Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neyini beğendiniz acaba? Birisi çok iyi diyor, birisi kötü diyorum. Kafayı yiyeceğim :Smerhaba ben gecen hafta yumurta toplatmaya gittim yumurta kalitesiz olunca tedavi yarida kaldi. novafertil i bende cok begendim , bir daha deniycem insallah bu defa iyi bir sonuc alirim
Masallah darisi bize olsun insallah bende bekliyorum erken test yaptirdim benim doktorumda ayni düşük cikti testMeraba arkadaslar.. ben bugun sonucumu ogrendim ve hamileyim.ilk tup bebek denemem novafertil tup bebek merkzinde yaptirdm doktorum Ali sami bey hepsi birbirnden mükemmel insanlar once Allah sonrada onlarin sayesinde bebegim olcak inşallah
hiç üzülme, zorlu bir süreç. Herkes yaşadı, biz de yaşayacağız. Allah sonunda mutlulukla buluştursun biziMasallah darisi bize olsun insallah bende bekliyorum erken test yaptirdim benim doktorumda ayni düşük cikti test
Amin insallah canim rabbim kucagimiza almayi nasip etsinhiç üzülme, zorlu bir süreç. Herkes yaşadı, biz de yaşayacağız. Allah sonunda mutlulukla buluştursun bizi
benimde sorun olmuştu, şu anda her şey güzel gidiyor. İnşallah sağlıkla kucağıma alırım, sen de aynı şekildeAmin insallah canim rabbim kucagimiza almayi nasip etsin
Aminn insallah bugun tekrar test yaptiricaz hayirlisi herseyinbenimde sorun olmuştu, şu anda her şey güzel gidiyor. İnşallah sağlıkla kucağıma alırım, sen de aynı şekilde
İnşallah senin doktorun kim?Aminn insallah bugun tekrar test yaptiricaz hayirlisi herseyin
Ali sami gürbüz beyİnşallah senin doktorun kim?
Sonuçları paylaşırsan sevinirim, güzel haberler sevindiriyor beniAli sami gürbüz bey
Tamam canim inşallah yazarim sana hep beraber guzel sonuclar alalim inşallahSonuçları paylaşırsan sevinirim, güzel haberler sevindiriyor beni
inşallahTamam canim inşallah yazarim sana hep beraber guzel sonuclar alalim inşallah
Kübracım kafamı çok karıştırdın pozitifi görmene rağmen elestiriyorsan kesin bir bildiğin varmerhabalar;
Bende orada tedavı oldum ve suan bende hamıleyım ancak neye gore memnun kaldınız onu anlamadım....yanı hamilelik sevıncindenmı boyle dıyorsunuz tam olarak bılemıyorum ben hıc memnun degıldım..Hatta gebelıgımdeki risk surecı bıttıgı anda farklı bır doktorla devam etmeyı dusunuyorum.Benım ılk deneyımim daha once baska bı merkez deneyımım olmadı ancak ınsanları gozlemlemem karsılıgında cogu kısi kesinlikle memnun dııldı.randevuların zamanında olmamasından doktorların ılgısınden.Hayret ettım suan bu yorumlara.Hasta bılgılendırme sıfır,ozellıkle transfer sonrası alaka sıfır......kesınlıkle tavsıye etmıyorum.
Çünkü genelde pozitif alan göklere sığdıramıyor negatif alan yerin dibine sokuyor .merhabalar;
Bende orada tedavı oldum ve suan bende hamıleyım ancak neye gore memnun kaldınız onu anlamadım....yanı hamilelik sevıncindenmı boyle dıyorsunuz tam olarak bılemıyorum ben hıc memnun degıldım..Hatta gebelıgımdeki risk surecı bıttıgı anda farklı bır doktorla devam etmeyı dusunuyorum.Benım ılk deneyımim daha once baska bı merkez deneyımım olmadı ancak ınsanları gozlemlemem karsılıgında cogu kısi kesinlikle memnun dııldı.randevuların zamanında olmamasından doktorların ılgısınden.Hayret ettım suan bu yorumlara.Hasta bılgılendırme sıfır,ozellıkle transfer sonrası alaka sıfır......kesınlıkle tavsıye etmıyorum.
