Konya novafertil tup bebek merkezi ve ali sami gurbuz

Pozitif negatiflik Öncelikle Allah’a kalan bırseydır o ol deyınce oluyor.Ben bu ıse bu inançla basladım.Tüm paramı pesın odedım karar verdıgım anda..Doktor secebılırmıyım dedıgımde herkes aynı burda gıbı bı yanıt aldım.Yahu ben belkı bayanda daha rahat edıcem.Kı hos bayan doktoru da tedavım boyunca hıc merkezde goremedım ismi var kendı yoktu.Akıbetı nedır bılmıyorum merkezimi bıraktı veya dort aylık ıZin olurmu hıcbır fıkrım yok.Tüm bunları gectim cok yogunlar hangı asamada oldugunuzu bazen sız hatırlatmak zorunda kalabılıyorsunuz.ınanın bu benım basıma geldı.Kısa protokolle 1 ayda gebe olabılecegım soylendı...teshıs olarak pcos dendı.Ancak tedavım 4 ayda zor tamamlanabıldı.pcos bı hastaya 1 ayda bebek sahıbı olacaksın denılmez cunku bız fazla yumurtladıgımız ıcın bazı yan etkıler yasayabılıyoruz ki yasadım ohss oldum...Ohss sonucunda transferim ertelendı ertelenmelıydı zaten cunku karnımdan su aldılar bı hafta kesıntısız serum aldım gunde uc kez olmak uzere....yanı transfer olsaydı o su alma ıslemındekı duyulan acı veya o gıt gellerle zaten tutunamazdı.16 döllenen yumurtamdan 3 ü donduruldu cunku ben 5.gun embrıyosu ıstedım.Bırı de demedikı yahu o kadar yumurtladın surdan 2 tanesini de 3.gun embrıyosu olarak donduralım..Neyse ıkı ay rahım dınlendırme bu surecte herkesten ıkı ay daha fazla ılac kullanıyorsunuz tabı hormon hormon 50 kilo giren ben suan daha basında 60 kilo oldum..uzun protokole yaysalar hem bu kadar heves halınde olmıcaktım hem bunyem bu kadar ani hormona maruz kalmayacaktı....transfer gunumde ıkı tane transfer edıyoruz dedıler elımde ne kagıt ne belge var ıki tane transfer edıldıgıne daır ki size herbırseyı ımzalatıyorlar emın olun.ekrandan sizin anlama lüksünüzde yok zaten.Hemsıreler bı soguk nevale acı duyuyormusun ne olacak bıtecek bunu anlaman ıcın gokten vahıy ınmesı lazım.sormaZsan cevap yok sorarsanda cevap evet veya hayır seklınde.bana ne kalıte embrıyo transfer edıldı onu bılmıyorum mesela.....ucuncu embrıyom meger ıyı coZunememıs onuda ben aradım ogrendım bılgılendırme yapmadılar.....yanı o olumlu konusan arkadaslar ya doktorun bı yakınları ya paraları bol veya reklam amaclı konusuyolar dıye dusunur oldum kendı gorduklerımden sonra....Bende anlamadım ınanın.Zaten randevunuza saatınde gitmeyın 1 saat sonra ancak alıyolar cunku.Ben lekelenme yasadım korktum kosa kosa gıttım randevusuz bakamıcaklarını soyledı ordakı calısanlar dusunun.....Yanı hasta psıkolojısınden zıyada para psıkolojısı ıcerısındeler uzun detaylı bır anlatım oldu ama kusuruma bakmayın......sızınle beraber cıdden bu yola baskoyan doktorlarla bu ıse gırısın cunku cıdden stres bu surecte cok onemlı.sayet ınternet olmasaydı hıcbır soruma cevap alamazdım.Allah yardımcınız olsun...

Merhaba sizin yazdiklarinizla kafam karisti bana doktoru cok övüyorlardi bi tanidigimizin olunca , övmeleri normal yani,olmuyorsa zten doktor iyi degildir bebek olurya yere göge sigdiramiyorlar peki doktora gittidiginizde doktorun ilgisi varmi yokmu merak ettim dinliyormu sorulara cevap veriyormu soguk sogukmu cevap veriyor

Merhaba sizin yazdiklarinizla kafam karisti bana doktoru cok övüyorlardi bi tanidigimizin olunca , övmeleri normal yani,olmuyorsa zten doktor iyi degildir bebek olurya yere göge sigdiramiyorlar peki doktora gittidiginizde doktorun ilgisi varmi yokmu merak ettim dinliyormu sorulara cevap veriyormu soguk sogukmu cevap veriyor

Merhaba canım bence doktor çok ilgili çok güler yüzlü her sorduğuna da kafanın takıldığı zaman aramalarına da her daim iyi ve güzel ses tonuyla cevaplar veriyor.

