Konya daki Hamileler :)

Ben burdayim canim bizim topikten buralara gelmiyorum. Arada bakiyorum kimse yok cunku :) Nasılsın?
bizim topik derken.. iyi olmana sevindim canım bende doğum mu yaptı acaba diye düşündüm =) bende şükür iyiyim canım

bizim topik derken.. iyi olmana sevindim canım bende doğum mu yaptı acaba diye düşündüm =) bende şükür iyiyim canım
Temmuz anneleri topigi canim.Yok daha var doğuma vaktinde gelsin tosbikim :)

Kızlar artık son günlerim 4temuuzda kızımı kucağıma alcam Allah nasip ederse sezeryan olucam annem rahatsız eşim kalıcak yanında acaba idare edebilirmiyiz endişe ediyor

Kızlar artık son günlerim 4temuuzda kızımı kucağıma alcam Allah nasip ederse sezeryan olucam annem rahatsız eşim kalıcak yanında acaba idare edebilirmiyiz endişe ediyor
İmkanın varsa hemşire ayarlayabilirsin canım. Nöbetçi olmayan bir hemşire senin yanında kalır yardım eder.

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah canım =) hiç endişe etmeyin benimde kimsem yok burda ve eşim kalmıştı yanımda ve Allah razı olsun o yardımcı olmuştu bana, hemşirelerde arada bakıyorlardı. inan eşin olması daha iyi çünkü baştan görsünler erkekler ne çektiğimizi ve baştan başlasınlar bize yardımcı olmayı benim fikrim bu yönden ve ben daha rahat etmiştim eşimin yanımda olmasından =)
hangi hastanede doğum yapacaksın canım

Medikana olucam

Ben esimi istiyorum yanimda annem kv evde olcaklar .Zaten hemsireler çağırınca hemen geliyor .Anneler insani strese sokar.Oyle tutma ,boyle tut .Emzir besige koy kucagina alismasin,doymadi mama ver vs vs

Ben esimi istiyorum yanimda annem kv evde olcaklar .Zaten hemsireler çağırınca hemen geliyor .Anneler insani strese sokar.Oyle tutma ,boyle tut .Emzir besige koy kucagina alismasin,doymadi mama ver vs vs
aynen canım oda var=) kız yaklaştı geldi gelecek prensin =) heyecan dorukta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…