Tüp Bebek Merkezleri konya novafertil de tüp bebek tedavisi görenler

bu merkez eski adıyla çalışırken orada tedavi gördüm. bir şikayetim yoktu ama sonradan sgk dan arayıp durdular bir soruşturma için çağırdılar orada evrak vs. sahtecilik yapıldığını öğrendim. bu soruşturma sonrası adı değişti zaten. Allah kimseyi tüp bebek tedavisine mecbur bırakmasın piyasa fırsatçılarla dolu. iyi bir merkez olabilir ama maddi yönden sömürme peşindeler. hiç bir sorunu olmayan insanlara bilgisizliklerinden faydalanıp tüp bebek yapmışlar. bu yüzden kk gibi forumların çok önemli bir görev gördüğünü düşünüyorum.
hiç okumadan araştırmadan kimse kendisini doktorların eline bırakmasın..

bu merkez eski adıyla çalışırken orada tedavi gördüm. bir şikayetim yoktu ama sonradan sgk dan arayıp durdular bir soruşturma için çağırdılar orada evrak vs. sahtecilik yapıldığını öğrendim. bu soruşturma sonrası adı değişti zaten. Allah kimseyi tüp bebek tedavisine mecbur bırakmasın piyasa fırsatçılarla dolu. iyi bir merkez olabilir ama maddi yönden sömürme peşindeler. hiç bir sorunu olmayan insanlara bilgisizliklerinden faydalanıp tüp bebek yapmışlar. bu yüzden kk gibi forumların çok önemli bir görev gördüğünü düşünüyorum.
hiç okumadan araştırmadan kimse kendisini doktorların eline bırakmasın..

Canım yazdıklarına malesef katılamıyorum. Yazdığın doğru birşey varsa oda bu forumların ne kadar değerli olduğu. Çok şükür birşeyler vesile oldu ve bu merkeze gittim. Şimdi 16 haftalık hamileyim. Benim tavsiyem insanlar burada yazılanları okumalı ama karar vermeden yüzyüze gidip konuşmalı. Sami beye sorduğum her soruya cevap aldığım gibi isim değişikliğinide sormuştum. Yurt dışında merkez açtıklarını ve bu merkezde eski isimlerini kullanmanın anlamı sebebiyle sorun olduğunu söylemişti.

Alinti yapamadim telefondan yaziyorum. Hamile halimle sgk aradik gittik ifade verdik. Ben olani anlatiyorum yoksa doktorumdan ben de memnundum. Sadece ali sami bey kavga etmisti susturmaya calismisti beni cok arastirmis oldugimdan. Ben yasadigimi yazdim herkese farklidir. Sgk daki gorevli anlatti kadin aglamis bos yere tup bebek yapildi diye. Ben tedavi sirasinda bi olumsuzluk gormedim bu sonradan yasadigim bisey. Bence sirf orda tedavi oldm diye ifade vermek durumunda kalmam bile hos degil. Tup bebekte cok fazla para var paranin oldugu yerde boyle seyler normal.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kimse gitmesin diye yazmadim bunlari. Sadece bilincli olmak lazim diyorum. Bebegini saglikla kucakla ins.

transferimin 4. günündeyim zaman geçmiyoooo :84::84:

Son düzenleme:
Geçer inşallah canım ya zor zamanlar ama çok düşünmemeye çalış örgü kitap v.s. düşününce hiç geçmiyo:34:

ayy canım gün boyu evdeyim genlde uzanıyorum aklım sadce sonuçalar nasıl gelicek oldu mu olmadı mı düşüncelerine çalışıyo :1: keçelerle ugrasıyorum kafam dağılsın diye yok dikkkatimi toplayamıyorum :31::31::31:

Ben sgk da ogrendiklerimi yazdim. Sgk niye yalan soylesin. Isim degisikliginin bu yuzden olmadigini soyledi simdi dr arayip. Kim kime inanmak istiyorsa ona inansin. Ben isim degisikligini sorusturmaya bagladim. Bi hastanin foruma yazdi diye arastirilip bulunup aranmasi da ilginc. Sevdigim ve olumsuz bisey yasamadigim bi dr ile bos yere bu konuda muhatap oldum.

