Tüp Bebek Merkezleri konya novafertil de tüp bebek tedavisi görenler

Alinti yapamadim telefondan yaziyorum. Hamile halimle sgk aradik gittik ifade verdik. Ben olani anlatiyorum yoksa doktorumdan ben de memnundum. Sadece ali sami bey kavga etmisti susturmaya calismisti beni cok arastirmis oldugimdan. Ben yasadigimi yazdim herkese farklidir. Sgk daki gorevli anlatti kadin aglamis bos yere tup bebek yapildi diye. Ben tedavi sirasinda bi olumsuzluk gormedim bu sonradan yasadigim bisey. Bence sirf orda tedavi oldm diye ifade vermek durumunda kalmam bile hos degil. Tup bebekte cok fazla para var paranin oldugu yerde boyle seyler normal.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QU

ifade felan vermedim ama bende sgk ile değişik bu durumla karşı karşıya kalmıştım. allah hepimizin yardımcısı olsun sami bey gerçekten işini iyi yapan bir doktor. ama bencede iyi araştırılmalı

kusura bakma canım ya embriyoskop embriyoların kamera ile izlenmesi değil mi benim geçen başarısız oldu recai pabuççuya gitmiştim tranmsfer bile olmadı genetik denildi moralim çok bozuk o yüzden araştırıyorum daha detaylı yazabilirsen sevinirim bende meram araştırmayı düşünüyorum nisan da bende belediye memurum niğdedeyim Allah herkesin yardımcısı olsun

hakıımızda hayırlısı olsun canım. embriyoskop cihazları var diye biliyorum. bende karaman belediyesinde memurum aslen Niğdeliyim araştırıyorum kafayı yiycem neredeyse. Recai hocayı düşündüm bende eşim anatolıa Hakan Yaralıyı düşnüyor kafam çok karıştı. ne yapacağım bilmiyorum. ankarayı düşünüyorum ben ankarada araştırıyorum merkezleri. ben özelden mesaj gönderemiyorum Recai hoca ile alakalı özelden bana mesaj atabilirmisin

Sagol canım.. amin inşallah.. Allah bu güzel duyguyu herkese yaşatsın. biraz zor geçicek herhalde benim hamilelik. yarın 6 hafta bitiyo 7. haftaya giricem inşallah.. perşembede bbeği görmeye gitcez... sen de karar verirsen mutlaka haber ver yardımcı olurum.. inşallah tabi gerek kalmaz:))))):nazar::nazar:

Amnnnn canm aminn :1: insallah tez zamanda bikac gun snra hasta olcam bende insaalhh olmam allahim .. canm senin yine bi cabanin sonucu var bbegin karninda biz acabalar icindeyis sukret .. eee uzun yoldan gelyo annesi bebesin katlan biraz:3: cookk sgol canm haber verrm insallh :1:

merhaba canım yaa doktorların üçüde iyi diye duydum.. 3 ününde bir sürü hastası var.. hepsi çok ilgili ve güler yüzlü..birde doktordan ziyade merkez önemli yani çok kafaya takma doktoru. içinden ne geliyosa onu yap ve herşey Allah 'ın izniyle olur gider çok fazlada araştırmak ta iyi değil zaten.. kendini bunalıma sokma ..ferah tut içini. allah çok yardımcın olsun inşallah:)))
Cevabin icin cok saol arkadasim cok haklisin ama gelde su icimdeki stres canavarana anlat bunu;)
Canim diyorum ya okudukca sordukca cikmaza dusuyorum
Ben artik hastaneye gitcem hangi doktor alirsa demekki nasip oymus deyip oturucam ;))Zaten bu merkezdede kendim cok iyi biliyorumki inat ettim burasi olsun diye ama kendi kendime teselli edip nasip burda demekki diyorum ayni seyi yapacam galiba kendim secipte nasip buymu diyecem;))
Artik nasil davranacagimi ne yapacagimi bilmiyorum bu benim 5.tedavim olacak kendi kendime alis artikk diyorum ama olmuyor cunku herbir tedaviye yeni umutlarla basliyoruz insallah bu sefer rabbim meleklerimi nasip eder bana ve isteyen dileyen herkese

transferimin 11 . günü bgn kan testi yaptırdım 01.20 ve koca bi negatif olmadı bu kez de olmadı vakti saati degil belkide

Canım ne diyeceğimi bilemiyorum inşallah bu son negatifin olur Rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun.:5:

Cevabin icin cok saol arkadasim cok haklisin ama gelde su icimdeki stres canavarana anlat bunu;)
Canim diyorum ya okudukca sordukca cikmaza dusuyorum
Ben artik hastaneye gitcem hangi doktor alirsa demekki nasip oymus deyip oturucam ;))Zaten bu merkezdede kendim cok iyi biliyorumki inat ettim burasi olsun diye ama kendi kendime teselli edip nasip burda demekki diyorum ayni seyi yapacam galiba kendim secipte nasip buymu diyecem;))
Artik nasil davranacagimi ne yapacagimi bilmiyorum bu benim 5.tedavim olacak kendi kendime alis artikk diyorum ama olmuyor cunku herbir tedaviye yeni umutlarla basliyoruz insallah bu sefer rabbim meleklerimi nasip eder bana ve isteyen dileyen herkese

