Merhaba sırf buraya yorum yazabilmek icin üye oldum. Yaklaşık 8-9 ay önce bende bi lazer mağduru olarak ne yapabilirim diye arastirmaya başlamıştım. Sürekli tüm yuzume agda yapmak zorunda kalıyordum zaten tüylerim vardı ve lazerden sonra olan tüylerim çoğalıp kalinlasmisti özellikle çene ve boyun. Agda yapiyordum ama cok kisa sürede tekrar çıkıyordu ozellikle kalın olanlar. Bende dediğim gibi araştırmaya başladım. Daha önce igneli epilasyondan haberim dahi yoktu bu konuda birsuru yorum okudum buralarda çok dolaştım anliycaniz

ve cesaretimi toplayıp gülbanu güzellik salonuna gittim. Yanlış hatırlamıyorsam deneme yaptirmadan favori, çene ve boyun bölgemi tamamen aldırdım ve 1 saati geçmişti çünkü gerçekten çok yoğun ve sıkdı tüylerim. Ilk zamanlar 2 hafta aralıklarla gittim daha sonra 1 aya çıkardık ve her gittiğimde farkli yerlerimi dahil ettim( alın, kaş, göğüs, göbek) hala da devam ediyorum, bitirmem gereken yerler çok neyazik ki ama yinede bi çözümü olduğu için şükrediyorum. Çünkü ben daha önce 3 farkli yere lazere gittim ve tepeden tırnağa her yerimi yaptırdım ama kesinlikle fayda etmedi bazı yerlerimi tetikledi. Gerçekten bu yaşıma kadar bu tuyler yuzunden kendimi çok kisitladim ve psikolojim çok bozuldu. O yüzden şuan çözümü bulduğum icin çok mutluyum. Bu kesinlikle bi reklam değil öneridir. Dediğim gibi bende bi zamanlar burda çözüm arıyordum ve çaresizdim şuan bu satırları okuyan çözüm arayan insanları çok iyi anlıyorum ve onların duygularıyla oynamak asla istemem. Dediğim gibi sırf çare arayan insanlara faydam olabilmesi adına bu hesabi açtım. Semiha abla işin ehli ve senelerdir bu işi yapıyor yanlış hatırlamıyorsam 20 senedir ve yüzümde hiç iz bırakmadı. 1 haftada kızarıklık ve kabuklar gidiyor şuan dakikası 2.75 tl. Kesinlikle tavsiye ediyorum.