- Konu Sahibi ugurnuriye
-
selam arkadsalr bend ekonyada oturyorum... eksık tedavı olabılır bended edıye cok kokruyorum doktorumud egıstırmeyı düşünüyorum klomen ve pregnıl kullandım 1bucuk yıl oldu ama haala tık yok bende... alıacarın muanesı nerede
Tuubay çok merak ediyorum.micro aşamasına nasıl karar verdiniz? iyumurtaları geliştirmek için ilaç kullandınız mı?kilo yaptı mı ilaçlar?micro da çoğul gebelik şansı fazla mı? bir de micro yapılana kadar ne kadar bir tedavi ve bekleme süresi var? DAHA ÖNCE AŞILAMA DENEMİŞ MİYDİN?
canim, onceki sayfalarda baskent hastnesi ile ilgili bir mesaj yazmistim, bakarsan faydasi olabilir. baskenti tavsiye etmiyorum yasakkelime
asyacım ben epey baktım sana ama girmiyordun uzun zamandır. evet üçüz bekliyorum ve tabi sıkıntılı günler yaşıyorum. bu arada da sizin için dua ediyorum merak etmeyin. allahım hepinize en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inş.
ben de dr.uma değiştiriyorum kızlar. nil hanım bayramda geçirdiğim kanamadan dolayı korktu ve tıp fak. yönlendireyim ben seni dedi. o kadar kalabalık ki hastaları ilgilenemiyor artık. selçuklunun yeni doğanı yetersiz kalır dedi. tıp fak. istediğin bi dr varmı dedi? ben de başkent hastanesini düşünüyorum dedim. oranın yeni doğanı tam teşekküllüymüş. bi de şöyle düşünüyorum. m.çolakoğluna gitsem muayenehanesine de doğumu o tıpta yaptırır zaten, bebeler de oranın yeni doğanında olurlar. ama ne başkent ne de tıp fak. hakkında en ufacık bi bilgim yok. bilgisi yada fikri olan varsa nolur yardım edin. vakit kaybetmemem lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?