Canım ben de rengin hanıma başladım bugün. Gece doğuma geliyor mu. Bir de medicananın doğum ücreti ne kadarNette randevu var canım siteye gir medicana nın sağda online randevu yazıyo oradan hastaneyi seçiyorsun kadın doğum rengin seçiyorsun gününü seçip işte müsait vaktine bakıyorsun
Canım ben sormuştum geliyorum demisti ücret olarakta 2000 diye biliyorumCanım ben de rengin hanıma başladım bugün. Gece doğuma geliyor mu. Bir de medicananın doğum ücreti ne kadar
Çok teşekkürler canımCanım ben sormuştum geliyorum demisti ücret olarakta 2000 diye biliyorum
Canım medicananın odaları filan nasıl. Refakatçı için açılan kanepe filan var mı ki biliyormusun. Ya da doğumhanesi nasıl. İyi bir hastane diye gidiyoruz ama odakarını hiç görmedim.Canım ben sormuştum geliyorum demisti ücret olarakta 2000 diye biliyorum
Konya medicananın odalarına hiç bakmadim ankarada bir yakınım doğum yapmıştı ankara medicana çok temiz gayet güzel odalara sahipti refakatci icin kanepe ayriyeten iki tanede koltuk vardı konya hakkinda bilgim yok amaCanım medicananın odaları filan nasıl. Refakatçı için açılan kanepe filan var mı ki biliyormusun. Ya da doğumhanesi nasıl. İyi bir hastane diye gidiyoruz ama odakarını hiç görmedim.
Bir sonraki gidiste rica edip bos bir odayi görün .Ben Medova'ya gectigimde arkadasim da orda dogum yaptığı icin gorme fırsatım olmustu .Oyle bir durum olmasa da soyleyip bakcaktim.Canım medicananın odaları filan nasıl. Refakatçı için açılan kanepe filan var mı ki biliyormusun. Ya da doğumhanesi nasıl. İyi bir hastane diye gidiyoruz ama odakarını hiç görmedim.
Ben de medovayı gördüm çok güzel. Refakatçı yatağı var. Ama internetten medicana ya baktım refakatçı yatağı küçücük 1 kişi yatamıcak.Bir sonraki gidiste rica edip bos bir odayi görün .Ben Medova'ya gectigimde arkadasim da orda dogum yaptığı icin gorme fırsatım olmustu .Oyle bir durum olmasa da soyleyip bakcaktim.
Oda cok hosuma gitmisti benim hem yeteri kadar genis,ferah.Hem de dolaplarin icinde kilitli kasasi filan var .Ben de medovayı gördüm çok güzel. Refakatçı yatağı var. Ama internetten medicana ya baktım refakatçı yatağı küçücük 1 kişi yatamıcak.
Doç.Dr.Ahmet BasaranKızlar detaylı ultrasonu kime yaptırdınız.
Teşekkürler canımDoç.Dr.Ahmet Basaran
Rica ederim canim .Hastanelerde yapılıyor ama bana dr um ayni parayi vermisken perinatolog incelesin demisti .Iyi ki oraya yönlendirmiş .1 saat ilgilendiTeşekkürler canım
Canım ben de rengin hanıma başladım bugün. Gece doğuma geliyor mu. Bir de medicananın doğum ücreti ne kadar
Teşekkürler canım1800 olması lazım baya önce sormuştm da hatrladığım 2bine yakın olduğuher zaman geliyormuş doğuma
2000 miş canım ama rengin hanım son 2 gidisimde sezeryana daha yakın gibi geldi bana açikcasi gecen iri bebek sen bunu normal dogurmazsin dedi şimdide işe kafasi büyük felan dedi1800 olması lazım baya önce sormuştm da hatrladığım 2bine yakın olduğuher zaman geliyormuş doğuma
Normal dogum isteyen anneye boyle diyip moral bozmak niye ki ?Arkadasim 4 kg tosuncugu normal doğurdu.2000 miş canım ama rengin hanım son 2 gidisimde sezeryana daha yakın gibi geldi bana açikcasi gecen iri bebek sen bunu normal dogurmazsin dedi şimdide işe kafasi büyük felan dedi
Sorma canım insanın morali bozuluyor. Sezeryan istemiyorum ama doktorun bu soylemleri tabi sezeryan daha mı iyi olur acaba diye düşündürüyorNormal dogum isteyen anneye boyle diyip moral bozmak niye ki ?Arkadasim 4 kg tosuncugu normal doğurdu.
Cok dusunme canim saglikla gelsinler de gerisi detay .Ben sezeryan olcam mesela benim secimim degil.Sorma canım insanın morali bozuluyor. Sezeryan istemiyorum ama doktorun bu soylemleri tabi sezeryan daha mı iyi olur acaba diye düşündürüyor
Neden sezeryan canım daha erken degilmi senin için bunun belli olması genelde son zamanlarda karar veriliyor sezeryan olup olmamasına benim 33 hafta ama net bisey soylemiyor halaCok dusunme canim saglikla gelsinler de gerisi detay .Ben sezeryan olcam mesela benim secimim degil.
Ozel bir durumum var canim o yuzden .Neden sezeryan canım daha erken degilmi senin için bunun belli olması genelde son zamanlarda karar veriliyor sezeryan olup olmamasına benim 33 hafta ama net bisey soylemiyor hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?