Tüp Bebek Merkezleri KONYA TÜP BEBEK MERKEZLERİ!!

Şartları zorlasanı dr.cem beye gitmiştim ben umut tüp bebekde çok araştırdım sağlıkcıyım. Rabbimin mucizesi kendiliğinden kaldım hamile sebebsiz sekonder infertiliteydi oğlum var 8.30 yasında
Allah bağışlasın. Eşimi ikna edebilirsem önce Konya'da Novafertil'i deneriz herhalde. Eşim henüz erken diyor, doğal yollarla deniyoruz ama 8-9 ay yeterli gibi geliyor bana

İlla konya diyorsanız necati Özçimen de olur ama lab koşullarına kefil olmam dr iyi.eşinşz haklı yaşınız genç ise bekleyin bal arı sütü polan karışımı içtim hamile kaldığım ay.birde Eşiniz l-arginin keçiboynuzu kürü içsin.diğer aylarda incir kürü yapın inş tüp bebeğe ihtiyaç kalmaz

İlla konya diyorsanız necati Özçimen de olur ama lab koşullarına kefil olmam dr iyi.eşinşz haklı yaşınız genç ise bekleyin bal arı sütü polan karışımı içtim hamile kaldığım ay.birde Eşiniz l-arginin keçiboynuzu kürü içsin.diğer aylarda incir kürü yapın inş tüp bebeğe ihtiyaç kalmaz
inşallah kaç aydan sonra gitmek gerekir? 90'lıyım

Bir sene bekle bence yasında küçükmüş yazdıklarımıda yapabilirsen bu süreçde sebep olur inş

Selam arkadaşlar biz de çocuk hasreti çekenlerdeniz. Tüp bebek için Konya Kızılay'ı bana da bi arkadaşım tavsiye etmişti. Orası için sizin düşünceleriniz nedir acaba?

Hepimizin bebek sahibi olabilmesi dileği ile....
belki ön yargı olabilir ama devlet kurumları hep sıkıntılı. Ben bu hafta Novafertil'e gittim, her şey çok güzel gidiyor. inşallah sonucuda çok güzel olur

Ben Novafertil'e başladım, şu anda her şey güzel gidiyor. Deneyimleyen oldu mu acaba?

Mehmet colakoglunu duydum bende arkadaslar gecen hafta gittim görüştük özel muayenesi var ama selcuklu hastanesinde tüp bebek yapıyor nasıl bir bilginiz varmı tabiki kader kısmet ama doktorunda cok etkisi oluyor

Benim medicanada dondurulmş 1.kalite embriyılatımı çözdürürken zayi ettiler norma yolla bir oğlum vardı iki yıl olmayınca tüp bebek yapalım dedik.Şimdi yine hamileyim doğal yıl ile allaha şükür

Benim medicanada dondurulmş 1.kalite embriyılatımı çözdürürken zayi ettiler norma yolla bir oğlum vardı iki yıl olmayınca tüp bebek yapalım dedik.Şimdi yine hamileyim doğal yıl ile allaha şükür

MAŞALLLAH ne güzel Rabbim bizede nasip eder inşallah bende 6 , yılımıza girdik evlilikte 1 tüp bebek yaptrdık simdi 2, yi düşünüyoruz Allahım herkeze normal yolla versin inşallah bende medicana ve mehmet colakoğlu arasında gittim geldim ama gönlüm mehmet colakoğludan yana oldu ailelerde bu dpoktoru isteyince gönülleri kırılmasın dedim

Eğer tedaviye başlamadıysanız tavsiyem büyük merkezlere gidin ankara bile değil İstanbul,sağlıkcıyım ben bu tüp bebek işinde çok ticari bakanlar var.Çok araştırmıştım başta İstanbul zor gibi gözüküyır ama labaratuvar karı çok iyi ve başarı oranlarıda

Eğer tedaviye başlamadıysanız tavsiyem büyük merkezlere gidin ankara bile değil İstanbul,sağlıkcıyım ben bu tüp bebek işinde çok ticari bakanlar var.Çok araştırmıştım başta İstanbul zor gibi gözüküyır ama labaratuvar karı çok iyi ve başarı oranlarıda

haklısınız eşimde bende esnaf olunca istanbul işi biraz zor gibi inanın konyaya gitmek bile bazen zor oluyor ilçedeyim ben .. haklısınız hepsinde ticari amac var ama mecbur olunca gitmek zorunda kalıyorsun

Merhaba konya Kızılay Mustafa Ulusoy'a gittim Tüp bebek sonucum kanda 13. Gün negatif ama doktor endometriumun gayet iyi 2 gün sonra gel kan değerine bakalım dedi zaten negatif kanda 15.gün pozitif olma ihtimali varmı sizce ;(

KIZLAR MERHABA;
BENDE KONYADAYIM VE ALİ ACARA GİDİYORUM 2 YILDIR. İLK TÜP BEBEK DENEMEM GEÇEN YIL EKİM AYINDA OLMUŞTU 13. GÜN TEST POZİTİF ÇIKTI AMA RAKAM 60 KÜSÜRLERDEYDİ ÜMİTLENDİK SONUÇ DÜŞÜKTÜ AMA O ANKİ PSİKOLİJİ İŞTE 2 GÜN SONRA YENİDEN YAPTIR DEDİ DOKTOR. YAPTIRDIM :( 30 A DÜŞTÜ ÜMİDİNİ YİTİRME DEDİ .2 GÜN SONRA YAPTIR DEDİ VE SONUÇ 12 KÜSÜRLERDE OLUŞUM BAŞLAYAMADAN BİTTİ ANLAYACAĞINIZ (YANİ GEÇEN YIL BU ZAMANLAR AYAKTA AMA CENAZE GİBİYDİM) ÇOK ÜZÜLDÜK ÇOK YIPRANDIK AMA TAKDİR ALLAHIN DEDİK TEVEKKÜL ETTİK. ŞİMDİ YENİDEN TEDAVİYE BAŞLAMAK İSTEDİK. (BUARADA PKO LUYUM BENDE) KONTROLE GİTTİK 1 AY ÖNCE ALİ ACAR BİZİ YİNE HEMEN TÜP BEBEĞE YÖNLENDİRDİ. SONUÇLARIM GÜZEL YUMURTLAMAM GÜZEL AMA OLMUYO.NEYSE EŞİMİN EN BAŞINDAN BERİ SONUÇLARI BİRAZ KÖTÜ KALİTE VE SAYIDA PROBLEMİMİZ VAR. BU SEFERDE YİNE TÜP BEBEK DEYİNCE. ŞUAN MADDİ OLARAK UYGUN OLMADIĞIMIZI SÖYLEDİK. VE BUNUN ÜZERİNE EŞİME ÜROLOJİYE GÖZÜKMESİNİ SÖYLEDİ. VE BENİM KAFAM ÇOK KARIŞTI. EĞER ÜROLOJİLİK İŞİMİZ VAR İSE NEDEN DİREK TÜP BEBEK DEDİ. YADA İLK TÜP BEBEK DENEMESİNİ NEDEN YAPTI. ALİ ACARA GİTMEYE DEVAM ETMELİ MİYİM. YOKSA ETMEMELİMİYİM KAFAM ÇOK KARIŞIK TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM :(

Back
X