- 27 Mart 2013
- 116
- 7
- 68
- Konu Sahibi enguzelruyam
-
ben iki sene önce doğumumu büyükşehir hastanesinde aişe günenç le yaptım. doktor idare ederdi ama hastaneyi beğenmedim. şimdi 5 aylık hamileyim medline hastanesinde fuat beye gidiyorum hastaneyi de doktoru da şimdilik beğeniyorum. sanırım doğumumu orda yapıcam.
canim benim planim kizilayda dogum yapmakti doktorum da mustafa ulusoydu.cok memnundum.bikac kisiden de ozellikle sezeryan olacaksan dikisleri falan cokguzel attigibi duymustum.ama benim gebeligim riskli gebelik grubuna girdigi icin riskli gebelik uzmanina gitmem gerektigi icin biraktim.eger erkek doktor istemem dersen yine kizilayda jule hanimvar.mustafa bey sehir disinda oldugunda bikac kez jule hanum muayene etmisti o da cok pozitif ve tatli bir doktor.arkadaslarimdam duydugum baskentte erzat bey ve emel hanim var onlardan da cok memnun kalanlaribiliyorum.tavsiuelerim bunlar umarim isine yarar...
canim benim planim kizilayda dogum yapmakti doktorum da mustafa ulusoydu.cok memnundum.bikac kisiden de ozellikle sezeryan olacaksan dikisleri falan cokguzel attigibi duymustum.ama benim gebeligim riskli gebelik grubuna girdigi icin riskli gebelik uzmanina gitmem gerektigi icin biraktim.eger erkek doktor istemem dersen yine kizilayda jule hanimvar.mustafa bey sehir disinda oldugunda bikac kez jule hanum muayene etmisti o da cok pozitif ve tatli bir doktor.arkadaslarimdam duydugum baskentte erzat bey ve emel hanim var onlardan da cok memnun kalanlaribiliyorum.tavsiuelerim bunlar umarim isine yarar...
canım ben de 3 aylık hamileyim, Mustafa Ulusoya gidiyorum. ama 2 gün önce 4cm miyom görüldü. bu da gebeliği riskli kılabiliyor. ben de belki dr değiştiririm. sen kimleri biliyorsun bu alanda, biligilendirirsen sevinirim. sana da geçmiş olsun.
Canim meram egitim arastirmada mustafa basaran var baska da bildigim kimse yok.ama hastane pek temiz degil bir de cook uzun sure doktoru bekleyebiliyorsun.mustafa ulusoy bi baska doktora gorun demedigi surece onda devam et bence.
ben iki sene önce doğumumu büyükşehir hastanesinde aişe günenç le yaptım. doktor idare ederdi ama hastaneyi beğenmedim. şimdi 5 aylık hamileyim medline hastanesinde fuat beye gidiyorum hastaneyi de doktoru da şimdilik beğeniyorum. sanırım doğumumu orda yapıcam.
bende konya da doğum yapacağım inş.şimdiye kadar düzgün bi dr bulamamıştım ama başkent hastanesinde Feyza hanıma gittim çok çok memnun kaldım.inş bi aksilik çıkmazsa oraya gitmeye devam edeceğim.işini hakkıyla yapan ender insanlardan Feyza hanım..doğum yapacağın drla iletişimin çok önemli.hakkımızda hayırlısı olsun inş.sağ salim sağlıcakla bebeğimizi kucağımıza alırız inş..
20 haftalk oldum feyza hanlma gidiyorum tek kelimeyle harika bir doktor dogumuda orada yapacaglm ama bende merak icindeyim dogumda hastane nasl ama doktorumu kesinlikle tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?