Tüp Bebek Merkezleri konya novafertil de tüp bebek tedavisi görenler

3 gün yattım ama namazı ayakta kıldım her namazın arkasından çok ça dua ettim. Ilk tedavide oturarak kıldım hiçbir iş yapmadım tutmuştu ama dış gebelik olmuştu. Bende bu sefer yatmadım. Çok şükür çok iyi geçti bende hiçbir şey hissetmedim öyle düşünme canım iyi düşün bol bol

Kabiz oldum cok afedersin :( korkuyorum

korkma canım allahın izni ile hayırlı haber alırsın kendini sıkma iyi düşün bende ilk de sürekli yattım ama tutmadı ikincide 3 gün dikkat ettim normal hareket ettim ama tabiki ani hareketlerden kacındım tedbiri elden bırakmadık

korkma canım allahın izni ile hayırlı haber alırsın kendini sıkma iyi düşün bende ilk de sürekli yattım ama tutmadı ikincide 3 gün dikkat ettim normal hareket ettim ama tabiki ani hareketlerden kacındım tedbiri elden bırakmadık

Allah razi olsun cnm. InsAllah guzel haberimi burada paylasirim.

Canim nasilsin bebekler nasil benim erken dogum riskim devam ediyor siddetli kasilmalarim var surekli uzaniyorum bi lavaboya kalkiyorum sende durumlar nasil bebeklerin gelisimi nasil kilolari falan
Kusura bakma cok soru sordum ama ayni gittigimiz icin soruyorum
yok canım ne kusuru ben iyiyim cok sükür sen kacıncı haftadasın benım yarın 29 bitiyor bebeklerin gelişimi güzel 28 haftada 2.100 gr lardı agırlasmadan baska bi sıkıntım yok cok sukur insallah senin kasılmalarında gecer bebişler vaktinde gelir

yok canım ne kusuru ben iyiyim cok sükür sen kacıncı haftadasın benım yarın 29 bitiyor bebeklerin gelişimi güzel 28 haftada 1.200 gr lardı agırlasmadan baska bi sıkıntım yok cok sukur insallah senin kasılmalarında gecer bebişler vaktinde gelir

yok canım ne kusuru ben iyiyim cok sükür sen kacıncı haftadasın benım yarın 29 bitiyor bebeklerin gelişimi güzel 28 haftada 2.100 gr lardı agırlasmadan baska bi sıkıntım yok cok sukur insallah senin kasılmalarında gecer bebişler vaktinde gelir
Seninle ayniyiz canim benimde dogum 04. 03 ama ben bi 32 ye gelsem yeter diyorum
Masallah seninkiler cok iyi kilo olarak ekstrada yaptigin yedigin bisey varmi benimkiler biri 1450 biri 1350 gr ve bende seviniyordum kilolari iyi diye seninkileri duyana kadar ama masallah doktorlar kilolari gayet iyi diyorlar ;))
Insallah canim ya belim koptu uzana uzana insallah rabbim emeklerimizi bosa goturmez

Seninle ayniyiz canim benimde dogum 04. 03 ama ben bi 32 ye gelsem yeter diyorum
Masallah seninkiler cok iyi kilo olarak ekstrada yaptigin yedigin bisey varmi benimkiler biri 1450 biri 1350 gr ve bende seviniyordum kilolari iyi diye seninkileri duyana kadar ama masallah doktorlar kilolari gayet iyi diyorlar :KK66:)
Insallah canim ya belim koptu uzana uzana insallah rabbim emeklerimizi bosa goturmez
canım ben kilolarını yanlıs yazmısım 1.200 gr ama haftaları ile uyumlu oldugunu söylüyor dr

Masallah seninkiler cok iyi kilo olarak ekstrada yaptigin yedigin bisey varmi benimkiler biri 1450 biri 1350 gr ve bende seviniyordum kilolari iyi diye seninkileri duyana kadar ama masallah doktorlar kilolari gayet iyi diyorlar :KK66:)
benim 28 haftada 1.200 gr dı seninkiler kacıncı haftada 1.450 masallah seninkiler cok güzel önemli olan saglıklı olmaları kilo o kadar önemli deyil

benim 28 haftada 1.200 gr dı seninkiler kacıncı haftada 1.450 masallah seninkiler cok güzel önemli olan saglıklı olmaları kilo o kadar önemli deyil
Canim erken dogum riskim oldugu icin ben biraz kilolari iyi olsun diyorum 2 gun once kilolari canim
Bende seninkileri 2100 gorunce dedim benimkiler hicbiseymis:KK66:)
Seninkilerde o civardadir simdilerde

Canim erken dogum riskim oldugu icin ben biraz kilolari iyi olsun diyorum 2 gun once kilolari canim
Bende seninkileri 2100 gorunce dedim benimkiler hicbiseymis:KK66:)
Seninkilerde o civardadir simdilerde
bilmiyorum canım insallah gelmişlerdir o kiloya sen nerede oturuyorsun hanngi hastaneye gidiyorsun

bilmiyorum canım insallah gelmişlerdir o kiloya sen nerede oturuyorsun hanngi hastaneye gidiyorsun
Canım ben danimarkada yasiyorum turkiyede degilim
Erken dogum riskimde hem kasilmalarim cok hemde rahim agzi boyunda kisalma var o yuzden hep tetikdeyim Allahin izniyle bi 32 haftayi devirsek insallah

Erken dogum riskimde hem kasilmalarim cok hemde rahim agzi boyunda kisalma var o yuzden hep tetikdeyim Allahin izniyle bi 32 haftayi devirsek insallah
insallah canım rabbim dayanma gücü versin sanada banada bizim gibi olan herkeze

nasılsın canım nasıl gidiyor dogum ne zaman belli oldummu

nasılsın canım nasıl gidiyor dogum ne zaman belli oldummu
Ben yine bi haftadir hastanedeyim canim sancilarim vardi durdular sukur ama hala kasilmalarim var doktorlar ne kadar giderse oraya kadar gitcex diyorlar ama gelmezlerse 34. Haftada alacaz diyor her gun icin rabbime yalvariyorum hic olmazsa 32 haftayi bitirsinler doguma kadar hastanedeyim artik tum kemiklerim agriyor rabbim karsiligini guzel eyler insAllah
Arti bide gebelik sekeri cikti bende onun icinde stresliyim
Tek dayanagimiz Rabbimiz emegimizi bosa goturmez insallah hayirli saglikli imanli yavrularimi gule gule kucagimiza alalimda bi 3 hafta daha dayaniriz insallah Rabbim bize bagislasin onlari insAllah

Sen nasiæsin senin durumlar nasil

Back
X