- 15 Ekim 2013
- 1.640
- 348
- 398
kızlar biraz önce lavaboya gittim adetim gelmiş gene hamile kalmayı ve anne olmayı çok istiyorum :2:
Canım sen tedaviye başlamadın mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar biraz önce lavaboya gittim adetim gelmiş gene hamile kalmayı ve anne olmayı çok istiyorum :2:
amin canım inşallah Rabbim bizimde yüzümüzü güldrsün
canım ben aşılama tüp bebk vs.bişey yaptırmadım ama eurofertilden çok memnunum dilek hanım ilgilenmesi beni çok mutlu edio neyse gerçekler söylüo bende pko hastasıyım bebeğimin olmasını anne olmayı çok istiyorum şu mübarek günde Rabbim duy bizleride yüzümüzü güldürarkadaşlar hamile olanlar inşaallah sağlıkla kucaklarına alsınlar tedavi görenler de inşaallah bir an evvel sağlıkla hamile kalsınlar ve sağlıklı bir şekilde kucaklarına alsınlar benim üçüncü denemem olacak çok kaygılıyım çikolota kistlerimle başım bela da bir ameliyat oldum ama şimdi tekrarlıyorlar birinci tüp bebek denemem de altı yumurta oluştu yedi haftalıkken kalbi durdu çok üzüldük hala içimde yaşıyorum bazen doğsaydı yiğenimle aynı günlerde olacaktı nasip olmayınca olmuyormuş geçen ocak ayında ankara da deneyelim dedim doktoru çok övdüler klinikte buna keza fakat gittiğim de 3,5 luk kistim vardı ve folikül gördü üç dört tane dedi güzel görünüyor hemen kısa protokol uygulandı dört yumurtam toplandı fakat bir tanesi döllendi o da üç hücreli olarak kaldı diğerleri olgun değil dendi sonra da transfer bile olamadan geri geldik marttan sonra konyaya geleceğim artık ankaraya gitmek istemiyorum hem çok yorucu hem de moralim çok bozuldu novaya geçenlerde mail attım dün aradılar gelin görüşelim diye ama ben orada tedavi görenlerden bilgi almak istiyorum dilek hanımda bir aşılama denemiştim fakat olmamıştı sonra kızılaya gittim tuttu fakat kaybettik inanın şunu açık yüreklilikle söyleyebilirim kızılay hastanesinde çocuk tuttuktan sonra ilgi azaldı kanamam vardı fakat iğne verilmedi maddi olarak da bitmiştik eşimle başka bir yere de gidemedik ve kaybettik ama ankaraya gidince şunu farkettim konya da tedavi baya yapılmış histereskopi olmuştum mesela rahim filmi çekildi kan pıhtılaşmasına bakıldı ama ankara sadece ultrasyona bakıp ilaç yazıldı ve transfer bile yapılmadı şunu daha iyi anladım kendi bulunduğun şehirde yaptırmak daha mantıklı nakil işlemlerin var ondan sonra konyada başlayacağım ama lütfen bana bilgi verirseniz çok sevinirim nasıl bir klinik
amin canım inşallah Rabbim bizimde yüzümüzü güldrsün
canım ben diger topikte yazdım galiba heyecandan karıstırdım evet haber geldi yarın 10 da merkezde olacagız 3 tane yumurta toplanmıstı benden 2 tanesi döllenmiş yarın allahta izin verirse transfer olacak dua edin bana cok heyecanlıyım
Anladım canim inşallah en kisa zamanda hamile kalirsin
Ay cok sevindim canim.insallah Allahim kucagina aldigin gunude gösterir.
