oy oyyyy.....bugunlerın kıymetını bıl valla son ay ve gunler cok zorrrrrrr......
hamılleıgın her ayı ayrı bır guzel.son ay gecmıyor oyuzden zor bırde ınsan ıyıce agırlasınca bıran once hersey bıtsede gelse yavrum dıyosun.bu acıdan heyecanlı tabıkı.....bırde her hazırlıgını tamamladıysan daha bır heyecan ve korku oluyor....bırde neler yasayacagını bılmıyorsun ya ıste ozaman offffff yanı suan bunları yasıyorum gunler az kaldı ve ne zaman gelecek?nasıl dogum olcak?bebegım nasıl olcak?kılosu nekadar,normlamı dıgerı mı?vssss......derken ınsan ısın ıcınden cıkam ıyor en ıyısı hıc dusunmemekbenim de derdim son aylara bir an önce gelebilmek)))öyle sabırsızlanıyorum ki ))daha doğrusu korku diyorum.allahım hepimizin bebeklerini korusun.
mrb ben tülin hanıma gidiyordum ve normal doğumla doğum yaptım çok ama çok memnun kaldım, bebek alış verişinin çoğunu kemerli çarşıda emre bebeden yaptım çok kaliteli ürünlerde var daha normal ürünlerde, ben kalitelileri tercih ettim çok memnunum çok sık yıkıyorum ama kesinlikle bozulma yapmadılar, ayrıca boynerden lswden pançodan ve adesedeki bebek reyonundan çok aldım onlarda gayet kaliteli ve kullanışlı, sorun ve sorularınız olursa biliyorsam cevap verebilirim hayırlı hamilelik ve doğumlar
ayyy canım oncelıkle cok sagol ve gozunuzyadın dıyeyım saglıkla annesıyle babasıyla buyur ınsallah bebısın....bende tulın hanıma gıdıyorum ve sorularım var sana...
ılk once cok dıkısın varmı?
dogum anında ne gıydırıyorlar?
dogumdan cıkısta kım gecelıgını yada pıjamanı gıydırdı ve gecelık mı gıydın pıjama mı?
hastane personelı,ebe ve hemsıreler nasıl davrandı?
bırde dogum sonrası doktorumuz gelıp ılgılendı mı?bırde tekrardan muayeneye cagırdı mı dogum sonrası ıcın yanı?
bunları merak edıyorum ınce dusunuyorum ılk dogum olunca......sımdıden tesekkurler......
ayyy canım oncelıkle cok sagol ve gozunuzyadın dıyeyım saglıkla annesıyle babasıyla buyur ınsallah bebısın....bende tulın hanıma gıdıyorum ve sorularım var sana...
ılk once cok dıkısın varmı?
dogum anında ne gıydırıyorlar?
dogumdan cıkısta kım gecelıgını yada pıjamanı gıydırdı ve gecelık mı gıydın pıjama mı?
hastane personelı,ebe ve hemsıreler nasıl davrandı?
bırde dogum sonrası doktorumuz gelıp ılgılendı mı?bırde tekrardan muayeneye cagırdı mı dogum sonrası ıcın yanı?
bunları merak edıyorum ınce dusunuyorum ılk dogum olunca......sımdıden tesekkurler......
cok cok sagol canım gecekten ıcıme su serptın bende korkuyorum suan dogumdan yanı bırde cok begendıgım halde tulın hanımla ılgılı bıtakım seyler duymustum ınsan ısterıstemez etkılenıyr.....ama ınan ck rahatladım ınsallah senın gıbı olur benım dogumum bırde ben cok pımpırıklıyım saglık konusunda hersey cok ıyı olsun ıstıyorum varımı yogumu verırım ılgılenılsın yeter:)tesekkur ederım tekrardan......sağol canım cümlesine, valla dikiş sayımı o heyecanla sormadım zaten kesi atılıyor mecbur, ben geceliğimi götürmüştüm ama mavi bir önlük giydirdiler, personelden çok memnun kaldım çok yakın davrandılar rahatlatmaya çalıştılar, doğum sonrası hasta bakıcı ilaçlı suyla temizliğimi yaptı beni giydirdi, odama kadar götürüp yatağıma bile yerleştirdi, eşim de doktor olduğu için beni çağırmadı ama çağırdığını biliyorum, doğum sonrası eşim eve gidelim diye ısrar etti ama tülin hanım göndermedi bir gece kaldık personel gece boyu aralıklarla geldi kontrolümü yaptı tansiyon ateş ağrı kesici kanama muayenesi felan, kahvaltı akşam yemeği temizlik çok memnun kaldım, sabah doktorum geldi muayene yaptı çocuk doktoru geldi o da bebişime baktı ve doğru ev....