ÇOK ZOR CANIM BİLİYORUM.. Allahım çok yardımcın olsun.. bende öyle yaptım. hiç araştırmadım gittim kimi istiyosunuz dediler. bende farketmez dedim. kısmet işte.. içimde bir his bu sefer olacak dedi hep.. mesela ben 1 ay öncesine kadar kesinlikle yaptırmam diyodum. 1 ay sonra birden oldu. hatta görüşmeye gittik. adet olunca gel dediler. ertesi gün adet oldum. nasip olacak yaa.. gerçi hala inanamıyorum. bebeği daha görmediğimiz için.. bu hafta görmeye gitcez inşallah.. mutluluktan çok korku ve endişe duyuyorum bende. bişey olacak diyee. her şey kısmet artık.. hakkımızda hayırlısı olsun inşallahhh...tedaviye başlarsan haber ver. mutlaka

Basak canim senin 5.denemen mis sanirim benimkide 5 olcak ama merkez konusunda kararsizim hala

Merhaba canım nasılsın yeniden başlayacaksın galiba Rabbim yardımcın olsun nereye gideceksin?

Merhaba canım nasılsın yeniden başlayacaksın galiba Rabbim yardımcın olsun nereye gideceksin?

Iyi olmaya calisiyorum canim sen nasilsin basliycam ama merkez konusunda kararsizin bu 5. Denemem olcak korkular acabalar kararsizim merkezde devam.edip etmemekle

Basak canim senin 5.denemen mis sanirim benimkide 5 olcak ama merkez konusunda kararsizim hala

Evet canim 5.sefer olacak insallah son olurda bu sefer Rabbim nasip eder insallah
Canim ben yurtdisinda oldugum icin merkez hakkindada fazla bilgim yok o yuzden burdaki arkadaslar Allah razi olsun yardimci oluyorlar bu merkezi secmemdeki etken ailemin konyada olmasi ve iki arkadasimin bu merkezde hamile kalmalari ben zaten merkezlerin neye gire secilecegini bi anlamadim benim kotu dedigimde baskasi hamile kaliyor benim iyi dedigikde tanidigim negatif sonu aliyor is merkezde degil Allah verince neresi olursa olsun veriyor hayirlisi deyip baslayacagim insalah Allahda hayirli eyler

ÇOK ZOR CANIM BİLİYORUM.. Allahım çok yardımcın olsun.. bende öyle yaptım. hiç araştırmadım gittim kimi istiyosunuz dediler. bende farketmez dedim. kısmet işte.. içimde bir his bu sefer olacak dedi hep.. mesela ben 1 ay öncesine kadar kesinlikle yaptırmam diyodum. 1 ay sonra birden oldu. hatta görüşmeye gittik. adet olunca gel dediler. ertesi gün adet oldum. nasip olacak yaa.. gerçi hala inanamıyorum. bebeği daha görmediğimiz için.. bu hafta görmeye gitcez inşallah.. mutluluktan çok korku ve endişe duyuyorum bende. bişey olacak diyee. her şey kısmet artık.. hakkımızda hayırlısı olsun inşallahhh...tedaviye başlarsan haber ver. mutlaka

Aynen oyle canim kismetinde varmis demekki bu merkezde vesile oldu seninde gozun aydin canim rabbim gule gule kucagina almayi nasip etsin zaten tedaviyle hersey bitmiyorki test sonucu aldikdan sonraki stres bambaska ayy gorecekmiyiz kalp atisini duyacakmiyiz bisey olacakmi bu sorular insani mafediyor
Ama dusunmemeye calis canini sikma ben bebegimi kaybetmedin sebebinin stresden bu sorulari dusunmekten oldugunu dusunuyorum
Sen trdesin sanslisin istedigin zaman gidip gorebileceksin ve kese icin falan erken zaman veriyorlar burda bi keseyi gormek icin 9.haftada randevu verdiler zaten 7 haftalikda dusuk yaptim
Hayirlisiyla gidersin bebeginide gorursun kalpatisinida dinlersin ve gule gule 8 ay sonra kucagina alirsin insanllah stres sikinti yok unutma bebegin karninda canimda can bulmis rabbim devamini nasip etson insallah

Hayirlisi olsun canim burda mi yaptiracaksin??birde daha onceki dusugunu nerde yaptirmistin.. arastirmadilar mi neden oldugunu.

Evet canim novada yaptiracam bu tedavimi
Ben danimarkada yasiyorum canim burda yapmistik o tedaviyide arastirmadilar canim en az 3 dusuk yapmaliymisim arastirmalari icin kurallari oyleymis Ben tedavilerle ne zorluklarla pozitifi alip uc dusuk yapacam sonra arastiracak bizimkiler:))

Arkadaşlar beta hcg sonuçlarım sizce nasıl?
12 . Gün 289
13. Gün 471
14 . Gün 565

arkadaşlar çok şükür 29 mayısta 5 hafta 5 günlük bebeğimin kesesini gördük. bugün de kalp atışları için randevumuz var. hayırlısı ile onu da sorunsuz atlatırsak bir nebze daha rahatlamış olacağız. doktorum dilek hanım' a çok teşekkür ederim. çok güleryüzlü ve motive edici. allah herkesin sıkıntılarını gidersin inş.

Back
X