Inşallah canım hayırlısıyla bebisini kucağına alirsinOo buyumus bile masallah bir de ben dogursam hayirlisiyla :)
Insallah .Dogum icin kac tl odeme yapmistiniz peki?Inşallah canım hayırlısıyla bebisini kucağına alirsin
Konyalıyım, teyzem doğum için Metin çapar' a gidiyordu. 4 yil oncesinde Medicana da çalışıyordu. Ileri yaş hamilelik ve 4. sezeryan olması yüzünden ağır mı geldi anestezi yoksa anestezi uygulayandan ötürü mü bilmiyorum narkoz fazla gelmiş. O hastaneye karşı önyargı oluşmuştu bende.Arkadaşlar Konya da yaşamiyorum fakat dogumumu konyada yapacagım normal dogum istiyorum ve ilk gebeliğim doktor önerisi olan varmı acaba özel hastane olarak?
Narin Türkmen i ben cok arastirdim hatta cok yorum okudum .Son aylara kadar iyi davranip 7 8 den sonra hic ilgilenmiyor diye .Bir arkadas vardi dogumu berbat gecmis aglamaktan helak olmus surekli azarlamis kadini
Anladım. Narin Hanım hakkinda pek olumlu bilgiler yok gibi. Galiba medline tülin hanıma gideceğim. Insallah o iyidirBizim gelinimiz Narin Turkmen'de yaptirdi tum kontrollerini. Bi kere yaninda gittim ve doktoru hic begenmedim yani Ozel hastane olmasina ragmen anne-baba'yi hic ekstra bilgilendirmiyordu ve kisa kesiyordu hep acel acele gibi. Sabah saatlerinde kontrole gittiginde sancisi olmadigi halde oglene seni doguma alacaz dedi. Bilgi vermeden ve onay almadan seruma suni sanci vermisler haberimiz bile yoktu sonradan jeton dustu. Dogumu cok sukur kolay ve cabuk oldu, dogumu baska bi ebe yaptirdi sonlara dogru Narin hanim geldi. Bence hicte ahim sahim bi ozelligi yoktu. Tek rahatligi hastanenin sakinligi ve duzeni. Hemsireler bebegi kontrol etmeye geldiklerinde bebege ellerini bile surmuyorlar.
Anladım. Narin Hanım hakkinda pek olumlu bilgiler yok gibi. Galiba medline tülin hanıma gideceğim. Insallah o iyidir
Insallah hepimizin gönlune göre hayırlı doğumlarımız olurNarin hanimi cok onerenler de var ama benim gorusum o sekildeydi. Para tuzagi gibi hersey. Insallah gonlune gore bi doktor bulursun ama beklentilerin cok fazla olmasin bence doktorun seni guzel bi sekilde bilgilendiriyorsa ve icini rahatlatiyorsa yeter. Ben Karaman devlet hastanesine gidiyorum tabi eksikleri cok ama doktorumu cok begeniyorum ve bana yeterli geliyor cok candan davraniyor ve bilgilendiriyor. Dogum nasil olur bilmiyorum ama zaten ozellerdede doguran doguruyor devlettede doguran doguruyor
Demek ki dogru bu kadar olumsuz yorum var herkesi memnun etmek zor ama belli kriterler var memnun kalmak icin .Paranla rezil olmaktan baska bir sey degil bu durum gercekten .Ben de memnunum drumdan gitmeden soracaklarimi not alıyorum esimle beraber ultrason odasinda soruyoruz .Boylelikle birebir ilgileniyor sizin konusmaniz bitmeden de asla gule gule demiyor .Bir de rahatlatmasi cok onemliNarin hanimi cok onerenler de var ama benim gorusum o sekildeydi. Para tuzagi gibi hersey. Insallah gonlune gore bi doktor bulursun ama beklentilerin cok fazla olmasin bence doktorun seni guzel bi sekilde bilgilendiriyorsa ve icini rahatlatiyorsa yeter. Ben Karaman devlet hastanesine gidiyorum tabi eksikleri cok ama doktorumu cok begeniyorum ve bana yeterli geliyor cok candan davraniyor ve bilgilendiriyor. Dogum nasil olur bilmiyorum ama zaten ozellerdede doguran doguruyor devlettede doguran doguruyor
Demek ki dogru bu kadar olumsuz yorum var herkesi memnun etmek zor ama belli kriterler var memnun kalmak icin .Paranla rezil olmaktan baska bir sey degil bu durum gercekten .Ben de memnunum drumdan gitmeden soracaklarimi not alıyorum esimle beraber ultrason odasinda soruyoruz .Boylelikle birebir ilgileniyor sizin konusmaniz bitmeden de asla gule gule demiyor .Bir de rahatlatmasi cok onemli
Rengin doguma gelmiyomuş bildiğim kadarıylaRengine gidiyorum bende memnunum
Rengin doguma gelmiyomuş bildiğim kadarıyla
Mesai saatleri dısninda yapilan dogumlara gelmiyorlarmis malesef medicanada sadece iki doktor geliyormuş yeni sözleşme yapilmiş bende dün ögrendim bunu o yuzden kararsız kaldım ki gelen iki doktorda ayrıyeten 1000 tl istiyormuş
Evet bende jule hanima gidiyodum bi arkadaşımda narin hanima gidiyor ona söylemiş doktoru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?