Akademi meram da tülin hanima gidip gorusecegım insallah bi yarın felan orada da pek hijyen yok galiba bi kez gitmistim biraz devlet hastanesi gibi koku vardı ama mecburum artık
Bende hastane için secmistim fakat bunu duyunca ekstra 1000 lira vermek cok da mantikli gelmediYa bende hastane için tercih ediyordum birazda üzüldüm şimdi dediğine
Bende hastane için secmistim fakat bunu duyunca ekstra 1000 lira vermek cok da mantikli gelmedi
Canim bir git Tulin Hanim a icine sinerse devam edersin .En cok detayli anlatmasi sorulari guler yizle cevaplaması benim hosuma gidiyor.Asık suratli degil gerginsen anliyor ve rahatlatip devam ediyor. Benim bebegim hareket etmiyordu gerginsin bak olmuyor dedi stresimi aldi bir baktik kimil kimil basladi bebisim .Ayrica benimki riskli gebelik kanamam olunca randevusuz gittim kac kez hemen aldi iceri .Akademi meram da tülin hanima gidip gorusecegım insallah bi yarın felan orada da pek hijyen yok galiba bi kez gitmistim biraz devlet hastanesi gibi koku vardı ama mecburum artık
Tülın hanım online randevuda yok fakat sadece fatma hanım gözükuyor randevu alacaktım yarınaCanim bir git Tulin Hanim a icine sinerse devam edersin .En cok detayli anlatmasi sorulari guler yizle cevaplaması benim hosuma gidiyor.Asık suratli degil gerginsen anliyor ve rahatlatip devam ediyor. Benim bebegim hareket etmiyordu gerginsin bak olmuyor dedi stresimi aldi bir baktik kimil kimil basladi bebisim .Ayrica benimki riskli gebelik kanamam olunca randevusuz gittim kac kez hemen aldi iceri .
Canim santrali arayacaksın sekreteri veriyor randevu cok yogun daha önceden almalisin randevuTülın hanım online randevuda yok fakat sadece fatma hanım gözükuyor randevu alacaktım yarına
Tamam canımCanim santrali arayacaksın sekreteri veriyor randevu cok yogun daha önceden almalisin randevu
Tamam canım
Yarın sabah arıyacağım inşallah varsa giderimYarina bulursun insallah bir kez gidince dr ne zaman geleceğini soyluyor sekreter hemen yaziyor .Sadece ilk alirken zor oluyor.
Evet bende jule hanima gidiyodum bi arkadaşımda narin hanima gidiyor ona söylemiş doktoru
Allah Allah narin hanım niye oyle bisey anlattı acaba ben konyada olmadıgım icin daha gidemedim konuşmaya ayrıntılı ultrason için gidince konuşacağım artıkBen sordum canım öyle bişey yok dedi rengin hanım
Allah Allah narin hanım niye oyle bisey anlattı acaba ben konyada olmadıgım icin daha gidemedim konuşmaya ayrıntılı ultrason için gidince konuşacağım artık
Devlette gidince hemen yapıyolarmı yoksa günmü veriyor acaba?Bilmem ki şaşırdı sorunca hatta. Ayrıntılı ultrasona 250 tl dedi devlete mi gitsem bilemedim
Devlette gidince hemen yapıyolarmı yoksa günmü veriyor acaba?
Canım renginden randevuyu nasıl aliyorsun nette randevu kısmı acilmiyo renginin bende ona gideyim bu ay bi de onu deneyeyim diyorumAy hiç bilmiyom valla ama bence devlette kadın doğuma gidilir oradan isteriz mesela o yönlendirir ranyolojiye bnce öyle düşünüyrm yani . 500 daha çokmş ama makine aynı deil mi ya sonçta rengin incelemicekmi o çekicek sadece ? Bilgimzde yok bilgilendiren çıkar herlde
Canım renginden randevuyu nasıl aliyorsun nette randevu kısmı acilmiyo renginin bende ona gideyim bu ay bi de onu deneyeyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?