Merhaba canım Allah razı olsun Rabbim isteyen cümle müslümanların yüzünü güldürsün inşaallah. Biz Eskişehir de başladık. Doktorumuz Teoman Haluk Minsin di. Biz tedaviye yani iğnelerle ona başladık ve sonrasında toplama ve transfer işlemi için Konya Novafertil Hastanesinde Doktor Ali Sami Gürbüz Bey tarafından yapıldı. İşlemler olsun doktorun yakından ilgisi olsun oradaki hemşireler ve çalışanlar olsun bizce çok mükemmel insanlardı. Bizim aklımızda herhangi bir soru kalmadı ne sorduysak ve hatta kafamız karıştığı zaman bile aradık her iki doktorumuzu. Halen daha bile hastane arayıp durumumu soruyorlar. Ben ilk başta Konya Novafertil ile ilgili çok olumsuz sözler duydum ve beni ikna eden doktorumuz Ali Sami Bey hakkında bir arkadaşım (burdan tanıştığım) bana doktor ile ilgili güzel sözler söylemesi idi.. Ali Sami Bey kime transfer yapsa tutuyo demesi ve beni eşimin desteği ve motive etmesi Konya Novafertile yönlendirdi.
Bir de arkadaşlar gözlemlediğim izlenime dayanarak kendi fikrim düşüncem ; bende 8 yıl içinde gitmediğim doktor ve görmediğim tedavi ve hatta düşünemeyeceğim bir ameliyat geçirdim ve gerçekten o masadan Rabbimin izniyle sağ kalktım ve yine Rabbimin izniyle rahmimin alınmaması tamamen şanstı benim için. Herşey biz insanlar için, daha doğrusu herşey biz kadınlar için. Denemeden kulaktan dolma sözlerle başkalarının sözleriyle hareket (edersek ki ben zamanında çok yaptım ama demekki zamanı bu zamanmış Rabbim böyle nasip etmiş) edersek inanın gerçekleri göremeyiz. Oraya gittiğimizde transfer günü bekleme salonun da beklerken sehpada orada tedavi görmüş annelerden gelen mektuplar vardı inanın okuyun çekinmeden ve neler yaşadıklarını kendiniz görün. Transfer günü o kadar gergindim ki eşim sağolsun pervaneydi etrafımda yine sağolsun doktorum ben gerginim dediğim de beni sakinleştirdi. Yine diyorum insanın kendi iradesinden başka insanların sözleriyle hareket etmesi bizleri her zaman doğruya götürmez.
Rabbim bu güzel günlerin yüzü suyu hürmetine hiç bir kadının elini göğsünü boş bırakmasın. Her ne muradımız varsa Rabbim kabul etsin inşaallah.