiyorsun bence.. Başina bela almak istiyorsan görüsmeye devam et. Ya bi kere kadin kocasinin yaninda ve gece o kadinla yatağa giriyor bunu nasil kabul edebiliyorsun?Öyle duydum amaa cocugunu cok seviyo yapmaz herhalde bu kadarini ya