Arkadaslar bugun test günümdu malesef olmadiuzgunum.
Canim cok üzüldüm. Kacinci denemeydi.demekki hayirlisi buymus.vakti zamani gelmemiş demekki. Benimde cok umudum yok zatende iste kismet.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısı böyleyimiş demek vakti saati gelmemiştir yakın zaman da kendiliginden olur insallah
Canim cok üzüldüm. Kacinci denemeydi.demekki hayirlisi buymus.vakti zamani gelmemiş demekki. Benimde cok umudum yok zatende iste kismet.
Canim benim cok uzuldum denecek bisey bulamiyor insan ben bu yoldan 4 kere gectim ve insan dahada hirslaniyor emin ol rabbim sabir versin birahakine olur ins
Sağol canim.kismet degilmis demek ki.sen 4 nude hep ayni yere mi yaptirdin.
Ilkini ali acarda yaptirdim son 3 nu burda sen ne dusunuyorsun merkezde devammi yoksa baska biyerdemi
Merkezdende.doktorum ali sami beyden de cok memnunum. Onlar bi sebep is Allahin nasip etmesinde bilmiyorum.sanirim oraya yaptiririm bi dakine.sen ne kadar ara verip yaptirdin.
Evet canim bende oyle dusunuyorum acikcasi hersey nasip ben iki yil icinde arka arkaya 4 kez yaptirdim hic beklemedim ama cok.yiprandm.5. Denemeyide yazin dusunuyorum canim
fatzi sen daha önce hiç denedin mi tüp bebek?
Bende yaza dusunuyorum.neden olmuyormus doktor bi aciklama yaptimi?
üzüldüm canım hayırlısı olsun
Aman vallahi bende sasirdim canim sorun esimde olunca ona bagliyorlar tutunmamasini felan
Bende bilmiyorum. Bakalim bana ne diyecek. Bizde hic sorun da yok.aciklanamayan infertilite.negatif ogrendiginde.tekrar kendinmi gittin doktora
yok dilek hanım adetin 3. gunu cağırıyor ama ali sami beyi bilmiyorum birde benim cok ara kanamalarım olmustu onun içinde hep merkezdeydim ben
biz bir sebeb arıyoruz ama rabbim vermedikten sonra yapacak bişey yok
Yok ilk denememdi.oncesinde iki asilamam var.
Artik dayanamiyorum.sali gunu test gunum ama yarin yaptiracam.bakalim paylasacam sizlerle.
Artik dayanamiyorum.sali gunu test gunum ama yarin yaptiracam.bakalim paylasacam sizlerle.