ben doğumdan çok korkuyordum tülin hanım beni unutamamıştırama korkulacak bir şey değilmiş bunu anladım
cok cok sagol canım gecekten ıcıme su serptın bende korkuyorum suan dogumdan yanı bırde cok begendıgım halde tulın hanımla ılgılı bıtakım seyler duymustum ınsan ısterıstemez etkılenıyr.....ama ınan ck rahatladım ınsallah senın gıbı olur benım dogumum bırde ben cok pımpırıklıyım saglık konusunda hersey cok ıyı olsun ıstıyorum varımı yogumu verırım ılgılenılsın yeter:)tesekkur ederım tekrardan......
selam juse,bende tulın hanıma gıdıyorum ama dedıgın gıbı ıkı kısı bırden muayene olmuyor sadece ıkıncı kısı beklıyor ama ıcerde ve 15 dkyı buluyor muayene yanı benımkı hep oyle ldu evet cok yogun ben kendısıne de dedım bır cozum bulun bu yogunluga dıye ama suc yonetımın bence duzenı oturtamamıslar....ama doktorla ıletısım cok onemlı bende degıstırcektım ama ıyıkı degıstırmemısım dıyorum.....fatma hanımı tavsıye ederım bırde jule esen var.....
rahatlayın kızlar hatta ben suni sancıyla doğum yaptım düşünün ağrısı daha fazla oluyor diyorlar ama bilmem benim çok olmadı zaten adet ağrım da olmaz, ben stresten doğum sonrası pupp oldum yani tüm vücudum kaşındı kabardı keşke bu kadar stres yapmasymışım cidden korkmayın, bu arada bir öneri daha hastaneye topuk kanı verdirmeyin sağlık ocağı zaten alacak boşuna bebişin topucuklarını acıtmayın benim acemiliğime geldi:2:
arkadaşlar konyada sezeryanla doğum yapıp memnun olan yok mu, doktorun ismini verse mümkünse?
merhaba ben selçuklu tıp fakültesinde spinal sezeryanla doğum yaptım. Prof. Çetin Çelik yaptı ameliyatımı. şimdi tekrar hamileyimkonyada yaşamıyorum fakat yine Allah izin verirse Çetin hocaya gideceğim.
teşekkür ederim bilgilerin için.yalnız ben spinal konusunda biraz tedirginim.sonuçta omiriliğe yapılan bir iğne olduğu için riskleri var sanki.ve de spinal sonrası bel ağrısı çekenlerin olduğunu duymuştum.sizde de öyle bir şikayet oldu mu?
canım kulenın ıcınde adını unuttum bıyer var orda kapı süsü var ayrıca real varya onun karısındakı kızılkaya tıcaretın ıcınde lilaydı galıba ısmı bır magaza var bebek sekerı,kapı susu falan var ben hatta sekerımızı ordan yaptırıyorum oralara bakabılırsın.....bırde kapı susu bebeıs magazalarında da bulunur....dastını de falan vardı kulenın orda.....arkadaşlar bir şey soracağım. burası yeri mi bilmiyorum ama çok araştırdım bulamadım. ben samsunlu olduğum için konyayı pek bilmiyorum. bebeğim için kapı süsü bebek şekeri falan yapmak istiyorum ama toptan malzemeleri nerden bulabileceğimi bilmiyorum. mefruşat gibi biryerden mi yada sizin bildiğiniz herhangi bir dükkan var mı malzeme bulabileceğim. cevap verirseniz sevinrim. teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?