Konya'da ki hamileler tanışalım mı ?

slm kızlar bende konyalıyım ama evlendikten sonra eşimin iş durumu yüzünden alanya ya geldim. Ama doğumu konya da ailemin yanında yapcam inşallah burda kimse yok. Ben meram eğitim ve araştırmada yapmayı düşünüyorum doğumu.

bende bi denicem fatma çetineri.....

canım benim dedm gelmiş buraya annemle babam burada evlenmiş haliyle bende burada doğmuşum. ama burada kimsemiz yok. emekli olunca burada kaldı herkes. bizde burada evlendik ablamla. Dönüş hayallerimiz suya düştü yani. kısmet diyelim. burada okuduysan alışmış olman lazım aslında. eşin nereli?

evet aslında alıştım sayılır ama yine de doğup büyüdüğün alıştığın şehir gibi olmuyor. ne diyim zamanla olur inşallah. eşimde aslen samsunlu. samsunda tanışıp 8 yıl birlikte olduktan sonra geçtiğimiz yaz evlendik. o da okul için konyaya gelmişti sonra işini de konyada kurdu. böylece konyaya yerleştik. herkesin hakkında hayırlısı.

kızlarr bebek ve hamıle gıyım nerden alısverıs yapıcaz ????? Hadı paylasalım ama....

Konyada hamile giyim çok mağazaları çok pahalı. Ben LCWaikinin hamile koleksiyonunu tavsiye ederim. Çok tarz kıyafetler var içinde en geniş koleksiyon sarrafların karşısındakinde var. Fiyatlarda çok uygun. Ayrıca yalnızca hamile koleksiyonunda almanızada gerek yok. Her kıyafetin 3XL a kadar bedeni var. Nerden mi biliyorum. Çünkü Tombikim
Bebek kıyafetleri içinse kulenin yanındaki erkanlar bebe, dastini ve bebekçeyi tavsiye ederim. Biraz uygun olsun fiyatı derseniz hem kaliteli hem ucuzu için nüve iş merkezinin altında emre bebeyi tavsiye ederim.

Son düzenleme:

ben göğüs altından genişleyen robadan elbiseler aldım bi sürü.hem de 30-40 milyona.,ince bi hamileyim.o yüzden sadece göbeğim büyüyo.tayt üstüne tunik giyiyorum çoğunlukla.

BEBEK ALIŞVERİŞİ İÇİNSE KULENİN ARKADINDAKİ MAĞAZALAR İYİ.

arkadaşlar kerkük caddesindeki ışşıl hamile dünyası da fiyatlarda uygun.ben pantolonu oradan 35 liraya aldım. gayet de güzel.bebek alışverişi için de kulenin arkasındaki mağazaları öğrenmem iyi oldu.teşekkürler.
ayrıca bir şey de soracağım, sezeryanla doğum yapıp da memnun olan varsa doktorunun ismini verebilir mi?
herkese hayırlı doğumlar

bu kule hangi kule? Yeni yapilanmi yoksa makromarketin oldugumu? yilda bir geliyorum cahilligimi affedin :)

arkadaşlar konyada sezeryanla doğum yapıp memnun olan yok mu, doktorun ismini verse mümkünse?

kizlar bu arada konyada bebek alisverisinizi nerede yapiyorsunuz? Boyle guzel magazalar varmi?

kulenin arkasndaki maazalardan alabilirsin. bebekçe de daha güzzel ürünler var tavsiye ederim ben yeni aldım çünkü nakitte %10 indirim var. ayrıca kipa marketin içndeki bebek reyonunda harika kıyafetler var ve uygun fiyatları. dastini ise çok pahalı

bu arada bende 29 haftalık hamileyim konyadda yaşıyorum. tülin hanıma gidiyorum.
herkese hayırlı doğumlar olsun

ablam 3 ay önce tülin hanımda spinal sezeryan oldu çok memnun kaldı

tülin hanımın çok kalabalık olduğunu içeriye 2-3 kişi alındığını biliyorum.arkadaşım hamileyken ona eşlik ederdim.1 saatten fazla randevulu beklediğimize şahidim.içeri girmesiyle çıkması da bir oluyodu.bi dğer arkadaşım da bu kalabalıktan dolayı başke bi dr.a geçti.

geçenlerde özel büyükşehir hast.ayşe hanıma gittim.durum aynı.benim tansiyonum ölçülürken bi başka hamişin karnına bakılıyordu.diğer birinin de bilgileri alınıyordu.bu ortam yüzünden konya da istediğim gibi soru sorabileceğim en azından bi 10 dk.içerde kalabileceğim sakin sakin hareket edebileceğim bir doktor aıyorumm.....:-(((((5.ayımdayım hala bulamadım.

selam juse,bende tulın hanıma gıdıyorum ama dedıgın gıbı ıkı kısı bırden muayene olmuyor sadece ıkıncı kısı beklıyor ama ıcerde ve 15 dkyı buluyor muayene yanı benımkı hep oyle ldu evet cok yogun ben kendısıne de dedım bır cozum bulun bu yogunluga dıye ama suc yonetımın bence duzenı oturtamamıslar....ama doktorla ıletısım cok onemlı bende degıstırcektım ama ıyıkı degıstırmemısım dıyorum.....fatma hanımı tavsıye ederım bırde jule esen var.....

fatma çetineri denicem)))bakalım)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…