arkadaşlar hamile olanlar inşaallah sağlıkla kucaklarına alsınlar tedavi görenler de inşaallah bir an evvel sağlıkla hamile kalsınlar ve sağlıklı bir şekilde kucaklarına alsınlar benim üçüncü denemem olacak çok kaygılıyım çikolota kistlerimle başım bela da bir ameliyat oldum ama şimdi tekrarlıyorlar birinci tüp bebek denemem de altı yumurta oluştu yedi haftalıkken kalbi durdu çok üzüldük hala içimde yaşıyorum bazen doğsaydı yiğenimle aynı günlerde olacaktı nasip olmayınca olmuyormuş geçen ocak ayında ankara da deneyelim dedim doktoru çok övdüler klinikte buna keza fakat gittiğim de 3,5 luk kistim vardı ve folikül gördü üç dört tane dedi güzel görünüyor hemen kısa protokol uygulandı dört yumurtam toplandı fakat bir tanesi döllendi o da üç hücreli olarak kaldı diğerleri olgun değil dendi sonra da transfer bile olamadan geri geldik marttan sonra konyaya geleceğim artık ankaraya gitmek istemiyorum hem çok yorucu hem de moralim çok bozuldu novaya geçenlerde mail attım dün aradılar gelin görüşelim diye ama ben orada tedavi görenlerden bilgi almak istiyorum dilek hanımda bir aşılama denemiştim fakat olmamıştı sonra kızılaya gittim tuttu fakat kaybettik inanın şunu açık yüreklilikle söyleyebilirim kızılay hastanesinde çocuk tuttuktan sonra ilgi azaldı kanamam vardı fakat iğne verilmedi maddi olarak da bitmiştik eşimle başka bir yere de gidemedik ve kaybettik ama ankaraya gidince şunu farkettim konya da tedavi baya yapılmış histereskopi olmuştum mesela rahim filmi çekildi kan pıhtılaşmasına bakıldı ama ankara sadece ultrasyona bakıp ilaç yazıldı ve transfer bile yapılmadı şunu daha iyi anladım kendi bulunduğun şehirde yaptırmak daha mantıklı nakil işlemlerin var ondan sonra konyada başlayacağım ama lütfen bana bilgi verirseniz çok sevinirim nasıl bir klinik
canım benim kız kardeşim 3 yıldır olmuyodu bebegi şimdi hamile tüp yaptırdılar sorun eşinde sami hocanın hastası ikizlerimiz olacak allah nasip ederse 2,5 aylık oldıular nerdeyse ii durumdalar gayetbirazcık da nasip kısmet işi bence zamanı gelince şifa kimden gelecek belli olmuyo hayırlısıyla allah nasip eder inşallah annelik duygusunu
canım benim kız kardeşim 3 yıldır olmuyodu bebegi şimdi hamile tüp yaptırdılar sorun eşinde sami hocanın hastası ikizlerimiz olacak allah nasip ederse 2,5 aylık oldıular nerdeyse ii durumdalar gayetbirazcık da nasip kısmet işi bence zamanı gelince şifa kimden gelecek belli olmuyo hayırlısıyla allah nasip eder inşallah annelik duygusunu
cedrus nasıl gidiyo hamilelik kananama agrı falan yok demi
allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım dediğin gibi nasip kısmet meselesi ama muamele de çok önemli inşaallah cuma günü dualarımız kabul olur kucaklarımız dolar bende ikiz çok istiyorum
İyiyim canım çok şükür birşey yok birde keseyi görüp kalp atışlarını duysaydım daha da rahatlayacaktım
İyiyim canım çok şükür birşey yok birde keseyi görüp kalp atışlarını duysaydım daha da rahatlayacaktım
canım benim de iki düşüğüm oldu bi kızım var saglıklı ondan sonra meram araştırmada tıbbi genetik polikinigi var salih çiçek dr.bbiz orda genetik arastırma yaptırdık hem kan pıhtılaşmasına bakıyor hemde eşinin ve senin kromozom analizini yapıyor ücretsiz genetikonla anlaşması varmış 3haftada çıkıyor sonuç ve dr. kesin bi sonuç veriyor yaptırmanı öneririm eger yaptırmadıysan
inşallah hayırlısıyla oda olur tek mi ikiz gebelikmi senin ki