konyada dogum yapacaklar yapanlar

enguzelruyam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2013
116
7
68
arkadaşlar ben konyada doğum yapacağım ve ozel hastanede yapmak ıstıyorum bıldıgınız ıyı bır hastane ve doktor var mı tecrubelerınızden bılgı edinmek ıstıyorum konyada kıme nerede doğum yapacaksınız ya da yakın zamanda yapan varsa nerede yaptığını soyleyebılır mı bı de tabı ücretler nasıldı? ılgı nasıldı?doktor nassıldı? erken başladım doğum ıcın araştırmalara fakat son aylarımda doğum yapacagım doktora gıtmek ıstıyorum kontroller ıcın. ben normalde tıp fakultesıne gıdıyorum ordakı doktorum gerçekten mükemmel ama dogum ıcın o hastane yı tercıh etmek ıstemıyorum hem doktor cok yoğun hemde hastane ortamı benı rahatlatmadı. kızlar bılgılerınızı beklıyorum

ben iki sene önce doğumumu büyükşehir hastanesinde aişe günenç le yaptım. doktor idare ederdi ama hastaneyi beğenmedim. şimdi 5 aylık hamileyim medline hastanesinde fuat beye gidiyorum hastaneyi de doktoru da şimdilik beğeniyorum. sanırım doğumumu orda yapıcam.

canım oncelıkle konuma verdıgın cevap ıcın teşekkürler.ınsallah allah hayırlı doğumlar nasıp etsın butun hamılelere. fuat beyı bende duydum gerçekten ıyı doyolar ama ben normal doğum yaparsam eger bayan doktor olmasını ıstıyorum cunku erkek doktorda cok fazla kasarım kendımı herhalde :) sımdılık zaten sezeryan gerektıren bı durum da yok ama ınsallah da normal doğum olur yanı .

aslen konyalıyım ailemde konyada fakat ben adana da doğum yapacağım başlarda konyada doğum yapma ihtimalime karşı arkadaşlara sormuştum farabiyi önermişlerdi cnm ama doktoru hatırlamıyorum :)

canim benim planim kizilayda dogum yapmakti doktorum da mustafa ulusoydu.cok memnundum.bikac kisiden de ozellikle sezeryan olacaksan dikisleri falan cokguzel attigibi duymustum.ama benim gebeligim riskli gebelik grubuna girdigi icin riskli gebelik uzmanina gitmem gerektigi icin biraktim.eger erkek doktor istemem dersen yine kizilayda jule hanimvar.mustafa bey sehir disinda oldugunda bikac kez jule hanum muayene etmisti o da cok pozitif ve tatli bir doktor.arkadaslarimdam duydugum baskentte erzat bey ve emel hanim var onlardan da cok memnun kalanlaribiliyorum.tavsiuelerim bunlar umarim isine yarar...

teşekkür ederım canım kızıldaki jule hanımı bı araştıracağım. tavsıyelerınızı bekliyorum tecrubelı bayanlar:))

benim de 4 yaşında kızım var, 2009 da Kızılayda doğum yapmıştım. Doktorum Mustafa Ulusoydu. Ben de tam tersi erkek doktor takıntım vardı, daha çok güveniyorum nedense. Ayrıca normal doğum taraftarı olan bi doktor araştırdım hep ve Mustafa Beyi seçtim. biliyosun bazı doktorlar sezeryana biraz çabuk karar veriyor. Benim asıl memnun kaldığım da ebeydi. Ebem Günay Hanımdı. Doktor zaten normal doğumda son anda geliyor, ebenin yaklaşımı tavrı çok önemli. Günay hanım da gündüz duran ebeymiş. Akşamki hakkında bilgi alamadım henüz. Farabi hatanesinde Mehmet Bardakçıdan herkes çok memnun,pozitif biri. Suna ise çok sert ama işi iyiymiş. Aynur hanımı tavsiye etmem. Farabide de ebenin biri pek sevilmiyormuş haberin olsun.

