Anladım canım hayırlısıyla dogsunlarda sağ salim inşallah artık sezeryan yada normalOzel bir durumum var canim o yuzden .
2000 miş canım ama rengin hanım son 2 gidisimde sezeryana daha yakın gibi geldi bana açikcasi gecen iri bebek sen bunu normal dogurmazsin dedi şimdide işe kafasi büyük felan dedi
33 hafta 2300 kilosuKaçıncı haftasınız kaç kilo bebeğiniz bana daha hiç bişey söylemedi doğuma az kaldı artk belki bu seferkinde söyler. Annemin arkadaşı ebe Rengin hanımla ve Fuat beyle doğumlara giriyor. Ücretli olarak dışardan geliyor yani. Eğitim alıyorm o da yanımda olacak biraz ona güveniyorm sanırım sezeryana asla yanaşmıyor. Normal için çalışmalar yapacağız ama bakalım çocuğum sıkıntı yaşamazsa Allah izin verirse zorlucam normal için
Hastanede nst ücreti ayrımı bilginiz varmı sanırım bu gidisimde nstye alir artık 36 haftalık olucak çünküKaçıncı haftasınız kaç kilo bebeğiniz bana daha hiç bişey söylemedi doğuma az kaldı artk belki bu seferkinde söyler. Annemin arkadaşı ebe Rengin hanımla ve Fuat beyle doğumlara giriyor. Ücretli olarak dışardan geliyor yani. Eğitim alıyorm o da yanımda olacak biraz ona güveniyorm sanırım sezeryana asla yanaşmıyor. Normal için çalışmalar yapacağız ama bakalım çocuğum sıkıntı yaşamazsa Allah izin verirse zorlucam normal için
Hastanede nst ücreti ayrımı bilginiz varmı sanırım bu gidisimde nstye alir artık 36 haftalık olucak çünkü
Seninki 1 hafta onde galiba canım bana göre şu an 34 benim senden sonraki hafta gidicem insallah bende artik senden alirim bilgiyi inşallahValla bende merak ediyorum seninle aynı haftalarımız haftaya cumartesi gidicm
Seninki 1 hafta onde galiba canım bana göre şu an 34 benim senden sonraki hafta gidicem insallah bende artik senden alirim bilgiyi inşallah
Insallah gecer cok zor bikac gün once bende öyleydim bu ara iyiyim şükürler olsunSöylerim canım yaa bu arada çok ayakta duruyorm galiba bel ağrısından ağlıcam nerdeyse bacaklarımı hareket ettiremiyorum yürüyemiyrm yatamıyrm zonkluyor falan çok kötüyüm valla 2 gündür
Insallah gecer cok zor bikac gün once bende öyleydim bu ara iyiyim şükürler olsun
Tamam canım çok teşekkürler. Umarım herşey yolundadır bebeğin ve senin içinGittim canım benim 20 küsür verdim eşim verince pek aklımda kalmıyor
Tamam canım çok teşekkürler. Umarım herşey yolundadır bebeğin ve senin için
Canım rengin hanım bayramda galiba yok randevu sisteminde gözükmüyor. Biz bayramda doğum yapcak olsak nolcak acaba bilgin varmı?Yolunda çook şükür artk haftaya düştü kontrolum cumartesi bir daha gideceğim inşaallah sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza
Canım rengin hanım bayramda galiba yok randevu sisteminde gözükmüyor. Biz bayramda doğum yapcak olsak nolcak acaba bilgin varmı?
Yarın randevum var canım ben sorayim inşallah umarım dediğin gibidirSormadm balım pazartesi sorayım bnce muayene kapalıdır ama doğuma geliyordur fikrimce
Yarın randevum var canım ben sorayim inşallah umarım dediğin gibidir
Rengin bayramda yokmuş malesef yani bizim bebişler bayram sırasinda gelmeye kalkarsa hic tanımadıgimiz birinde doğacaklar zehra hanım bakacakmıs renginin hastalarınaİnşaaallah yaaa ikimizde kritik dönemdeyiz sor bakalım bi
Rengin bayramda yokmuş malesef yani bizim bebişler bayram sırasinda gelmeye kalkarsa hic tanımadıgimiz birinde doğacaklar zehra hanım bakacakmıs renginin hastalarına
Ay o kadarını sormamışim bi anda moralim bozulunca bayramda yokum dedi bi salı gününden diger pazartesiye kadar sanırım randevu sisteminde öyle gözüküyor çünküPeki sadece 3 gün mü yani sadece bayram süreli mi umarım uzun değildir ya üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?