• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konuyu cogunuz biliyo?

Seni de dilendirir diye mi korkuyosun anlamadım.. gül gibi adam.. bence ufak tefek sorunlarla ilişkinizi yıpratma.. hemen çocuk yapmalısınız.. sizin kafaya taktıklarınız hep sıkıntıdan...

Evli adamla birlikte olanlara burda ne deniyodu ............
sen şikayet edecek değil şikayet edilecek konumdasın... yüzsüzsün yüzsüz öğretmen değil astronot olsan kaç yazar için çürümüş..
İnşallah öğretmenlik yaparken doğaçlama yapmaz büyük sıkıntı olur

:olamaz:
ıkı ucu dezenfekte edılmesi gereken değnek
ayrıca konustukca batma konu sahıbı
basına da belamı arıyorsun bılemedım
hala resmını cekıcem falan...

80 bölümlük dizi senaryosu çıkar bunun konularından yemin ediyorum.

Arkadaşım sen biraz imla bilgini falan geliştir, metin yazarlığı yapmaya başla.

Burada gelip milleti trolleyeceğin boş zamanlarını değerlendirip, para kazanmış olursun hem.

Adama öyle bir sahip cıkmışsın ki benimki diye nufusuna alcan sandım :-)
Neden fotoğrafla falan ugrasip adamin karsisina cıkacaksın ki?inanmıyorsan takip et ispat et sonra da uzaklaş.
Adam ne diyecek onu sevmediğim için dilendiriyorum söz sana resmi nikahta yaparım dilendirmem de mi?

Ne fotoğrafı Allahaşkına.
Normal olan bir insan bu işleri duyar duymaz tekmeyi basar, siz neyi bekliyorsunuz?
Hoş normal olan biri, evli bir erkekle birlikte de olmaz ama..

Pff valla ben anlamıyorum sizin gibileri.
Üç günlük dünyada nelerle uğraşıyorsunuz

İlk olarak sürekli bu, bunlar falan yazman çok itici.

Adam dini nikah da olsa evli ve çocuğu var benimki deyip duruyorsun.
Çocuğu da kadını kovarken mi yapmış onu da sorsaydın? Zaten hep zorla evlendirilmişlerdir, hep araları kötüdür. Yersen...
Yemiş yemiş hemde katmerli katmerli

Acaba daha ne duymayı bekliyorsunuz bu kadar gözü kör kulağı sağır nasıl inaniyosunuz her önünüze gelene.

ve sen hala araştırıcam diyorsun, ben koşarak uzaklaşırdım, aptallık mı cesaret mi sendeki çözemedim şuan. hayır birde hepsini geçtim herif evli yaa utan azcık yaa, hala araştırıcam diyeceğine, evine eşi geri dönmüş adamla hala birlikte olduğun için utan azcık. ya da vazgeçtim evlen bu adamla bak kesin evlen, yarın öbür gün senide dilendirip, başka kadınlarla fink atsın.

Bir de öğretmen olunca insan biraz daha derli toplu yaşamaya gayret ediyor.
Varsa hayatındaki olağan dalgaları bile belli etmemeye gayret edersin.
Öğrenci veli çevrem var diye.
Ama sizdeki pervasizlik beni benden aldı.
Hadi kendinin umrunda değil, bi duyulduğunu düşünsene. .

Back
X