Ben sgk da ogrendiklerimi yazdim. Sgk niye yalan soylesin. Isim degisikliginin bu yuzden olmadigini soyledi simdi dr arayip. Kim kime inanmak istiyorsa ona inansin. Ben isim degisikligini sorusturmaya bagladim. Bi hastanin foruma yazdi diye arastirilip bulunup aranmasi da ilginc. Sevdigim ve olumsuz bisey yasamadigim bi dr ile bos yere bu konuda muhatap oldum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE
ben yaklasık 5 aylık hamileyim.doktorumda ali sami bey. 2 gun once kontrolumuz vardı hocanınmoralinin biraz bozuk olduğunufarkettim ki ali sami hoca herzaman neşeli ve esprili bi insan sanırım buraya yazılanlardan morali bozulduğu belli.mattika hanım unutmamak gerekirki herkez rızkının peşinde elbettiki para kazanacaklar ki helali hoş olsun.bir anımı anlatayım siz karar verin bu adamlar paragözmü değilmi.geçen sene ali acar beyde tüp bebebk qyaptrdık 2aylıkken kalbi durdu ve öldü çocuğumuz.o zamanlar ne çektik bi bilseniz doktoru ararsın açmaz açar tıpa yönlendirir eşimi yanıma koymazlar tam bi rezillik.çok şükür bu sefer kendiliğinden çocuk müjdesini aldık ve doktor olarak ali sami beyi seçtik iyikide seçmiz.niyemi, çünkü 2ay önce aşırı karın ağrısı ile ali sami hoca aradık hemen medline gelin dedi kendiside geldi baktıki çocukla alakalı bişi değil hemen diğer kadın doğum doktru fuat hocayı,genel cerrah ve 2 doktor daha çağırdılar meğer apandismiş hemen ameliyata aldılar beni.ameliyatı ise mehmet inceköy yaptı ali sami hoca ile alakalı bi olay olmamsı a rağmen allah razı olsunameliyattan çıkana dek beni beklemiş, ve çıkınca geçmiş olsun dedi ve ertesi gün geldi kontrol etti allah razı olsunbu hocanın orddaki ameliyattan hiç bi çıkarı olmamsına rağmen bizimle ilgilendi hergün aradı nasılsın dye bu insanlarmı paragöz mattika hnaım.ama sizin mantık çamur at izi kalsın yaptığınız çok ama çok ayıp.

Camur atmak falan degil derdim. Dr.un kendisine de soyledim doktorlugu mukemmel ben onda tedavi oldm sonuc olumsuz olmasina ragmen memnundum. Ama sgk ile yasadiklarim gercek. Camur fln degil. Orda merkezden sikayetci olanlarin ifadelerini gordum. Ki bu gorduklerimin hepsini burda yazmadim. Dr. biliyor.. Cikarci demedim dr.a. Ama bana tup bebek denip de asilama raporu cikarilirsa bu evrakta sahteciliktir. Bunu yazdim diye huzursuz edilmem kabul.edilemez. Bir defalik indirimli olabilirmis tup bebek, niye asilama hakkim 3 degil mi madem hakkim olan biseyi yapiyosunuZ. Belki ben bir kurusta olsa devleti zarara sokmak istemeyen hassas takintili biriyim neden kandiriliyorum.
Tekrar yaziyorum bunlar icin o merkeze gitmemek gerekmiyor bence yazmaliyim, o sorusturmada cagrilan herkes yazmali ki boyle seyler yasanmasin.
Ayrica bana bu sayfada cevap veren herkesin gercek hasta olmadigini dusunuyorum..

Camur atmak falan degil derdim. Dr.un kendisine de soyledim doktorlugu mukemmel ben onda tedavi oldm sonuc olumsuz olmasina ragmen memnundum. Ama sgk ile yasadiklarim gercek. Camur fln degil. Orda merkezden sikayetci olanlarin ifadelerini gordum. Ki bu gorduklerimin hepsini burda yazmadim. Dr. biliyor.. Cikarci demedim dr.a. Ama bana tup bebek denip de asilama raporu cikarilirsa bu evrakta sahteciliktir. Bunu yazdim diye huzursuz edilmem kabul.edilemez. Bir defalik indirimli olabilirmis tup bebek, niye asilama hakkim 3 degil mi madem hakkim olan biseyi yapiyosunuZ. Belki ben bir kurusta olsa devleti zarara sokmak istemeyen hassas takintili biriyim neden kandiriliyorum.
Tekrar yaziyorum bunlar icin o merkeze gitmemek gerekmiyor bence yazmaliyim, o sorusturmada cagrilan herkes yazmali ki boyle seyler yasanmasin.
Ayrica bana bu sayfada cevap veren herkesin gercek hasta olmadigini dusunuyorum..

canım her ne yasadıysan bunları paylaşman güzel kim nasıl anlamak istiyosa öyle anlasın bırak..dedgin lafa takıldım bu sayfada cevap veren herkezin gerçek hasta olmadıgını düşünmüyomussun bunu biraz açarmısın ? burda herkez dalgasına mı geliyo yani. ben o bu anlayıslı karsılar ama unutma burdaki insanlar özel duyguları karısık sen istersen iyi niyetle söyle yanlış anlasılabilir kimsenin kalbini kırmaya gerek yok!.. eger ki dalga geçmeye geldysen burası yeri degil söyleyim.

Son düzenleme:
Bana cevap veren dedim canim. Yanlis anlama. Ozellikle en son camur atiyosn yazan kisiye dedim. Forumdaki tek msji varmis zaten.

Herkes dalgasina degil asla. Ben zor zamanlardan gecerken hep kk paylasim yaptim gercek oldugumuzu en iyi bilenlerdenim.

Back
X