Canim noldu cok uzuldumAman kızlar hikmet bey hiç tavsiye etmiyorum sakın gitmeyin onun yüzünden 4 aylık bebeğim karnım da öldü
İlk kızımda kan pıtılaşması iğne vurunuyordum hamile kalınca hikmet gittim dedim bu iğne yi kullandım bu hamileliğimde kullanıyım mı dedim test filan yapmadan gerek yok dedi bende kullanmadım sonra kanamalarım başladı aradım bi şey olmaz ilaç isimi verdi al iç dedi aldım ama hala kanamalarım devam ediyordu az az bi daha aradım geliyim bakın dedim gerek yok dedi baktım olmuycak akşam acile gittim Dr bi baktı kalp atışı yok ölmüş karnımda hemde üç hafta olmuş karnımda öleli şimdi 12 haftalık hamileyim kanpıtılaştırı iğne kullanıyorum çok şükür bi sorun yok o yüzden tavsiye etmiyorum o DrCanim noldu cok uzuldum
Insallah sag salim dogar ben bu bebegine bisey oldu sandim şükür senleymis .Su an kime gidiyorsunİlk kızımda kan pıtılaşması iğne vurunuyordum hamile kalınca hikmet gittim dedim bu iğne yi kullandım bu hamileliğimde kullanıyım mı dedim test filan yapmadan gerek yok dedi bende kullanmadım sonra kanamalarım başladı aradım bi şey olmaz ilaç isimi verdi al iç dedi aldım ama hala kanamalarım devam ediyordu az az bi daha aradım geliyim bakın dedim gerek yok dedi baktım olmuycak akşam acile gittim Dr bi baktı kalp atışı yok ölmüş karnımda hemde üç hafta olmuş karnımda öleli şimdi 12 haftalık hamileyim kanpıtılaştırı iğne kullanıyorum çok şükür bi sorun yok o yüzden tavsiye etmiyorum o Dr
Metin Çapar ilk gebeliğimde Dr ona gitmiştim biraz pahalı olduğu için hikmet gidiyim dedim şimdi yine metin Çapar gidiyorum canımInsallah sag salim dogar ben bu bebegine bisey oldu sandim şükür senleymis .Su an kime gidiyorsun
Ben de bugün şükran hanımdan randevü almıştım niçin önermiyorsunuzBende varım Rengine gidiyorum. İlk Şükran doğru ile başlamıştım ama kesinlikle gitmenizi önermiyorum
Ben de bugün şükran hanımdan randevü almıştım niçin önermiyorsunuz
Ben de bugün şükran hanımdan randevü almıştım niçin önermiyorsunuz
Medline de doğum yapan yada bilgisi olan var mı ben ilk bebeğimi tülin yamanda doğurdum o zaman hospitaldeydi aslında gitmeyide düşünmüyordum ama şu durumda başka şansım yok gibi daha iyisini bulamadım bayan dr arasında
Ben Tulin hanima gidiyorum neden gitmeyi dusunmuyordunuz ? Ilk gebeliginizde bir problem mi yaşadınız acaba ?Medline de doğum yapan yada bilgisi olan var mı ben ilk bebeğimi tülin yamanda doğurdum o zaman hospitaldeydi aslında gitmeyide düşünmüyordum ama şu durumda başka şansım yok gibi daha iyisini bulamadım bayan dr arasında
Tulin hanım kontrellerimde çok iyi idi ama iş doğuma gelince doğumhanede ne ebelere ne hemşirelere sözünü giçiremedi çok yumuşak davranıyo ve kimse umursamıyo dr gelip gidiyor onların eline kalıyorsun o yüzden kabus gibi bi doğum hikayem var şimdi ikinci gebeliğim 6 ay bitmek üzere ne dr güvenebiliyorum nede hastaneyeBen Tulin hanima gidiyorum neden gitmeyi dusunmuyordunuz ? Ilk gebeliginizde bir problem mi yaşadınız acaba ?
Kac yil onceydi ? Bir de hastane faktörü varTulin hanım kontrellerimde çok iyi idi ama iş doğuma gelince doğumhanede ne ebelere ne hemşirelere sözünü giçiremedi çok yumuşak davranıyo ve kimse umursamıyo dr gelip gidiyor onların eline kalıyorsun o yüzden kabus gibi bi doğum hikayem var şimdi ikinci gebeliğim 6 ay bitmek üzere ne dr güvenebiliyorum nede hastaneye
6 yıl önce hospitaldeKac yil onceydi ? Bir de hastane faktörü var
Bence su an oyle degildir kosullar cunku medline da dogum yapan cok kisiyle görüştüm hepsi memnundu.6 yıl önce hospitalde
Sibel hanım benimde doktorum çok memnunum ben çok ilgiliKızlar bende araniza yeni katıldım. Mesajlarınızı okudum. Konyadayim bende. Benim gebelik biraz sıkıntılı rahimagzi yetmezligi yuzunden servikal serklaj yapildi. Doktorum meram araştırma hastanesinde Prof. Doktor Sibel Özler. Ameliyatimi da o yapti. Çoğunluk yatarak geçiriyorum. Sizler nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?