selam canım..bende konyalıyım hemşeriyiz yani :) bende yeni evli sayılırım aynı sıkıntıyı yaşamıştım zamanında seni çok iyi anlıyorum...ama detay verirsen sana uygun yerleri söyleyebilirim... ne tarafta istiyorsun nasıl bi salon istiyorsun ve fiyat olarak en fazla ne kadar çıkabilrsiniz ona göre yer isimleri vericem sana.... hemen hemen iyice bilirim konyayı..ama biraz detay ver canım...merkez demişsin evet merkez anladım da merkezin ne tarafı konya büyük yer biliyorsun... mekan olarak belli muhitler söylersen çok yardımcı olabilirim gibi geliyor..hadi bekliyorum canım....
canım ben konya bosnada oturuyorum ama dugunumde cemoda olucak sehır merkezınde acıkcası kına yı yapacagım illakıde surası olsun dedıgım bı muhıt yok ha sehır merkezınden cokda uzakda olmasın ıstıyorum gelen mısafırler ıcın ama ısde ne onemlısıde butce meselesı ben sahsen hadı sıksam kendımı anca 500 falan cıkar benden dugun masrafları malum ısde benımde sorunum butcenın darlıgı ah bıraz daha fıyatı cıkarabılsem aslında hıc sorun yokda ama asamıyorum ısde
canım benim kınam merkezde ki öğretmen evinde olmuştu güzeldi bana göre ama geçen hafta sonu arkadaşım kınasını diltaşta yaptı çok gösterişli ve güzeldi maliyeti eminim fazladır ama bi bak istersen ...
selam canım..bende konyalıyım hemşeriyiz yani :) bende yeni evli sayılırım aynı sıkıntıyı yaşamıştım zamanında seni çok iyi anlıyorum...ama detay verirsen sana uygun yerleri söyleyebilirim... ne tarafta istiyorsun nasıl bi salon istiyorsun ve fiyat olarak en fazla ne kadar çıkabilrsiniz ona göre yer isimleri vericem sana.... hemen hemen iyice bilirim konyayı..ama biraz detay ver canım...merkez demişsin evet merkez anladım da merkezin ne tarafı konya büyük yer biliyorsun... mekan olarak belli muhitler söylersen çok yardımcı olabilirim gibi geliyor..hadi bekliyorum canım....
canım ben konya bosnada oturuyorum ama dugunumde cemoda olucak sehır merkezınde acıkcası kına yı yapacagım illakıde surası olsun dedıgım bı muhıt yok ha sehır merkezınden cokda uzakda olmasın ıstıyorum gelen mısafırler ıcın ama ısde ne onemlısıde butce meselesı ben sahsen hadı sıksam kendımı anca 500 falan cıkar benden dugun masrafları malum ısde benımde sorunum butcenın darlıgı ah bıraz daha fıyatı cıkarabılsem aslında hıc sorun yokda ama asamıyorum ısde
canım bak sana güzel bi tavsiyem var...eğer kişi sayısıda o dediğin civardaysa çok şaşalı bi salona gerek yok...okullarda da pek iyi olmuyor kınalar evet ucuz ama nedense sevemedim okuldaki düğün ve kınaları... o yüzden kendi kınamın yapıldığı yeri söyleyim sana....kipayı bilirsin eminim...işte kipanın yukarı doğru giden yol üzerinde bi salon var...sarı düğün salonu...sille yoluna girişte...kipadan az yukarı...sincap marketle karşı karşıya... ben çok beğendim....hem çok uygun fiyatı hemde güzel biyer.... çok aşırı büyük değil ama 200 kişiyi rahatca alır...bizim 300 kişi bile sığdı... o zamanlar 250 liraya tutmuştuk... şimdi de olsa olsa en fazla 500 dür...hatta yoktur bile okadar.... bi bak istersen canım... bi araştır beğeneceğine eminim hem bayanlar arasında olacak bi kına için çok ideal... ama başka bi yer istersen onları da tavsiye edebilirim...