Pozitif negatiflik Öncelikle Allah’a kalan bırseydır o ol deyınce oluyor.Ben bu ıse bu inançla basladım.Tüm paramı pesın odedım karar verdıgım anda..Doktor secebılırmıyım dedıgımde herkes aynı burda gıbı bı yanıt aldım.Yahu ben belkı bayanda daha rahat edıcem.Kı hos bayan doktoru da tedavım boyunca hıc merkezde goremedım ismi var kendı yoktu.Akıbetı nedır bılmıyorum merkezimi bıraktı veya dort aylık ıZin olurmu hıcbır fıkrım yok.Tüm bunları gectim cok yogunlar hangı asamada oldugunuzu bazen sız hatırlatmak zorunda kalabılıyorsunuz.ınanın bu benım basıma geldı.Kısa protokolle 1 ayda gebe olabılecegım soylendı...teshıs olarak pcos dendı.Ancak tedavım 4 ayda zor tamamlanabıldı.pcos bı hastaya 1 ayda bebek sahıbı olacaksın denılmez cunku bız fazla yumurtladıgımız ıcın bazı yan etkıler yasayabılıyoruz ki yasadım ohss oldum...Ohss sonucunda transferim ertelendı ertelenmelıydı zaten cunku karnımdan su aldılar bı hafta kesıntısız serum aldım gunde uc kez olmak uzere....yanı transfer olsaydı o su alma ıslemındekı duyulan acı veya o gıt gellerle zaten tutunamazdı.16 döllenen yumurtamdan 3 ü donduruldu cunku ben 5.gun embrıyosu ıstedım.Bırı de demedikı yahu o kadar yumurtladın surdan 2 tanesini de 3.gun embrıyosu olarak donduralım..Neyse ıkı ay rahım dınlendırme bu surecte herkesten ıkı ay daha fazla ılac kullanıyorsunuz tabı hormon hormon 50 kilo giren ben suan daha basında 60 kilo oldum..uzun protokole yaysalar hem bu kadar heves halınde olmıcaktım hem bunyem bu kadar ani hormona maruz kalmayacaktı....transfer gunumde ıkı tane transfer edıyoruz dedıler elımde ne kagıt ne belge var ıki tane transfer edıldıgıne daır ki size herbırseyı ımzalatıyorlar emın olun.ekrandan sizin anlama lüksünüzde yok zaten.Hemsıreler bı soguk nevale acı duyuyormusun ne olacak bıtecek bunu anlaman ıcın gokten vahıy ınmesı lazım.sormaZsan cevap yok sorarsanda cevap evet veya hayır seklınde.bana ne kalıte embrıyo transfer edıldı onu bılmıyorum mesela.....ucuncu embrıyom meger ıyı coZunememıs onuda ben aradım ogrendım bılgılendırme yapmadılar.....yanı o olumlu konusan arkadaslar ya doktorun bı yakınları ya paraları bol veya reklam amaclı konusuyolar dıye dusunur oldum kendı gorduklerımden sonra....Bende anlamadım ınanın.Zaten randevunuza saatınde gitmeyın 1 saat sonra ancak alıyolar cunku.Ben lekelenme yasadım korktum kosa kosa gıttım randevusuz bakamıcaklarını soyledı ordakı calısanlar dusunun.....Yanı hasta psıkolojısınden zıyada para psıkolojısı ıcerısındeler uzun detaylı bır anlatım oldu ama kusuruma bakmayın......sızınle beraber cıdden bu yola baskoyan doktorlarla bu ıse gırısın cunku cıdden stres bu surecte cok onemlı.sayet ınternet olmasaydı hıcbır soruma cevap alamazdım.Allah yardımcınız olsun...

