Konya daki Hamileler :)

Canim noldu cok uzuldum
İlk kızımda kan pıtılaşması iğne vurunuyordum hamile kalınca hikmet gittim dedim bu iğne yi kullandım bu hamileliğimde kullanıyım mı dedim test filan yapmadan gerek yok dedi bende kullanmadım sonra kanamalarım başladı aradım bi şey olmaz ilaç isimi verdi al iç dedi aldım ama hala kanamalarım devam ediyordu az az bi daha aradım geliyim bakın dedim gerek yok dedi baktım olmuycak akşam acile gittim Dr bi baktı kalp atışı yok ölmüş karnımda hemde üç hafta olmuş karnımda öleli şimdi 12 haftalık hamileyim kanpıtılaştırı iğne kullanıyorum çok şükür bi sorun yok o yüzden tavsiye etmiyorum o Dr

Insallah sag salim dogar ben bu bebegine bisey oldu sandim şükür senleymis .Su an kime gidiyorsun

Merhaba kızlar ben de konyadayim perşembe günü tahlil yaptırdım bhcg 763 cıktı 7 gün gecikmiştim henüz kontrole gitmedim umarım herşey normaldir. Eve yakın diye farabiyi düşünüyorum ama var mi tavsiyeleriniz?

Ben de 35+1 deyim. Kızılay hastanesine mustafa ulusoya gidiyorum. Çok memnunum hem hastaneden hem de doktorumdan. Hastane nasıl ferah anlatamam. Doktorum da rahat rahat ilgileniyor. Fuat hoca gibi değil yani içi kuyruk dışı kuyruk ne saçmaydı yahu. Neyse ama kafama bir şey takıldı. Birisi demişki kızılay hastanesinin google yorumlarında gazlı bez doğurdum mu yazmış kalmış mı yazmış yani anladiniz siz durumu, doktoru merak ediyorum ve en korktuğum durum da bu açıkçası. Bilen var mı kim bu doktor? Gerçi bu işler kader kısmet Allah iyilikleriyle hayırlarıyla muamele etsin. Gerçi galiba ben yine de vazgeçmem doktorumdan çünkü hem çok anlayışlı hem çok eğlenceli hem de gayet bilgili. Seviyoruz kocamla doktorumuzu

Bende varım Rengine gidiyorum. İlk Şükran doğru ile başlamıştım ama kesinlikle gitmenizi önermiyorum

Ben de bugün şükran hanımdan randevü almıştım niçin önermiyorsunuz

Yorum çokluğuna aldanarak 4 ay ona gittim çok pişmanım 4 ayım çöp oldu. Kendimi her ay teselli ediyodum sert ama ii doktor bence diye. Ama sonunda ani kararla değiştirdim son gidişimde kendimi geçtim annemide azarladı çok dokundu bana. Halbuki hiç sıkıntılı değildim sıkıntım yoktu birde okul öncesi öğretmeniyim o demese de ben aman biliyorum zaten söylemese de olur diye takmadım. Ama benim mesleğimi bilmiyordu mesleği geçtim bana herşeyi konuşmak zorundaydı. Herkes ben mi sanki ? 2 dk görüp çıkarıyordu sandalyesine bile oturmuyordumbebeğe kendisi bakıyordu bana bişey anlatmıyordu. Artık Rengindeyim Medicanada

Ben de bugün şükran hanımdan randevü almıştım niçin önermiyorsunuz

Doktoru değiştirdiğim vakit tesadüfen bir kızla denk geldik şükranda doğum yapmış bende nasıl katlandın o kadına falan dedim ama onu çok üzmüş bela okuyordu. Senin boyun kısa çocuk senin içinde çok durmaz sıkışır ölür falan kadının psikolojisini bozmuş. Kız iyice dert etmiş doğuruyum diye sürekli gitmeye başlamış. En sonunda azarlayıp sancısız sezeryana almış Şükran. Odasına gittiğinde rahatladın mı çocuğu doğurup al çıkarttım gibi sözler kullanmış. Kadını nasıl önerdiler ve internette nasıl o kadar yorum alıyor anlamış değilim. Demek ki akrabası eşi dostu yaptı bu işi yoksa imkansız eminim

Medline de doğum yapan yada bilgisi olan var mı ben ilk bebeğimi tülin yamanda doğurdum o zaman hospitaldeydi aslında gitmeyide düşünmüyordum ama şu durumda başka şansım yok gibi daha iyisini bulamadım bayan dr arasında

Hiç bilmiyorum canım ama bilgi istersen medicana doç dr olan 120 olmayan 100 tl muayenesi. Başkentte Emel var sanırım Onu da öneriyorlar yakınım orada doğum yaptı bir hafta önce beğendi.

Ben Tulin hanima gidiyorum neden gitmeyi dusunmuyordunuz ? Ilk gebeliginizde bir problem mi yaşadınız acaba ?

Ben Tulin hanima gidiyorum neden gitmeyi dusunmuyordunuz ? Ilk gebeliginizde bir problem mi yaşadınız acaba ?
Tulin hanım kontrellerimde çok iyi idi ama iş doğuma gelince doğumhanede ne ebelere ne hemşirelere sözünü giçiremedi çok yumuşak davranıyo ve kimse umursamıyo dr gelip gidiyor onların eline kalıyorsun o yüzden kabus gibi bi doğum hikayem var şimdi ikinci gebeliğim 6 ay bitmek üzere ne dr güvenebiliyorum nede hastaneye

Kac yil onceydi ? Bir de hastane faktörü var

Bende narin hanıma gidiyorum ilgisi güzel rahatlatıyor.zaten baya tavsiye üzerine gitmistim iyiki gitmişim çok memnun kaldım ..

Kızlar bende araniza yeni katıldım. Mesajlarınızı okudum. Konyadayim bende. Benim gebelik biraz sıkıntılı rahimagzi yetmezligi yuzunden servikal serklaj yapildi. Doktorum meram araştırma hastanesinde Prof. Doktor Sibel Özler. Ameliyatimi da o yapti. Çoğunluk yatarak geçiriyorum. Sizler nasilsiniz

Sibel hanım benimde doktorum çok memnunum ben çok ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…