hemşerim :)) sen nerede yaptın ya kınanı bu arada verdıgım butcede emınımkı senı hayal kırıklıgına ugratmısdır amaelden fazlada bıseyde gelmıyor malesefkı gönlüm sole orta hallı de olsa bı dugun salonu ısterdı ama tarıh ıtıbarıylede fıyatlar acayıp ucuyor evımın karsısında ılkokul var tamda yaz tatılınde dek gelıyor okulda yap dıyorlar amaondada ben kararsızım bı sınıf verıyorlarmıs muzık setınıde ben getırıyormusum sagdece salon anlamıda kıraya verılıyormus of offffff ben napıcagım ya(
ayy allahım razı olsun senden hıc aklıma gelmezdı bolesı uygun bı yer bulabılecegım bosuna dememısler bılene sor dıye senınde orada olduysa ve sende begendıysen yarın hemen arastırmalara başlıyorum sıncapıda kıpayıda bıldım ayy ıns senın dedıgın gıbı butcemede uyarsa kınama salonda olacak demektır ayy ıns en buyuk hayalımbuydu zaten hem evım batmasın hem eglencelı gecsın dıye yarın hemen arastırıyorum ve netıceyı de sanada bıldırıyorum ayy sevındırık oldum yav konyada bolesı uygun yerler varmıydı ya okul konusundada cok haklısın ne kapı önü nedeokul olesı yerler benımde ıcıme sınmıyor zaten hayatımda bır kere olacak bıseyıde layıkıyla yaşamak ıstıyorum coksaoll allah razı olsun
estağfr. tatlım nedemek faydam olursa ne mutlu bana...istersen görüşedebilriz... her konuda... özelimede yazabilirsin sormak danışmak istediğin bişey olursa...hem bak senin kınan hafta içine denk gelince zaten salon kesin boş olur o günlerde...benimki hafta sonu olduğu halde o fiyata tuttuk birde düşün hafta içi.... adam çok mutevazi biri...ben bizzat kendim pazarlık yaptım sanırım 50 lira falan inmişti... üstelik düğünüme çok az bi vakit kala yumurta bacaya sıkıştığı anda denk geldi...kısmetmiş demekki...soranlara tavsiye ediyorum...sende pazarlık yap... tavsiye ile geldik falan de...kesin yardımcı olur...ben oraya çok yakın oturuyorum...yani annemler çok yakın oraya... gerçekten yardımcı olmak isterim...kınana da davet edersen geliirm :)
ayy tamda aklımdan gecıyorkı hemserım benı bu akdar mutlu ettı bende dugunume ve kınama davet edeyım dıye elbettekı beklerım enkısa zamanda ozelden gorusuruzde ıns yanlız cnm ben sımdı nette arastırıyordum ama bulamadım web sıtesını hanı fıyat konusunda bı bılgı alayım dıye tel nosuna bakacaktım ama sen de tel i varmıdırkı ben hemen yarından aramak ıstıyorum da olmaazsa 118 dende ogrenebılırım dıye dusunuyorum annenlerede yakınmısda gelebılırsın ıns ben kesınlestıreyım sanada özelden ayzarım hemen
ben de konya merkezde değil ama ilçesindeyim.. yer fiyatları bana çok pahalı geldi ama şaşmamak gerk.. çünkü konya halkı o kadar lüks yaşamaya alışmış ki inanaır mısınız herkes markacı ve pahacı..tabi geride kalan ve görünmeyen bi yoksul kesim de var..kızlar slm ben gene darda kaldım ve yıne sızın o mühteşemakıllarınıza ıhtıyacım var neolur bana yardım edın ömrümde yasayabılecegım bı kına gecemolacak onuda guzel bı yerde gecırmek ıstıyorum düğünüm salonda olacak ıns o ayarlandı amasorunum sa kına gecemı gecırecegım yer düşünüyorum tasınıyorum bı turlu ısın ıcınden cıkamıyorum