Tüp Bebek Merkezleri konya novafertil de tüp bebek tedavisi görenler

bilmiyoruz ki tam olarak aslında ben cuma bekliyordum erken oldu cuma olsaydı nova ya gidecektik ama simdi merama devam ederiz artık orası bütceye daha uygun gene olmassa bide novada deneriz hayırlısı rabbimden artık
hakkında hayırlısı neyse o olsun canım

naptin canim gittin mi dr.a basladiniz mi tedaviye:44:

dün kan verdim esim sperm verdi esimde kan verdi hormon için allah nasip ederse bugün öglenden sonra cıkacak bende sonucları alıp novafertile gösterecegim esim bi görüş ne kadar tutacak nasıl ödenecek olmassa önümüzdeki ay orada direk tüp bebek yaptıralım dedi

dün kan verdim esim sperm verdi esimde kan verdi hormon için allah nasip ederse bugün öglenden sonra cıkacak bende sonucları alıp novafertile gösterecegim esim bi görüş ne kadar tutacak nasıl ödenecek olmassa önümüzdeki ay orada direk tüp bebek yaptıralım dedi

insallah randevusuz görüşürler

sen neden novaya gitmiyorsun ben dün novada tedaviye basladım

hadi hayırlı olsun tüp bebeğe mi başladın hangi dr.la başladın... canım benim hamile kalma problemim yok ama bakalım karasızım dilek hanım gel ben seni bi muayene edeyim diyor da korkuyorum tüp bebeği önerirse diye

hadi hayırlı olsun tüp bebeğe mi başladın hangi dr.la başladın... canım benim hamile kalma problemim yok ama bakalım karasızım dilek hanım gel ben seni bi muayene edeyim diyor da korkuyorum tüp bebeği önerirse diye

saol canım bende ali sami gürbüze basladım rabbim senin hakkındada hayırlısını versin

kızlar ali acarın muayenehanesini numarasını bilen varsa bana yazabilir mi

Slm canim ben iki sene once ali hocayla tup bebek yaptirdim ve tutmustu sonra dusuk yaptim cok bilgili ve guler yuzlu bi doktor du ama cok kalabalik insan bunalima girer orda ya ozelide oyle canim bi gidiyorsun gece hec saatte cikiyorsun ordan teline baktim ama silmisin internetten bulabilirsin
ama ulasmasi cok zor inan bi derdin olsa kosturup duruyorsun pesinden

saol canım bende ali sami gürbüze basladım rabbim senin hakkındada hayırlısını versin

çok ii dr.kardeşimin dr.inşallah bizi sevindirdi ( allah tamamına erdirirse) seni de sevindirir... güzel haberlerini alırız gelişmelerden haberdar etmeyi unutma

Son düzenleme:
Slm canim ben iki sene once ali hocayla tup bebek yaptirdim ve tutmustu sonra dusuk yaptim cok bilgili ve guler yuzlu bi doktor du ama cok kalabalik insan bunalima girer orda ya ozelide oyle canim bi gidiyorsun gece hec saatte cikiyorsun ordan teline baktim ama silmisin internetten bulabilirsin
ama ulasmasi cok zor inan bi derdin olsa kosturup duruyorsun pesinden

valla bilmiyorum canım ya bende öle düşünüyorum ulaşması zor die ama çevremdeki herkes onu öneriyor iki defa düşük yaptımm ilk çocuğum sağlıklı bu sebeble gidicez tabi doktor bulabilirsek:30::30::30::30:

valla bilmiyorum canım ya bende öle düşünüyorum ulaşması zor die ama çevremdeki herkes onu öneriyor iki defa düşük yaptımm ilk çocuğum sağlıklı bu sebeble gidicez tabi doktor bulabilirsek:30::30::30::30:

Vallahi canim ne desem sana iyi bi doktor ama ben memnunda kaldim ama tup bebk icin cok zor bi yer ama sen zaten kendiliginden hamile kaliyormussun git bakalim ama muayanesi felan cok zor ya herkez bi arada

Back
X