Konya tup bebek

LimonCekirdegi

🌸
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2020
101
188
103
27
Merhaba arkadaslar aralik ocak gibi yeniden tup bebege baslamayi dusunuyoruz nasip olursa,bu kez merkez degisikligi yapmak istiyoruz konya novafertilde tup bebek yaptirip pozitif sonuc alan varmi aranizda bide merkezde hangi doktoru onerirsiniz?
Ayrıca suan icin guncel pgt tup bebek fiyati hakkinda bilgisi olan varsa yardimci olursa sevinirim💜🥰

MerhAba canım öncelikle hayırlı olsun. Ben eylğl ayında novafertilde tedavi oldum.taze transfer oldu. Çok şükür şuan 6+1 oldum. Fuat Ali hocaya yaptırdım. Genel olarak merkez pozitif gayet ilgililer. Bizde pgt yaptırdık. 8500tüp bebek fiyatı +4500tl pgt.

MerhAba canım öncelikle hayırlı olsun. Ben eylğl ayında novafertilde tedavi oldum.taze transfer oldu. Çok şükür şuan 6+1 oldum. Fuat Ali hocaya yaptırdım. Genel olarak merkez pozitif gayet ilgililer. Bizde pgt yaptırdık. 8500tüp bebek fiyatı +4500tl pgt.
Cevabiniz icin tesekkur ederim bebeginiz hayırlı olsun saglikla kucaginiza alirsiniz insallah🥰

Senin ailen Konya da mı? 😂 Sen Azerbaycan a gelin gittin herhalde.

Senin ailen Konya da mı? 😂 Sen Azerbaycan a gelin gittin herhalde.
Yok tam tersi 🤣 ben azerbaycanlıyım abimde ben de universiteyi eskişehirde okuduk. Annem doktor o da konyada çalışmaya başladı eee abim de orda çalışmaya başladı ama ben istemedim ben baküye döndüm burda başladım çalışmaya sonra da evlendim ben ailenin çıkıntısıyım birazcık🤣🤣🤣 kız diğer topiktee soruma cevap ver sen tecrübelisin 🤣

Merhaba. Hayirli olsun simdiden. Bende konya novafertilde ali sami beye tup bebek yaptirdim. Ikizlerim suan 16 aylik🤗 guncel fiyatlarini bilmiyorum

Merhaba başladınız mı tedaviye. bende adeti bekliyorum.ikinci tüp bebek tedavisi için . Novafertilde alisami beye gidiyoruz ..dondurulmuş transfer olacağım.insallah hepimiz güzel.haberler alırız.

Merhaba başladınız mı tedaviye. bende adeti bekliyorum.ikinci tüp bebek tedavisi için . Novafertilde alisami beye gidiyoruz ..dondurulmuş transfer olacağım.insallah hepimiz güzel.haberler alırız.
Merhabalar henuz baslamadik tedaviye ocak ayi gibi düşünüyoruz kısmetse rabbim hayırlısını nasip etsin

Merhaba arkadaslar aralik ocak gibi yeniden tup bebege baslamayi dusunuyoruz nasip olursa,bu kez merkez degisikligi yapmak istiyoruz konya novafertilde tup bebek yaptirip pozitif sonuc alan varmi aranizda bide merkezde hangi doktoru onerirsiniz?
Ayrıca suan icin guncel pgt tup bebek fiyati hakkinda bilgisi olan varsa yardimci olursa sevinirim💜🥰
Tedaviye başlamışsınız ama biz de novefertil de Dr. Ali Sami GÜRBÜZ de yaptırdık. Pozitif sonuç aldık çok şükür. 🤲 İnşallah sizlerden de hayırlı haberleri alırız yavrularımızı da sağlıkla kucağımıza alırız 🤲

Back
X