Merhaba,

öncelikle söylediklerinin hiç birisine özellikle " yanı o olumlu konusan arkadaslar ya doktorun bı yakınları ya paraları bol veya reklam amaclı konusuyolar dıye dusunur oldum kendı gorduklerımden sonra " cümlene hiç katılmıyorum. Ben 8 yıllık evliyim ve gitmediğim doktor görmediğim tedavi ve hatta yaşamadığım zor süreç kalmadı ki sen ilk tedavinde ve ilk defa belkide karşılaştığın durum için böyle şeyler söyleyebiliyorsan önce senin nasıl bir ruh hali olduğunu sorgulaman gerekir. Ben ikizlerimizn kalbinin durduğunu öğrendiğim zaman bile yıkılmadım ve etrafımda eşim de dahil olmak üzere herkesin bana destek olması moral vermesi gerekirken ben destek ve moral verdim. Çünkü biliyorum ki bu süreçte Rabbim her zaman isteyen ve dua eden kullarının yanındadır ve hiç bir zaman isyan etmedim ettiysemde Rabbim affetsin.
Ben 33 yaşındayım ve Novafertile başlamadan önce Acıbadem hastanesinde senin yaşadığın tüm süreçleri yaşadım ve benim acıbadem hastanesinde tedavim sadece 8 gün sürdü 8. gün cumartesi günü toplama işlemi oldu ve pazartesi günü beni aradılar. 3 tane yumurta toplandığını, 2 tanesinin olgunlaşmadığını sadece 1 tanesinin yarı olgun halinden tam olgun haline gelmesini beklediklerini eğer olgunlaşırsa döllenme işlemine başlanacığını bana ise perşembe günü haber verceklerini söylediler. Perşembe günü aradıklarında ise embriyonun döllenme aşamasında kaldığını transfer yapılamayacağını ve bizimle yüzyüze görüşmek istediklerini söylediler ve bizde o gün gittik. Bizimle gayet alaycı bir tavırla konuşmaya başladılar. ve eşim ve benden genetiğimizin araştırılması için test istediler ve hemen yeni tedaviye başlamamızı önerdiler. ama ben istemedim beni perişan ettiler. orada yapılmış bütün tahlillerimi ve sonuçlarını oluşan olumsuz bütün herşeyi istediğimde bana sadece özet geçen iki kelime yazan bir kağıt tutuşturdular elime ben şok oldum. Hiç ağlamadığım kadar çok ağlamıştım o gün. ama hep dua ettim iyi bir doktorla karşılaştırsın Rabbim dedim ve Gerçkten çok şükür ki çok iyi bir doktorla karşılaştım. İnanın bana ne doktorun bir akrabası ne reklam peşinde bir insanım ne de para karşılığında doktor ile klinik ile ilgili birşeyler yazabilecek kadar karaktersiz bir insan hiç değilim. Ben başımdan geçenleri yazdım.
Önve Eskişehirde Teoman Hocam ile tanıştım ve onunla tedaviye başladım. 02 nisan pazartesi ve bizim Konya Novafertil Ali Sami Hoca ile tanışmamız 12 nisan perşembe günü oldu. Gayet güler yüzlü hoş sohbetli hem benimle hemde eşimle gayet iyi konuştu. Her ikimizinde kafasına takılan sorularımızı gayet güzel anlaşılır bir dille hem kendisi hem hemşiresi hemde embriyolagumuz Şükrü Uzman beraber 5 tane toplandığını hepsininde gayet iyi konumda olduğunu ve nasip olursa hiç bir sorun çıkmazsa bir kaç gün içinde transfer olacağımı konuştuk. biz hemen o gün tekrar yola çıktık ve bizi ertesi gün tekrar aradılar cumartesi günü transfer olacak bekliyoruz dediler. ve beklenen gün biz cuma günü hemen yola çıktık ve ben ilk defa bu kadar heyecanlandığımı ve gerildiğimi hatırlıyorum. Doktorun odasına girmeden önce idrara sıkışık olmam gerekiyormuş ve benide en çok bayıltmadan yapılacak olması çok korkutmuştu. eşime kahve içmek istediğimi kantine gitmek istediğimi söyledim ve giderken bir doktor ile karşılaştım beraber kahve içtik daha sonra kendisinin Doktor Fuat Ali Bey olduğunu öğrendiğim doktor da bizimle beraber doktorumuzun yanına geldi bana destek oldular. Ben eşim de dahil doktorları da germiş olacağım ki bir sakinleştirici istememe rağmen bana karşı çıktılar ve o anı yaşamam için destek oldular. Ali Sami hocamız bize embriyonun gayet sağlıklı olduğunu tek çift eğer nasip olmazsa hiç tutmaz ise bile daha sonrasında kendiliğimden hamile kalabileceğimi söylemişti. transfer işleminden sonra 1 gece kaldık ve daha sonra yola çıktık ve ben 1 hafta yatak istirahati yaptım. 27 nisan da tahlil yaptırmamı istediler ve bizde yaptırdık ama sonuçtan hiç bir şey anlamamıştık hemen Ali hocama watsapptan yolladım ve beni aradı tebrik ederim mervecim hamilesin dedi inanamadım kaç kez sorduğumu inanın ben bile bilmiyorum en son kendime geldiğimde ağlamaklı olarak konuşuyorduk telefonda. Hocam sağolsun çok sabırlı ve anlayışlı ve dediğim gibi ikizlerimin kalpleri durana kadar son zamanıma kadar hep yanımdaydı. Kendisine ve ekibine çok ama çok teşekkür ederim.

