- Konu Sahibi ugurnuriye
-
ayşenur bayramda 3 gün yoğun şekilde kanama geçirdim ben. hala da leke şeklinde devam ediyor. cuma serklaj yapılmıştı, salı; bayramın 1. günü kanama başladı. bebeklerden birinin eşi rahim ağzına, dikişe doğrubaskı yaptığından kanama olmuş. bebeklerde bi sorun yok. ben selçukluda nil hanıma gidiyordum. o kendisi tıp fak. ve ali acara yönlendirdi beni. yeni doğan ünitesi tam değilmiş oranın. solunum cihazları filan da yokmuş. benim bebişler indirgenmedi. karar veremedik ve üçüz devam kararı aldık. şimdi doğuma kadar takibimi ali acar yapınca doğum da onla olur artık. tıp fak. vazgeçme dedi herkes. kendi dr.um da öyle söyleyince kaydık artık oraya. m. çolakoğlu tıpta çok ilgilenemiyormuş. hikmet karabacak bayramdaki kanamamda acil geldi hastaneye ve ilgilendi sağolsun. ama inan onun da hakkında sezeryanlarda yaptığı çok büyük hatalar duydum ve şaşırdım. çok da güvenilir birinden. ama çok çok çok ilgilendi o zaman acilde. inan varya şu bayramdaki olaydan beri o kadar sıkıntıdayım ki bu konuda. herkes bişey söylüyor. birinin iyi dediğine diğeri yok aman çok kötü diyor. sanırım kendim tecrübe etmeden bunun sonu gelmeyecek. inş. ali acarla devam ederiz. senin ikizdi sanırım deği,l mi? yanılmıyorsam. sen nasılsın? maşallah 23. haftanıza girmişsiniz. allahım sağlıkla sonlandırsın inş.
Dilshad Ayşe hanımın normal doğumu çok başarılyaptırdığını bir çok arkadaşım söylüyor ancak muayene olayının öyle olduğunu bilmiyordum.yanlız düşün muayeneyi başka doktorda olup doğumu ona yaptırmak çok saçma olmaz mı? hamilelik sürecini bilmediği için sorun yaşanmuaz mı? bir de doktorun bu duruma tepkisi ne olur?
merhaba arkadaşlar bende hamileliğimin 17.ci haftasındayım henüz bebeğimin cinsiyetini öğrenemedim( ailevi sağlık sorunlar yüzünden) bizim hastanede 3lü test yapmıyorlar (askeri) bende dışarda yaptırmak zorunda kalacam nasıl olacak bilemiyorum bilgisi olan varmı yardımcı olursanız çok memnun olurum herkese teşekkürler
canim tipta yaptirabilirsin bi arkadasimda hava hastanesine gidiodu kontrole sonra tipta yaptirmisti.sevkle geliosun tipa...[/QUOTmerhabalar canım tıpta yapılıyodu ewet ama şu an cihazlarda sorun varmış kabul etmiyorlar özelden gitmem gerekiyor tavsiye edeceğiniz hastane varmı acaba ?
tubay hala tıp fak. gidemedin galiba canım,
ben de Hikmet beye gidiyorum
sen bana yeni doğan henüz tam kurulmadı dediğinden beri doğumu orada yapmak istemiyorum,
ben de tıptan bir dr araştırmaya başlıyacağım,
hakkımızda hayırlısı canım,
senin üçüzler nasıl?
cinsiyetleri belli oldumu?
yok canım. ali acarla görüştük muayenehanesine gittik kontrol olduk ama sürekli gelmek istediğimi söyleyinde nil hanıma ayıp olur diyerek kabul etmedi. haftaya salı nil hanımla görüşmemiz var. ali beyi arayıp bi de onun rica etmesini isteyeceğim. olursa ali acarla devam etmeği çok istiyorum ama olmazsa da artık başkente gittik 2 gün önce çok ilgilendiler. sanırım oraya devam edecem, başka çarem de yok. çok da bunaldım zaten bu durumdan. selçuklu hastanesinin yeni doğanı var ama dr. yeterli değil dedi canım bize. bi hasta bakıcı da söylemişti acil gittiğim bi zamanda. kendi yiğeni de üçüz doğum yapmış ama tıpta. burdaki küvezlerde solunum cihazları yok mesela demişti. ama işte bizde sorun üç bebek olması. senin tek bebek ve sorun çıkacağını da sanmıyorum. haftasında, gelişimi tamamlanınca doğar ve küveze de ihtiyacınız olmaz. bizde öyle değil. her halukarda erken doğacak ve küveze ihtiyacı olacak.
cinsiyetleri belli canım. 2 kız 1 oğlan inş. ama gün geçtikçe çooookkkk zorlaşıyor herşey. yatıp kalkmam, oturmam, nefes almam bile değişti. geçen hafta cuma yine acildeydik 12ye kadar. kanama vardı. dinleniyorum o günden beri. iyiler ama yer dar geliyor napsın bebecikler? ilaçlara devam. iğneye başladım yine haftalık progesteron. saatim saatime uymuyor yani. sen nasılsın nasıl gidiyor?
tatlim ben Ali Acar a gittim ve 8 aydir cozemedigimiz sorunlarimi bir ayda halletti saolsun,cok tecrubeli bi dr.Muayenehanesi selcuklunun hemen karsisinda tatlim.Oraya gidip hemsirelere durumunun acil oldugunu solersen o gun icinde muhakkak sana randevu verirler.....orada sismanca bi hemsire var fatma hemsire,melek gbidir sana yardimci olur muhakkak.....
allahımm ne çok sorum varmışhihoyyyt kafanı ağrıttım biliyorm ama
canım ya benden kan testi falan isterse nerde yaptırcam:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?