Evet tüm hazirliklarimizi yaptik bekliyoruz canim .2 kez daha kontrole gittim mi bir sonrakinde dogum insallahaynen canım oda var=) kız yaklaştı geldi gelecek prensin =) heyecan dorukta
oy oy çok heyecanlı =) normal mı sezeryan mı canımEvet tüm hazirliklarimizi yaptik bekliyoruz canim .2 kez daha kontrole gittim mi bir sonrakinde dogum insallah
Doğumdan sonra yazar mısın tecrübelerini. Ben de medicanada olacağım ama merak ediyorum nasıl.Medikana olucam
Tabiki canım yazarımDoğumdan sonra yazar mısın tecrübelerini. Ben de medicanada olacağım ama merak ediyorum nasıl.
hayırlı olsun Canım =) hangi doktora gidiyorsunMerhaba arkadaşlar. Ben de Konya danAnca vakit buldum buraları takip etmeye.
2. Bebek biraz da sürpriz olunca. İnsan zor alışıyo hamilelik fikrine.
Hepimiz için kolay zevkli bi süreç olur inş.
S selmanehirselma 4 temmuzda sezaryen olacaktı merakla bekliyorum bende. inşallah sağlıkla almıştır kucağınaKızlar Konya Medicanada doğum yapan var mı? Hastane için fikirlerinizi alabilirmiyim?
rengin karataylı benim doktorum ve dogum yaklaştıkca gerginlik artıyor umarım dogum sırasında çalışanlardan hastane koşullarından dolayı problem yaşamam.S selmanehirselma 4 temmuzda sezaryen olacaktı merakla bekliyorum bende. inşallah sağlıkla almıştır kucağınaSizin doktorunuz kimdi?
Ben de Rengin hanıma gidiyorum. Yaşamayız inşallah bakalım canım. 3. doğumumu da Rengin hanımda yaptım ama o zaman selçukludaydı. Kendisinden çok memnun kaldım ama hastane berbattı. İnşallah medicana rahat olur.rengin karataylı benim doktorum ve dogum yaklaştıkca gerginlik artıyor umarım dogum sırasında çalışanlardan hastane koşullarından dolayı problem yaşamam.
dogum tarihi ne zaman görünüyor senin. benim 4 eylül tahmini dogum tarihi.Ben de Rengin hanıma gidiyorum. Yaşamayız inşallah bakalım canım. 3. doğumumu da Rengin hanımda yaptım ama o zaman selçukludaydı. Kendisinden çok memnun kaldım ama hastane berbattı. İnşallah medicana rahat olur.
İnşallah canım. Sağlıkla kolaylıkla hayırlı doğumlar diliyorumaynen öyle benim daha önce inşallah güzel şeyler anlatırım sana :)
Merhaba canim iyiyim sen nasilsin ? .Yok dogum yapmadım henuz .
Buralardayım canım. İyiyiz çok şükür biz siz nasılsınız. Gittin mi doktora nasıl bebiş. Cinsiyet belli oldu mu?
Nasılsın ağrın sızın var mı?Merhaba canim iyiyim sen nasilsin ? .Yok dogum yapmadım henuz .
Kemiklerimde sorun oluştu hareket edemiyorum .Sen nasilsinNasılsın ağrın sızın var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?