Aaaa neden kiKemiklerimde sorun oluştu hareket edemiyorum .Sen nasilsin
iyiyim canım =) Allah kurtarsın artık zor bu son günleriMerhaba canim iyiyim sen nasilsin ? .Yok dogum yapmadım henuz .
iyiyim canım =) 80% kız dedi bakalım hayırlısı =)Buralardayım canım. İyiyiz çok şükür biz siz nasılsınız. Gittin mi doktora nasıl bebiş. Cinsiyet belli oldu mu?
bir ihtiyacın olursa söyle canım inşaAllah doğumdan sonra geçer ve kalıcı birşey değildir umarım geçmiş olsun canımKemiklerimde sorun oluştu hareket edemiyorum .Sen nasilsin
Cati agrisi degil tuhaf bir sey oldu hareket edemiyorum yatamiyorum oturamiyorum adim atamiyorum .Son gunlerimi sakat olarak geçiriyorum yani.Aaaa neden ki
Sağol canim. Insallah dogumdan sonra gecer doktorumla oyle umit ediyoruz .Cunku canim cok yaniyor agri olsa hap atarsin kasilma olsa magnezyum icersin gecer ama kirik batmasi gibi bir sey .Anlayamadik.bir ihtiyacın olursa söyle canım inşaAllah doğumdan sonra geçer ve kalıcı birşey değildir umarım geçmiş olsun canım
çok geçmiş olsun canım prensi kucağına aldığında hepsi geçecek inşaAllah =)Cati agrisi degil tuhaf bir sey oldu hareket edemiyorum yatamiyorum oturamiyorum adim atamiyorum .Son gunlerimi sakat olarak geçiriyorum yani.
Sağol canim. Insallah dogumdan sonra gecer doktorumla oyle umit ediyoruz .Cunku canim cok yaniyor agri olsa hap atarsin kasilma olsa magnezyum icersin gecer ama kirik batmasi gibi bir sey .Anlayamadik.
Insallah canim.Allah hepimize saglik versin.çok geçmiş olsun canım prensi kucağına aldığında hepsi geçecek inşaAllah =)
Cati agrisi degil tuhaf bir sey oldu hareket edemiyorum yatamiyorum oturamiyorum adim atamiyorum .Son gunlerimi sakat olarak geçiriyorum yani.
Sagol canim .Yataga oturunca ayagimi bile kaldıramıyorum Usg ve nst cekilirken agladim .Çok geçmiş olsun canım inşallah geçer. Peki normal doğum yapabilecek misin bu durumda sezaryene mi alacaklar
Amin canim insallah daha tam alisamadik .Mama destekli gidiyoruz simdilikAfilim92 canım Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşaAllah nasılsın emiyor mu bebişin
canım suyun mu geldi de gittin hastaneye? olsun sen ver dur memeyi alışacaktır elbet =) sağlığınız yerinde demiAmin canim insallah daha tam alisamadik .Mama destekli gidiyoruz simdilik
Yok ağrılarıma dayanamayinca cagirdi dr oyle gittik .Bebegin gaz sorunu var enjektorle besledigimiz icin .Ben de tam kalkamadim ayagacanım suyun mu geldi de gittin hastaneye? olsun sen ver dur memeyi alışacaktır elbet =) sağlığınız yerinde demi
anlıyorum canım annen yanında ya biraz daha rahatsın şanslısın geçecek düzelecek kendini strese sokma o cennet mis kokusunu doya doya kokla =)Yok ağrılarıma dayanamayinca cagirdi dr oyle gittik .Bebegin gaz sorunu var enjektorle besledigimiz icin .Ben de tam kalkamadim ayaga
Iyiyim sukur canim .Bebisim de iyi .Uykuyu hic sevmiyor .Uykusuz kaliyoruz ama ona da şükür.Selam kızlar nasılsınız?Smyy89 ayrıntılıyı naptın canım. Ben bu gün Ali kemal belviranlıda çektirdim. Doktordan randevu aldım. Ayrıntılı için geldim dedim. Bana doğuma ben almam seni takip de etmem dedi. 4. sezaryen olunca tırstı galiba :) dedim ben zaten ayrıntılı için geldim sorun yok:) normal çıktı herşey çok şükür.
Afilim92 sen nasılsın canım. Bebişimiz de iyidir inşallah
Benim çocuklarım da hiç uykuyu sevmiyor çok iyi anlıyorum seni Allah kolaylık versinIyiyim sukur canim .Bebisim de iyi .Uykuyu hic sevmiyor .Uykusuz kaliyoruz ama ona da şükür.
Nasil gecti ayrintilin kac dk inceledi ,bir sorun yok demi ?
Anladim saglikli olsun da dogunca hep senle insallah .Benim çocuklarım da hiç uykuyu sevmiyor çok iyi anlıyorum seni Allah kolaylık versin
İyi geçti bilmiyorum erken bitti. Biraz bana izletti özeldekiler kadar uzun sürmedi tabii. Sorun yokmuş çok şükür o yeter.
@Smyy89 bu arada ayrıntılıya eşimi de oğlanı da almadılar canım. Özelde alıyorlardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?