Pozitif negatiflik Öncelikle Allah’a kalan bırseydır o ol deyınce oluyor.Ben bu ıse bu inançla basladım.Tüm paramı pesın odedım karar verdıgım anda..Doktor secebılırmıyım dedıgımde herkes aynı burda gıbı bı yanıt aldım.Yahu ben belkı bayanda daha rahat edıcem.Kı hos bayan doktoru da tedavım boyunca hıc merkezde goremedım ismi var kendı yoktu.Akıbetı nedır bılmıyorum merkezimi bıraktı veya dort aylık ıZin olurmu hıcbır fıkrım yok.Tüm bunları gectim cok yogunlar hangı asamada oldugunuzu bazen sız hatırlatmak zorunda kalabılıyorsunuz.ınanın bu benım basıma geldı.Kısa protokolle 1 ayda gebe olabılecegım soylendı...teshıs olarak pcos dendı.Ancak tedavım 4 ayda zor tamamlanabıldı.pcos bı hastaya 1 ayda bebek sahıbı olacaksın denılmez cunku bız fazla yumurtladıgımız ıcın bazı yan etkıler yasayabılıyoruz ki yasadım ohss oldum...Ohss sonucunda transferim ertelendı ertelenmelıydı zaten cunku karnımdan su aldılar bı hafta kesıntısız serum aldım gunde uc kez olmak uzere....yanı transfer olsaydı o su alma ıslemındekı duyulan acı veya o gıt gellerle zaten tutunamazdı.16 döllenen yumurtamdan 3 ü donduruldu cunku ben 5.gun embrıyosu ıstedım.Bırı de demedikı yahu o kadar yumurtladın surdan 2 tanesini de 3.gun embrıyosu olarak donduralım..Neyse ıkı ay rahım dınlendırme bu surecte herkesten ıkı ay daha fazla ılac kullanıyorsunuz tabı hormon hormon 50 kilo giren ben suan daha basında 60 kilo oldum..uzun protokole yaysalar hem bu kadar heves halınde olmıcaktım hem bunyem bu kadar ani hormona maruz kalmayacaktı....transfer gunumde ıkı tane transfer edıyoruz dedıler elımde ne kagıt ne belge var ıki tane transfer edıldıgıne daır ki size herbırseyı ımzalatıyorlar emın olun.ekrandan sizin anlama lüksünüzde yok zaten.Hemsıreler bı soguk nevale acı duyuyormusun ne olacak bıtecek bunu anlaman ıcın gokten vahıy ınmesı lazım.sormaZsan cevap yok sorarsanda cevap evet veya hayır seklınde.bana ne kalıte embrıyo transfer edıldı onu bılmıyorum mesela.....ucuncu embrıyom meger ıyı coZunememıs onuda ben aradım ogrendım bılgılendırme yapmadılar.....yanı o olumlu konusan arkadaslar ya doktorun bı yakınları ya paraları bol veya reklam amaclı konusuyolar dıye dusunur oldum kendı gorduklerımden sonra....Bende anlamadım ınanın.Zaten randevunuza saatınde gitmeyın 1 saat sonra ancak alıyolar cunku.Ben lekelenme yasadım korktum kosa kosa gıttım randevusuz bakamıcaklarını soyledı ordakı calısanlar dusunun.....Yanı hasta psıkolojısınden zıyada para psıkolojısı ıcerısındeler uzun detaylı bır anlatım oldu ama kusuruma bakmayın......sızınle beraber cıdden bu yola baskoyan doktorlarla bu ıse gırısın cunku cıdden stres bu surecte cok onemlı.sayet ınternet olmasaydı hıcbır soruma cevap alamazdım.Allah yardımcınız olsun...Çünkü genelde pozitif alan göklere sığdıramıyor negatif alan yerin dibine sokuyor .