Tüp Bebek Merkezleri KONYA TÜP BEBEK MERKEZLERİ!!

kızılaydaki aynı ekip dedi... ama cihazlar falan nasıldır onu bilmiyorum. sizin bir bilginiz var mı ??
Hem imsi hem DE mikrocip kullaniliyor. Daha onceki denememde 1 yumurtam dollendigi Halde secil hanim ve ekibi 3 yumurtami dollediler. %300 basari saglandi yani. Ha gebe kalamadim o ayri.

Hem imsi hem DE mikrocip kullaniliyor. Daha onceki denememde 1 yumurtam dollendigi Halde secil hanim ve ekibi 3 yumurtami dollediler. %300 basari saglandi yani. Ha gebe kalamadim o ayri.
en son çıkan sperm sayısı 1.25 milyon civarında 0.5 milyon hareketli çıktı. o yüzden ımsı miroenjeksiyon uygun olur sanırım. mikro çip bizim gibi hastalarda pek işe yaramıyor sanırım

en son çıkan sperm sayısı 1.25 milyon civarında 0.5 milyon hareketli çıktı. o yüzden ımsı miroenjeksiyon uygun olur sanırım. mikro çip bizim gibi hastalarda pek işe yaramıyor sanırım
Imci mikrocip hepsini kullandık biz. Doktorla mutlaka konusun bu konuyu. Orada burak bey var embriyolog o sizi yonlendirir.

Arkadaşlar merhaba,
Bu msj ı sadece bilgilendrmek amacı ile benim yaşadığımı kimse yaşamasın diye yazıyorum..küçük illerdeki tüp bebek merkezleri yeteri donanıma sahip değil (hem lab,hemde peronel bakımından)..eğer tüp bebek merkezi seçme aşamasındaysanız lütfen dikkatli olun büyük merkezlere gidin..ben yaşadım arkadaşımda, ve olumsuz sonuçlar insanı yıkıma uğratıyor..sorunumuzda sadece ileri hız %4 ki normal hız %40,ve morfoloji %2 olmasıydı normal yollarla bir oğlum bir düşüğüm var yani en iyi hasta grubundaydım..dediğim gibi benim yaşadıklarımı kimse yaşamasın diye yazıyorum eğer kafanızda merkezinizi netleştiremediyseniz, büyük merkezlere gidin derim...

kızlar konu çok eski ama neler yaptınız? konya novafertilde tüp bebek düşünüyorum. sorun eşimde. bende hiç bir sıkıntı yok

mrb konyada oturan biri olarak tüp bebek merkezlerini araştırıyorum.. selçuklu tıp , medova. medicana, novafertil, kızılay , meram tıp... gibi merkezler var... bu merkezlerin laboratuvar ve merkez olarak hangisi daha iyi.. araştırma yapıyorum da.. karar vermem gerekiyor . tabi doktorda çok önemli..
merhaba tedavi oldunuzmu? ben novafertil yada meram tıp düşünüyorum bu konuda yardımcı olabilirmisiniz acaba

Back
X