konyada dogum yapacaklar yapanlar

konya hospıtal da tulın hanım derım 10 numara bır doktor ısımını yazarsan hakkında bılgıyede sahıp olursun ben 1 yıl once doğum yaptım cok cokkk memnun kaldım süper bı doktor.

benim gibi sorunlu bir hamilelik yaşıyorsanız doğumunuz riskliyse hiç dr araştırmayın direk ayla hanım...konyada gitmediğim dr ve hastahane kalmadı büyükşehir nakipoğlu medicana farabi kızılay selçuklu... hiç biride çözüm bulamadı bana...ayla hanımdam allah razı olsun.önce Allah sonra onun sayesinde yavruma kavuştum...

ılgınız ıcın teşekkürler arkadaşlar ben zarten 2 ekımde erken doğumla bebegımı dünyaya getırdım normalde 14 kasımda doğacaktı zaten doğumumu da acil gittiğim için tıp fak ultesınde takıbınde olduğum doktorum gerceklestırdı ama gerçekten memnunum doktorum herseyımle yakından ılgılendı bana karsı da bı sempatısı oluşmuştu zaten belkı de ondandır :)) kadın sevdı benı. allah razı olsun ondan saglucakla aldım kucağıma bebgımı. ıkımızın de hayatı tehlıkede ıdı. cok kanamam oldu bırden. açılmada oldu normal yolla doğurursam ya sen olursun ya bebk ddıler hemen masaya yatırdılar benı sezeryanla doğum yaptım .su an 5 aylık bı oğlum var :)) allahm acısını gostermesın bana kimseye evlat acısı gostermesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…