sımdısorun lar sunlar sırayla ılkı evde yapamam cunku ev ınanılmaz derece de darr bıde benımkendıaılemdende dısardan yanı sehır dısından gelecek cok kısı var ablalarımabılerım falan bıde yakın akrabalar onları yatırmak kaldırmak sorun degıl ben onları bı skeılde ıdare edıcemamasımdı benım kendıaılem artı kınama gelecek olan akrabalrda kalabalıgız bıde ustune erkek tarafıda kalabalık gelıcekmıs yanı bana evın dısındabı yer farz oldu ama dugun salonlarını arastırıyorum ve cok da faiş fıyat verıyorlar konyada 1.500 ıle 2.500 dıyen bıle oldu kımısı kapının önunde yap dıyor ama oda zor bı ıhtımal cunku hem ben ıstemıyorumkapı önünü bıde erkek tarafından ve benım tarafımdan kapalı bayanlar var ve nasılsa kınada erkek olmaz deyıp başlarınıda acıcaklar gercı ben acıgım ama dugun sahıbı olarakda gelen mısafırlerımınde rahatları ve huzurları kacsın ıstemıyorum herkes gonlunce eglensın ıstıyorum ama sahsen acık soleyımkıdugun salonu fıyatları benımbutcemı kat ve kat asıyor yanı benden o kadar para cıkmasına mumkunat yok benım gonlum aslında dugun salonuamaoda olamıyor sımdı seıze sorum ben kınamı erede yapabılırım konyada yasıyorum ve benımgıbı olupda dar butcelı ama guzel bı yerde kına yapan veyahutda bılen gıdenınız varsa nolur bana bıakıl verın düğünümkısmetse 28agustosda salı akşamıolacak bende kınamı pazar gunu yapmak ıstıyorumkı pazartesi hem dınleneyım hemıde sehır dısından gelenaılemle sole rahat rahat bı hasret gıdereyım dıye dusunuyorum acil ıstememımsebebıde 26 agustos oldugu için en revacda olan tarıh dugun salonları sımdıden kapılmısbıle hanıbana guzel bıfıkır yada akıl verenınız olursa yada yer gosterenınız o yerı kacırmayım dıye sımdıden teşekkür ederimkızlar..
ben de konya merkezde değil ama ilçesindeyim.. yer fiyatları bana çok pahalı geldi ama şaşmamak gerk.. çünkü konya halkı o kadar lüks yaşamaya alışmış ki inanaır mısınız herkes markacı ve pahacı..tabi geride kalan ve görünmeyen bi yoksul kesim de var..
yz tatillerinde bi çok okul spor salonunu kiralar.. hem fiyatı da uygundur.. buraları araştırın derim..
canım ben öyle olduğunu düşünmüyorum... tam tersine lüksiyete değil düşkünlükleri, eğlence oyun varsa nerde olursa olsun herkes gider tadını çıkarır...zaten konyada çoğu kına geceleri kapı önlerinde evin bahçelerinde bile yapılır..önemli olan sevenlerin bol olsun..lüksiyet konyada geçerli değil...zaten geneli orta halli ailelerden oluşuyor...hangi ilçesindesin bilmiyorum ama konya merkez böyle... sizin bulunduğunuz ilçe öyledir belkide...
bilemiyorum canım ama bana çok lüks yaşıyorlar gibime geliyor.. son zamanlarda çok zenginleşmeye başladı konya.. haa benim de o kadar param olsa kesin bende öyle yaşardım ... her yerde olduğu gibi konya da da zengin fakir farkı hemen göze çarpıyor
valla canım diltaş dedınmı akan sular durur acıkcası gecen oraya da bı sordum tarıh ıtııbarıyle adam bana 3 000 tl dedı bı kınaya ya ama ablam öğretmen sen öğretmen evını ne kadar tutmusdun olmazsa yarın hemen bı arayım sorayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?