Merhaba canım bence doktor çok ilgili çok güler yüzlü her sorduğuna da kafanın takıldığı zaman aramalarına da her daim iyi ve güzel ses tonuyla cevaplar veriyor.

Teşekkür ederim cevap yazdıgınız için ,kafam cok karışık gitsemmi gimesemmi diye ,İstanbul bülent tıraşmı yoksa konya alisami’mi diye ,arasında kaldık düşünüyoruz acilde karar bermemiz lazım artık zmn yok

Teşekkür ederim cevap yazdıgınız için ,kafam cok karışık gitsemmi gimesemmi diye ,İstanbul bülent tıraşmı yoksa konya alisami’mi diye ,arasında kaldık düşünüyoruz acilde karar bermemiz lazım artık zmn yok

Bence dene nerede oturduğunu bilmiyorum ama istanbul çok pahalı bir şehir ben de Bülent hocayı araştırdım hatta mail attım ertesi gün asistanı aradı beni sorduğum bütün sorulara içtenlikle cevap verdi en son ben tedaviye başlamaya karar verirsem ne kadar ücret ödeyeceğimi sorduğumda sadece hocanın muayene ücreti 500 tl demişti. O yüzden bize konya daha yakın ve alternatifli geldi şöyle ki dönüşte bozüyükten tanıdık eczaneden ilaçlarımızı alabilme şansımız vardı. hatta konyadan arayıp şipariş vererek döndüğümüzde alabiliyoduk beklemeden.

Memnun olmayan arkadaşım acaba ali acara hiç gittiniz mi.birde o dr.la karşılaştırmanızı öneririm.o zaman ne kadar yanıldığınızı anlayacaksınız emin olun.

Bu postu yeniden hortlatiyorum kusura bakmayin. Olumlu sonuc alan giden gelen kim var aranizda. Bende dun gittim gorustum. Kesinlikle para amacli degiller buna karar verdim. Onceki testlerimizi gosterdim hersey guzel hamile kalabilirsin benden ne istiyosun dedi gulduk cay olursa iyi olur dedim. Neyse baskasi para icin yapsa hemen baslayalim derdi. Ali sami bey bekleyebilirsin dedi. Ama 2 sene oldu artik ogluma kardes istiyorum

Ali sami beye ilk gittigimde klinik yeni yeni taniniyordu cok cok ilgililerdi takii parayi yatirana kadar transferim sirasinda doktor cok morelimi bozmustu ama ikiz gebelik olustu bebeklerimi erken dogumla kaybettim doktor bey hemen gel tekrar tup bebek deneyelim dedi ben kayiplarimin acisina odasinda aglarken ikinci tup bebegimi de o merkezde denedim cunku konyada ki seceneklerin icerisinde en iyisiydi farkli doktorlarlada gorustum hic memnun kalmadik ikinci tup bebegim de olumlu sonuclandi ben sehirdisindan gelip gidiyordum kendi ilcemdeki bir doktorla gorustuk o doktora gittim yumurta takiplerimi hep kendi doktorumuz yapti sadece yumurta toplama ve transfere gittim doktora her ne kadar kizsamda merkezin basarisi yuksek kendim ve cevremde yönlendirdigim arkadaslarimin cogu olumlu sonuc aldi

Rabbim kismetlerini oyle vermis uzuldum gercekten. Basin sagolsun. Peki ikinci tuttu mu yasiyor mu acaba

Ben 5 defa orada denedim 4.cüde hamile kaldım ama 6 haftalık kalbi durdu kğrtaj oldum.1 ay önce 5.yi denedik sonuç negatif.ben oradan ve sami bey dr.umdan çok memnundum.ama artık gücüm kalmadı bıraktık :( tavsiye eder misin derseniz kesinlikle hiç düşünmeden gönül rahatlığıyla tedavi olabilirizsiniz derim.

Ben 5 defa orada denedim 4.cüde hamile kaldım ama 6 haftalık kalbi durdu kğrtaj oldum.1 ay önce 5.yi denedik sonuç negatif.ben oradan ve sami bey dr.umdan çok memnundum.ama artık gücüm kalmadı bıraktık :KK43: tavsiye eder misin derseniz kesinlikle hiç düşünmeden gönül rahatlığıyla tedavi olabilirizsiniz derim.
Sagol canim. Doktor gercekten guler yuzlu sakaci insan rahat hissediyor yaninda. Nasipse 12 gun kaldi reglime baslicaz

Back
X