Tüp Bebek Merkezleri konya novafertil de tüp bebek tedavisi görenler

Canim biz sormuştuk 1950 tl demişti murat bey sadece transfer ucretiucretli alınır dedi tabi yine ilaçlar var birkaç rahim hazırlamak için ama çok değil
Transfer 1950 dondurulmus lari cozdurme icinde 1750 demislerdi acaba bu ikisi ayni ucretmi yoksa ikisndende ayri ayrı mi ucret alınıyor...

Transfer 1950 dondurulmus lari cozdurme icinde 1750 demislerdi acaba bu ikisi ayni ucretmi yoksa ikisndende ayri ayrı mi ucret alınıyor...
Canim bize dedi ki maliyet yarı yarıya azalir ilaç parası da yok demişlerdi. cozdurme işleminden ayrıca bahsetmek murat beyin numnumarasi var istersen yazayım sana

Canim bize dedi ki maliyet yarı yarıya azalir ilaç parası da yok demişlerdi. cozdurme işleminden ayrıca bahsetmek murat beyin numnumarasi var istersen yazayım sana
Cnm sagolasin bende de var simdi mesai saati disi oldugu icin soramadim yarın ararım inş

Merhaba bende 4 ocakta konya novafertil de 225 gonal f ignr ile başladım tüp bebek tedavisine ilk denemem piko ve ileri hareket sorunumuz var:KK43:...111 sayfayi tek tek okudum...inanin kendim kadar heyecanlandim hepsinde de...inşallah bende burdan hamileyim diye yazarim...herkesten dua bekliyorum
muhas arkadaşım sonucunu merak ettim tahlil günün gecmis olmasi lazim...
allah hepinizden razi olsun...benimle ayni surectee olan varsa burdan paylasalim istiyorum...
cnm aralık 23 de öğrendik negatif :(

[QUOTE="merhaba ben 27 yaşındayım.yumurta rezervim çok azalmış.amh 0,14.ali sami beye gidiyorum tedavi için.2 kere tüp bebek denemesine başladık.2. yi ali sami beyde başladık.ikisinde de hiç yumurta gelişmediği için tedavi iptal oldu.psikolog atiye hanımdan destek alıyorum.ilaçlar, kürler, bitkiler her duyduğumu deniyorum doktora danışarak.tecrübeli arkadaşlardan bu durumları yaşayan ya da tavsiye edecek birşeyleri olan varsa cevap yazarsanız sevinirim.mart ayında tekrar ali sami beye gideceğim.stres yapmamaya çalışsam da hiç kolay bir durum değil :KK43:Rabbim hepimize hakkımızda hayırlısıysa hayırlı evlatlar nasip eylesin kısa sürede...:KK46::anneadayı:[/QUOTE]

Evet canım memnunum doktorumdan medicanada tüp bebek yapıldığı için gebelik takibini de yapıyorlar. Novafertil de acil yok ilk denememde dış gebelik oldu ve gece iç kanamadan medline hastanesine kaldırıldım Allah razi olsun Ali sami beyden amaliyatıma geldi ve ben dilek hanımın hastasıydım birde ben bayan doktor istedim erkek doktora insan herşeyi soramıyor. Novafertil de muayene ücreti 200 doğum da 1500 ilaç veriyorlar gidip aile hekimene yazdırıyoruz felan ondan dolayı tam teşekküllü bir hastane olsun istedim.
Canım novafertildeki doktorlar doğuma geliyorlar mı? Bilgisi olan varsa lütfen yazar mısınız?

Canım novafertildeki doktorlar doğuma geliyorlar mı? Bilgisi olan varsa lütfen yazar mısınız?
Bilmiyorum canım ben gebelik takibimi orda yaptırmiyorum ama ameliyatı ma ali sami bey gece gelmişti. Gelirler herhalde ama merkezde doğum yok medlina hastanesiyle anlaşmalari var. Dogumu orda yaptıriyorlar galiba ameliyatı mi orda yaptilar.

Aminnnn sen daha yenimi baslicaksin
benim rezervim düşük.amh 0,14.4 kere tedaviye başladık.2sinde gelişmedi, 1inde erken çatladı sadece sonuncuda toplandı o da boş çıktı.ama toplamada rahimde perde görülmüş o alındı.doktorum ali sami gürbüz.şimdi yaza kadar ara verdik.ramazandan sonra tekrar gitmeyi düşünüyoruz.hayırlısı artık.dua ederseniz sevinirim. ismim aysel...

ALLAH yardımcın olsun cnm gercekten zor bi süreçten geçiyorsun ali sami hocanın ismini çok duydum çok ilgili diye son tedavini nezaman yapmıştın bizim sıkıntımız yoktu Allaha şükürler olsun ilkindede başırıyla sonuçlandı rabbim tez zamanda seninkinide başarıyla sonuçlanır yumurta düşüklüğü varsa nette okudum bazı kişiler yumurtası oluşmayan veya gelişmeyenler tedavinin yanı sıra ibrahim saraç oğlunun bir soğan kürü onu yapıp geliştirenler var onu bi araştırsana belki yardımcı olur

ALLAH yardımcın olsun cnm gercekten zor bi süreçten geçiyorsun ali sami hocanın ismini çok duydum çok ilgili diye son tedavini nezaman yapmıştın bizim sıkıntımız yoktu Allaha şükürler olsun ilkindede başırıyla sonuçlandı rabbim tez zamanda seninkinide başarıyla sonuçlanır yumurta düşüklüğü varsa nette okudum bazı kişiler yumurtası oluşmayan veya gelişmeyenler tedavinin yanı sıra ibrahim saraç oğlunun bir soğan kürü onu yapıp geliştirenler var onu bi araştırsana belki yardımcı olur
son tedavi yani opu günüm 28 nisandı.denemediğim kür kalmadı incir, arı sütü bal polen, bal tarçın çörek otu, hayıt otu vs. şu an aslanpençesi kürünü deniyorum.soğan kürü rahmi inceltebiliyor benimkinde incelik var zaten. o yüzden yapmıyorum. dua ederseniz sevinirim.sami beyden memnunum.rahimde perdeyi en azından ilk tedavide gördü.10 yıl sonra ya da 5. tedaviden sonra farkedenler olmuş.perde olunca hamilelik olsa bile düşük oluyormuş.ona devam edeceğim yine inşallah.

Back
X