ben de yine hamileyim 3 aylık, yine Kızılayda Musatafa Beye gidiyorum. Ama 2 gün önce öğrendim 4cm bi miyom varmış, bu da gebeliği riskli kılabiliyor. belki dr değiştirip bi prof falan araştırabilirim ilerde duruma göre. sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsi Rabbim.

canım ben de 3 aylık hamileyim, Mustafa Ulusoya gidiyorum. ama 2 gün önce 4cm miyom görüldü. bu da gebeliği riskli kılabiliyor. ben de belki dr değiştiririm. sen kimleri biliyorsun bu alanda, biligilendirirsen sevinirim. sana da geçmiş olsun.

ben de 2011 de Kızlılayda yaptım dogumu ..ılk baslarda Mustafa ulusoy a gıttım..son ayıma kadar desem daha dogru olur...benım dogum yapacagım ay o yurt dısına gıdıp gelıyordu..dr degıstırmek zorunda kaldım..aynı hastanede Azer Aras a gıttım..coook tatlı dıllı bır dr...cok ılgılenıyor..dogumuma da o gırdıı...nomral dogum yaptım dikişli oldu...
bır de mustafa bey cookk yogun..usg ıcın radyolojı druna yonlendırıyordu herkesı..sadece sonuclara bakıyordu...Azer hanım esını falan ıcerı alıyor..

Canim meram egitim arastirmada mustafa basaran var baska da bildigim kimse yok.ama hastane pek temiz degil bir de cook uzun sure doktoru bekleyebiliyorsun.mustafa ulusoy bi baska doktora gorun demedigi surece onda devam et bence.

Canim meram egitim arastirmada mustafa basaran var baska da bildigim kimse yok.ama hastane pek temiz degil bir de cook uzun sure doktoru bekleyebiliyorsun.mustafa ulusoy bi baska doktora gorun demedigi surece onda devam et bence.

teşekkür ederim. 3 hafta sonra tekrar gidicem bakalım. umarım gerek kalmaz dediğin gibi.

bir muayeneye ne kadar ödüyorsun cnım ultroson ve tahliller dahil

bu arada bende meram eğitim araştırma hastanesinde Mustafa Gazi Uçar'a gidiyorum. çok sabırlı ve çok başarılı bir doktor tüm sorulara cevap veriyor ve çok ilgili. tavsiye ederim.

özele gitmek istiyorum ama kayınvalidem müsade etmiyor. oda ayrı bir sorun. herneyse hakkımızda hayırlısı.

Son düzenleme:
bende konya da doğum yapacağım inş.şimdiye kadar düzgün bi dr bulamamıştım ama başkent hastanesinde Feyza hanıma gittim çok çok memnun kaldım.inş bi aksilik çıkmazsa oraya gitmeye devam edeceğim.işini hakkıyla yapan ender insanlardan Feyza hanım..doğum yapacağın drla iletişimin çok önemli.hakkımızda hayırlısı olsun inş.sağ salim sağlıcakla bebeğimizi kucağımıza alırız inş..

canım muayene ucretlerı ne kadar bı de doğum a ne kadar alıyorlar bı bılgın varmı?

muayene ücreti 20 tl.ama ultrasyon ücreti olarakta 10 tl alıyorlar.ama doğum ücreti ne kadar bilmiyorum.ama özel hastane yani pahallı olur.doğum yapana kadar dokuz doğuracaz galiba...

20 haftalk oldum feyza hanlma gidiyorum tek kelimeyle harika bir doktor dogumuda orada yapacaglm ama bende merak icindeyim dogumda hastane nasl ama doktorumu kesinlikle tavsiye ederim

20 haftalk oldum feyza hanlma gidiyorum tek kelimeyle harika bir doktor dogumuda orada yapacaglm ama bende merak icindeyim dogumda hastane nasl ama doktorumu kesinlikle tavsiye ederim

Bende baskentte cemalettin beye gidiyorum doktorumdan memnunum dogum ucreti hakkinda bilginiz varmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…