- 17 Şubat 2016
- 1.112
- 224
- 123
- 34
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
Ya ben hep boyleyim.karsimdaki illaki beni terk etcek yoksa birakamiyom hep bi pisman olma korkum oluyo vazgecmeyi bilmiyom
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evde dokunulcak var zaten sana niye dokunsun? belki içi almıyordur sana dokunmayıYaa benle peki ciddi dusunmese benimle iliskiy girer ortada birakirdi ama dokunmuyo
Off öyle de .ne bilim herkese bu kizla ben ciddi dusunuyom evlencez diye anlatti.Bi de bu istese kadini evden kovardi yani dimi.yani ayni evde nereye kadar yasicaklar.
Ooo millet sevmek için değil kullanmak için takıldığınada ciddiyim ,o benim diyor noluyor sonra bu kadar saf olma lütfen.Off öyle de .ne bilim herkese bu kizla ben ciddi dusunuyom evlencez diye anlatti.Bi de bu istese kadini evden kovardi yani dimi.yani ayni evde nereye kadar yasicaklar.
Yaa benle peki ciddi dusunmese benimle iliskiy girer ortada birakirdi ama dokunmuyo
Yaa onlar icin normalmis.Bana bunu karsi komsusuna sormami istedi bu konuyu
Yaa orasida var tabi.Ooo millet sevmek için değil kullanmak için takıldığınada ciddiyim ,o benim diyor noluyor sonra bu kadar saf olma lütfen.
Artık cidden ayrıl şundan valla benim içime dert ettin .Yaa orasida var tabi.
Ya ben hep boyleyim.karsimdaki illaki beni terk etcek yoksa birakamiyom hep bi pisman olma korkum oluyo vazgecmeyi bilmiyom
Tamamda kadin istese dilenmez alir cocugunu gider ama gitmiyo.Bunlarin ailesi cok karisik.Normal degil tabikide yaa.Utanmasi gerekBirisi " dilenmek normal'dedi ve siz bunu dunyanin en en normal seyi olmaya gormeye basladiniz oylemi??
Size soyluyum, dilemmek normal degildir!!
Hanimini ve cocugun dilendiren bi adam, onlrin uzerinden para kazanan adam haysiyetsizin serefsizi tekdir,, uc kagitcinin onde gidenidir, pezevengin tekidir!
Demesem olmazdi.
Icim rahatladi artik banlana bilrim gonul rahayligiyla!
Ve size gelirsek hanfendi; sizde tum bunlara canak tutuyosunuz nomal goruyosunzya( evet canak tutuyosunuz, orda bi kadini doven ve zorla dilendiren biri var ve siz polis kelimesini agziniza almiyosunz).
Sizde canak tutuyosunzda, tum o ozenle sekilmis kelimelerimin bayan versiyon size gelsin.
Saygilarimla..
koyver gitsin bence :)Mübarek günde ağzımdan kötü laf çıkmasın diye frenliyorum kendimi...
Yaa fotoyu cekim gosterim onu haksiz cikarcam oyle bitcekArtık cidden ayrıl şundan valla benim içime dert ettin .
Aman ha sakın vazgeçme pişman falan olursun maazallah.Ya ben hep boyleyim.karsimdaki illaki beni terk etcek yoksa birakamiyom hep bi pisman olma korkum oluyo vazgecmeyi bilmiyom
fotorafları varsa kopamıyordur...Tamamda kadin istese dilenmez alir cocugunu gider ama gitmiyo.Bunlarin ailesi cok karisik.Normal degil tabikide yaa.Utanmasi gerek
Tamamda kadin istese dilenmez alir cocugunu gider ama gitmiyo.Bunlarin ailesi cok karisik.Normal degil tabikide yaa.Utanmasi gerek
koyver gitsin bence :)
Ahahaha hiç gülceğim yoktu Allah razı olsunfotorafları varsa kopamıyordur...
gülme bak dilendiririm seniAhahaha hiç gülceğim yoktu Allah razı olsun![]()
Ben benden sakladigi herseyi yuzune vurmak istiyorum.mesela kadinla zorla evlendim dedi ama bana anlatanlar zorla degil baslik parasiyla dedi.Bi de kaçtilar dedi.Kadinda genc kizkende dileniyomus.bi de bana bugun diyoki ben seninle iliskiye girsem ustume kalirsin o yuzden sana dokunmuyom diyo