ya canım biraz rahat ol hersey allah tan ama salıver kendini bizraz ,,,bişeyi yüz kere söylersen olurmuş at aklından ve ağzından adetinin geleceğini allahın izniyle görürsün inşallah pozitifi
Guzel haberler verecen bize bekliyoruz
inşaallah gebelik ağrılarıdır canım kafandan şu an atmaya bak bende ilk denemem de senin gibiydim hatta adet günüm test günümdü ve test yapmaya gideceğim sabah benden kan gelmişti bende adet oldum dedim doktora öğleden sonra kan verdim ve sonucum 297 idi pozitif fakat o psikolojiyi atamadım düşecek korkusu ve sonunda stres yüzünden bebeğimin kalbi durdu biliyorum çok zor ama lütfen sakin ol seni tanımyorum fakat bu yolda tanımama gerek yok dualarım seninle kardeşim
arkadaslar yazdıgınız söylediginiz hersey için allah razı olsun su anda aglamamak için kendimi zor tutuyorum rabbim bu mübarek günde cuma vakti yuzu suyu hürmetine bu zorlu yolda giden herkezin kucagını doldursun hayırlı haberler almayı nasip etsinCanım o ağrılar benim il tedavimde de oldu sanki her an adet olacakmışım gibi kasıklarım patlayacakmış gibiydi hatta 8. gün adet başlangıcı gibi kahverengi kanamam başladı bende olmadı diye gidip kan verdim ve değerim 37,2 çıktı şimdi oğluşum 2,5 yaşında. Bu tedavimde çok fazla ağrım olmadı kanama da olmadı bunda da kramplar giriyor kasıklarıma yatarken kalkarken yatakta dönerken filan sen sıkma canını pozitif düşün