Canım ben OTE="bayanoztas, post: 37685058, member: 519018"]merhabalar :) sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah :) bende ali sami beyde tedavi oldum ama başka yerde takibimi ve doğumu yaptırdım .. aklıma bişey takıldığında da ali sami beye gittim ...senin tercihin tabiki ama ali sami beyle görüşüp fikrini alabilirsin yardımcı oluyor... :)
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun hangi doktora ve hangi hastaneye gittin öğrenebilirmiyim[/QUOTE]
Canım ben carsaba günü Farabi hastanesine mehmet beye gidecegim sami beyin tavsiyesi ilk defa gidec
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun hangi doktora ve hangi hastaneye gittin öğrenebilirmiyim[/QUOTE]
Canım ben carsaba günü Farabi hastanesine mehmet beye gidecegim sami beyin tavsiyesi ilk defa gidec
allah yardımcın olsun canım inan senin kadar sıkıntı cekmememe ragmen bende cok korkuyorum rabbim herkezın evladını bagıslasın insallah saglıklı bi şekilde alırsn yavrularını cinsiyetleri bellimiCanım ben danimarkada kaliyorum o yuzden baya bi zorluk cekiyorum tedavileri konusunda ben 4 gundur hastanedeyim rahim agzi kisaligi ve sancim var cok korkuyorum simdilik iyisin diyorlar ama bilmiyorum hic cikmayida dusunmuyorum hastaneden insallah 28 haftaliga kadar gidebiliriz simdi dogsalar yasamalari Rabbim bilir cok cok kucuk bi ihtimal
Ne olur duanizi esirgemeyinn rabbim bebeklerimi bana bagislasin her an korku icindeyim
Canim kac haftaliksin demissin senle ayni gidiyorum gunu gunune