Doğuma Hazırlık Konya'da kadın doğum uzmanı önerisi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Akademi meram da tülin hanima gidip gorusecegım insallah bi yarın felan orada da pek hijyen yok galiba bi kez gitmistim biraz devlet hastanesi gibi koku vardı ama mecburum artık

Ya bende hastane için tercih ediyordum birazda üzüldüm şimdi dediğine

Niyeki ben bi kez gittim juleye bi arkadaşın tavsiyesiyle gittim hani öyle çok aman aman degildi heleki 1000 lira daha verecek kadar değil o yuzden degistirmeyi düşünuyorum

Akademi meram da tülin hanima gidip gorusecegım insallah bi yarın felan orada da pek hijyen yok galiba bi kez gitmistim biraz devlet hastanesi gibi koku vardı ama mecburum artık
Canim bir git Tulin Hanim a icine sinerse devam edersin .En cok detayli anlatmasi sorulari guler yizle cevaplaması benim hosuma gidiyor.Asık suratli degil gerginsen anliyor ve rahatlatip devam ediyor. Benim bebegim hareket etmiyordu gerginsin bak olmuyor dedi stresimi aldi bir baktik kimil kimil basladi bebisim .Ayrica benimki riskli gebelik kanamam olunca randevusuz gittim kac kez hemen aldi iceri .

Çok fazla temiz deģil gibi geldi hastane canım o yüzden kararsızım

Tülın hanım online randevuda yok fakat sadece fatma hanım gözükuyor randevu alacaktım yarına

Julede de bir iki kötü yorum duymuştum da ondan biraz önyargım oluştu

Tülın hanım online randevuda yok fakat sadece fatma hanım gözükuyor randevu alacaktım yarına
Canim santrali arayacaksın sekreteri veriyor randevu cok yogun daha önceden almalisin randevu

Allah Allah narin hanım niye oyle bisey anlattı acaba ben konyada olmadıgım icin daha gidemedim konuşmaya ayrıntılı ultrason için gidince konuşacağım artık

Bilmem ki şaşırdı sorunca hatta. Ayrıntılı ultrasona 250 tl dedi devlete mi gitsem bilemedim

Evet 250 tlymiş oyle cok da ilgili degilmis yapan kişi giden arkadaslar pek memnun degildi bende başkente mi gitsem diye düşünüyorum ordada 500 ama memnun gidenler

Devlette gidince hemen yapıyolarmı yoksa günmü veriyor acaba?

Ay hiç bilmiyom valla ama bence devlette kadın doğuma gidilir oradan isteriz mesela o yönlendirir ranyolojiye bnce öyle düşünüyrm yani . 500 daha çokmş ama makine aynı deil mi ya sonçta rengin incelemicekmi o çekicek sadece ? Bilgimzde yok bilgilendiren çıkar herlde

Canım renginden randevuyu nasıl aliyorsun nette randevu kısmı acilmiyo renginin bende ona gideyim bu ay bi de onu deneyeyim diyorum

Canım renginden randevuyu nasıl aliyorsun nette randevu kısmı acilmiyo renginin bende ona gideyim bu ay bi de onu deneyeyim diyorum

Nette randevu var canım siteye gir medicana nın sağda online randevu yazıyo oradan hastaneyi seçiyorsun kadın doğum rengin seçiyorsun gününü seçip işte müsait vaktine bakıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…