Konya daki Hamileler :)

aynen canım oda var=) kız yaklaştı geldi gelecek prensin =) heyecan dorukta
Evet tüm hazirliklarimizi yaptik bekliyoruz canim .2 kez daha kontrole gittim mi bir sonrakinde dogum insallah

Merhaba arkadaşlar. Ben de Konya dan Anca vakit buldum buraları takip etmeye.
2. Bebek biraz da sürpriz olunca. İnsan zor alışıyo hamilelik fikrine.
Hepimiz için kolay zevkli bi süreç olur inş.

Merhaba arkadaşlar. Ben de Konya dan Anca vakit buldum buraları takip etmeye.
2. Bebek biraz da sürpriz olunca. İnsan zor alışıyo hamilelik fikrine.
Hepimiz için kolay zevkli bi süreç olur inş.
hayırlı olsun Canım =) hangi doktora gidiyorsun

Kızlar Konya Medicanada doğum yapan var mı? Hastane için fikirlerinizi alabilirmiyim?

rengin karataylı benim doktorum ve dogum yaklaştıkca gerginlik artıyor umarım dogum sırasında çalışanlardan hastane koşullarından dolayı problem yaşamam.
Ben de Rengin hanıma gidiyorum. Yaşamayız inşallah bakalım canım. 3. doğumumu da Rengin hanımda yaptım ama o zaman selçukludaydı. Kendisinden çok memnun kaldım ama hastane berbattı. İnşallah medicana rahat olur.

dogum tarihi ne zaman görünüyor senin. benim 4 eylül tahmini dogum tarihi.

8 aralık aslında ama sezaryen olacağı için kasımda yapacak inşallah. Sen benden önce yapcaksın inşallah anlatırsın deneyimlerini.

Merhaba Arkadaşlar ben de Konya da yaşıyorum. Evim Medova hastanesine yakın olduğu için Medova da Şükran Doğruya gidiyordum ama bu aydan itibaren ilk oğlumda gittiğim doktora Farabi de Mehmet Bardakçı ya devam etmek istiyorum. Günler aylar bitiyor heyecan başlıyor:) hepimiz için hayırlı doğumlar diliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…